Şimdi Ara

minibüste öğrenci indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben haftaiçi okula gidip gelirken böyle veriyorum. Ama haftasonu dershane için gittiğimde almıyor bazı Minibüsçüler. Tam istiyorlar. Normalde bu nasıl? Öğrenci kartı göstersem karşı çıkarlar mı?

edit: sehir istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi queen Bee -- 22 Eylül 2013; 19:11:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 lira ver otur kaf edemiyolar

• Öğrenci kartını göster
  • Bi keresinde sinirli sofore denk gelmistim
    Hemde yaz tatilinde,binenlerin yarisi ogrenci diyo adam parayi firlatiyodu sinirle kutusuna

• Yıl olmuş 2013...Dolmuşa para veren var?

Bisiklet sür kardeşim.

https://www.facebook.com/GurkanGENCpedallaR?fref=ts
  • Bisiklete verecek para yok alacaksan sürerim

• Bugün bana da denk geldi. Bindim 1 lira uzattım. Öğrenci hafta içleri üniformalı öğrenciye geçer dedi. Ver o zaman parayı arkadan gelene binerim ben de dedim. Aldım indim arabadan. Arkadan gelene öğrenci dedim. O kabul etti. Kendileri kaybediyor aslında. Öğrenciler olmasa bu minibüsçüler ekmek yiyemez zten. 15 tatilde muhabbet etmiştim biriyle. Okul açılsa da işler artsa tekrardan falan diyordu. Adamlar bize muhtaç aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Üniversite İndirimi
    3 yıl önce açıldı
    KASPERSKY ÖĞRENCİ İNDİRİMİ!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şöförüne göre değişen indirim.adam canı istemezse iplemiyo.
  • VagueMan kullanıcısına yanıt
    Ben bıktım ya. Bundan sonra bende öyle yapacağım. Sadece okul cikislarindan ne kadar para kazanıyorlar. Boş minibusleri dolduruyoruz kaç kişi.

Bana göre her zaman öğrenciye 1 tl olmalı. Öğrenci akbilinde her zaman 1 tl basar ne zaman kullanırsan kullan. Mantıklı olan bu. Sonucta öğrenci haftasonu mesleğini eline almış yetişkin reşit biri falan olmuyor yine ailenin geliriyle yaşıyor. Geliri olmayan bir insan cesidi şu öğrenci.

• bizim okul sivil bi öğrenci diyom al8yolar daha sorun yaşamad8m

• AdmaG kullanıcısına yanıt
    Haftasonu okul yok diyolar yoksa ben de üniforma kalktı diyorum sürekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wisp10

Ben bıktım ya. Bundan sonra bende öyle yapacağım. Sadece okul cikislarindan ne kadar para kazanıyorlar. Boş minibusleri dolduruyoruz kaç kişi.

Bana göre her zaman öğrenciye 1 tl olmalı. Öğrenci akbilinde her zaman 1 tl basar ne zaman kullanırsan kullan. Mantıklı olan bu. Sonucta öğrenci haftasonu mesleğini eline almış yetişkin reşit biri falan olmuyor yine ailenin geliriyle yaşıyor. Geliri olmayan bir insan cesidi şu öğrenci.

Onları da düşünün biraz, benzin 5 lira 2-3 günde bi 150 liraya depo dolduruyorlar, günlük 1.5 liradan 70 kişi binse 105 lira...

Gayet iyi para lan

• BodrumdakiMandalina B kullanıcısına yanıt
    70 den cok daha fazladır. Bak hesabı söyle yap. Minibüs sabah 6da başlıyor tek gidiste 18 kişi binse yani tüm koltuklar dolsa ve gidiş gelişi 40 dkda yapsa 1 gidis geliste 36 kişi yapar. Bir gunde 200 civarı insan biniyor. Ki hatta bağlı. Minibüste kapı kenarında çok gittiğim olmuştur. Minibüsçüler zengin asıl hepsinin elinde galaxy s4.

• Öyle bir uygulama yok kim uyduruyor bunları
  • Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    Evet baktım nete biraz. Öğrenci 1 tl diye bi uygulama tam olarak yok yazan yerleri gördüm ama okul gidis gelislerinde hepsi alıyor. En azından bizim minibüs hattı alıyor.

• quote:

Evet baktım nete biraz. Öğrenci 1 tl diye bi uygulama tam olarak yok yazan yerleri gördüm ama okul gidis gelislerinde hepsi alıyor. En azından bizim minibüs hattı alıyor.

Artık o şöföre kalmış bir şey. Benim kullandığım hat 2.25TL, bazen bozuk param olmuyor 2TL veriyorum öğrenci filan demeden, alıyor bir şey demiyor.
  • Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    Ankara öyle sanırım.

• quote:

70 den cok daha fazladır. Bak hesabı söyle yap. Minibüs sabah 6da başlıyor tek gidiste 18 kişi binse yani tüm koltuklar dolsa ve gidiş gelişi 40 dkda yapsa 1 gidis geliste 36 kişi yapar. Bir gunde 200 civarı insan biniyor. Ki hatta bağlı. Minibüste kapı kenarında çok gittiğim olmuştur. Minibüsçüler zengin asıl hepsinin elinde galaxy s4.

İzmir için konuşayım. Minibüs plakası 1 milyon TL civarıdır ortalama. Biraz ucuzu biraz pahalısı vardır. Ortalama 500 TL hasılat yapar günde. %20sini şoför alır. 100-150 TL arası mazot alınır.
    ortalama 200-250 TL nakit para kazanır günlük. Ortalama tabi dediğim gibi 200de var 400 civarı kazananda. Onların hattı 1.3 milyon civarı oluyor En güzel işlerden biridir aslında. Çünkü her gün neredeyse aynı miktar parayı nakit olarak eline alırsın istisnasız. Başka hiçbir işte yok elinde parayla seni bekleyen müşteri

Ayrıca öğrenci diye bi uygulama yoktur!! Onları öğrencilere kıyağıdır o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarbiReyiz -- 23 Eylül 2013; 1:12:34 >

• Babamda da otobüs var. Aylık 15-20 bin geliri var. Minibüs de o civardadir diye düşünüyorum. (Babadan bana kuruş para gelmiyor yani bisiklet sür diyen arkadaş hani lan para yoktu demesin)

• quote:

Babamda da otobüs var. Aylık 15-20 bin geliri var. Minibüs de o civardadir diye düşünüyorum. (Babadan bana kuruş para gelmiyor yani bisiklet sür diyen arkadaş hani lan para yoktu demesin)

Gelir gelir. Minibüste de ekendin çalışıyorsan 8-10 bin arası kazanırsın aylık. Ama tabi 13-15 kazanan hatlarda var fiyatına göre. Bana da pek geldiği söylenemez ben de papazım biraz aile ile para için karakterimi değiştiremem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.