Şimdi Ara

MİNİBÜSLERE ZAM GELDİ,ALIK AKINI VAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SABAH MİNİBÜSLERE BİNDİĞİMDE ŞÖFÖR TARİFELERE ZAM GELDİĞİNİ SÖYLEDİ..EN KISA MESAFE BUNDAN SONRA 1,20YTL İMİŞ...ASIL ACAYİPLİK İSE BUNDAN SONRA BAŞLADI...ŞÖFÖR BU ÜCRETLERİ SÖYLEDİĞİNDE BEN''TÜM TÜRKİYENİN GÖZÜ AYDIN'' DEDİM ALAYCI BİR TAVIRLA...ŞÖFÜR İSE BİZ NE YAPALIM DEDİ...BENDE DOĞRU DEDİM SUÇ SİZDE DEĞİL ŞU ANDA BİZİM BU KONUŞMALARIMIZI ALIK ALIK İZLEYEN VATANDAŞLARIMIZDA SUÇ...

ÇOK DUYARSIZ BİR MİLLETİZ...ENSEMİZE TOKAT VURUP CEBİZMİZDEN PARAMIZI ALIYORLAR HALA AVAL AVAL ETRAFI SEYREDİYORUZ...
    ÇOK YAZIK BU MİLLETİ İLK ÖNCE BÖLDÜLER ŞİMDİDE ALAY EDİYORLAR...TABİ BİZİM MİLLETİMİZ DE BUNU HAK EDİYOR...

BU FORUMLARDA DA AYNI SORUN VAR...UZUN SÜREDİR BU FORUMDAYIM 10 KONUNUN 9 U GEYİK...TOPLUMSAL SORUNLARI KONUŞMAMIZ LAZIM...ALIKLIĞI NASIL ÖNLERİZ BUNLARI KONUŞMAMIZ LAZIM YOKSA DAHADA GEÇ OLACAK...BU FORUMDA GENÇLER VAR O YÜZDEN SÖYLÜYORUM..ŞİMDİDEN DEĞİŞİM LAZIM...

• evet sabah zamlı tarifeyle geldim kadıköye trenle yolculuğa başlıcam
  • İETT

Öğrenciyseniz 0,8 YTL. Minibüsden pahalı olsa bile yine otobüse binerim. Ne idüğü belirsiz minibüscülere gideceğine, belediyeye gitsin param
  • BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM MİNİBÜSLERE NEDEN ZAM GELDİĞİ DEĞİL... NEDEN TEPKİMİZİ KOYMUYORUZ...BUKADAR MI ACİZİZ...KÖPRÜYE ZAM GELİYO,MİNİBÜSE ZAM GELİYO,BENZİNE ZAM GELİYOR,OTA ZAMAN GELİYOR,*OKA ZAM GELİYOR Bİ ALLAH RAZI OLSUN DEMEDİĞİMİZ KALIYORYA...BEN ZAMA SİTEM ETMİYORUM DUYARSIZLIĞA SİTEM EDİYORUM...
  • sebep faiz kalksın zam gelirse gelin suratıma tükürün
  • Selâm,
    Arkadaş demiş ya sebep faiz diye. İnsanların gelir düzeyini artırmak için insanlara iş vermek lazım. İnsanlar yan gelip faizdeki parasıyla geçindikçe, işçi çalıştırıp üretim yapmadan paradan para kazanmaya devam ettikçe zammın durmasını beklemek mantıksızlık olur. Faize dayalı sistem halen yürütülmekte iken tek haneli enflasyon bile çok şaşırtıcı.
  • Beğenmiyorsan taksi tut...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma ama bunu deme hakkın yok forumdaki kimseye hakaret edemezsin, bu ülke tatil köyü değil adama sormazlar mı ülkeye ne kattın da ne bekliyorsun diye

quote:

Orjinalden alıntı: kasifmert

BENİ SEBEBİ İLGİLENDİRMEZ EĞER ZAM YAPIYORSAN OTA,*OKA İNSANLARIN GELİR DÜZEYİNİ DE ARTTIRACAKSIN...1 SAAT OLDU KONUYU AÇALI TOPLAM 3 KİŞİ YORUM YAPTI..DEMEK Kİ ALIKLIK BURADAKİ ÜYELERDE DE VAR...(HERKES ÜZERİNE ALINMASIN SAYFAYA GİRİPTE YORUM YAPMAYANLARA SÖZÜM)

''ALIK OLACAĞINA BALIK OL BELKİ BİR İŞE YARARSIN''
  • quote:

BENİ SEBEBİ İLGİLENDİRMEZ EĞER ZAM YAPIYORSAN OTA,*OKA İNSANLARIN GELİR DÜZEYİNİ DE ARTTIRACAKSIN...1 SAAT OLDU KONUYU AÇALI TOPLAM 3 KİŞİ YORUM YAPTI..DEMEK Kİ ALIKLIK BURADAKİ ÜYELERDE DE VAR...(HERKES ÜZERİNE ALINMASIN SAYFAYA GİRİPTE YORUM YAPMAYANLARA SÖZÜM)

Doğru demişsin ve umarım sen de balıksındır yoksa geriye alık kalıyor onunla yetinirsin...
  • arkadaş doğru diyorsun ama ben daha önce az mücadele vermedim şu forumda bazı şeyleri anlatabilmek için. sonucunda ne oluyor biliyor musun?

HİÇBİRŞEY! hiçbirşey derken çok fazla tartıştım. küfürleşip banlandım. hiçbirşey olmuyor değişmiyor. bizim millet koyun. güdülmeye alışmışız. bırak minibüs zammını. benzini bugün 5 ytl doğalgazı bilmem kaç ytl yapsalar kimse sokağa dökülmez. sence dökülür mü sorarım sana?

geçenlerde oturduğumuz! yerden telekomu protesto edicektik. tek yapmamız gereken haftada! evet haftada sadece 1 saatliğine upload ya da download edip yurtdışı çıkışlarını doldurmaktı. konuyu açan arkadaş bile yapmadı...

şurada kaç bin tane üye var bilmiyorum ama buradakilerin çoğu ya öğrenci ya da bilgisayarla iş yapan insanlar. büyük bir çoğumuz eğitimliyiz ama kafalarımız değişmemiş. daha önce de demiştim. bırakın amerikasını, yunanını, ermenisi, bölücüleri. biz daha kendi içimizde bütün değiliz. şu dünyada başka bir millet var mıdır acaba bizim birbirimize attığımız kazıkları atıyordur.

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: irfanyus

arkadaş doğru diyorsun ama ben daha önce az mücadele vermedim şu forumda bazı şeyleri anlatabilmek için. sonucunda ne oluyor biliyor musun?

HİÇBİRŞEY! hiçbirşey derken çok fazla tartıştım. küfürleşip banlandım. hiçbirşey olmuyor değişmiyor. bizim millet koyun. güdülmeye alışmışız. bırak minibüs zammını. benzini bugün 5 ytl doğalgazı bilmem kaç ytl yapsalar kimse sokağa dökülmez. sence dökülür mü sorarım sana?

geçenlerde oturduğumuz! yerden telekomu protesto edicektik. tek yapmamız gereken haftada! evet haftada sadece 1 saatliğine upload ya da download edip yurtdışı çıkışlarını doldurmaktı. konuyu açan arkadaş bile yapmadı...

şurada kaç bin tane üye var bilmiyorum ama buradakilerin çoğu ya öğrenci ya da bilgisayarla iş yapan insanlar. büyük bir çoğumuz eğitimliyiz ama kafalarımız değişmemiş. daha önce de demiştim. bırakın amerikasını, yunanını, ermenisi, bölücüleri. biz daha kendi içimizde bütün değiliz. şu dünyada başka bir millet var mıdır acaba bizim birbirimize attığımız kazıkları atıyordur.

saygılar

ARKADAŞIM BENDE SENİN DEDİKLERİNE İLK HARFTEN SON HARFİNE KADAR KATILIYORUM..BAZI ARKADAŞLARDA HAKERET EDİYORSUN DİYORLAR...SENDE ETTİRME...BURADA BANA KARŞI TEPKİ KOYACAĞINA GİT SENİNLE ALAY EDENLERE TEPKİNİ KOY...

• Aynen öyle burda gelip forum ahalisine hakaret edeceğine git seninle alay edenlere tepkini koy

quote:

ARKADAŞIM BENDE SENİN DEDİKLERİNE İLK HARFTEN SON HARFİNE KADAR KATILIYORUM..BAZI ARKADAŞLARDA HAKERET EDİYORSUN DİYORLAR...SENDE ETTİRME...BURADA BANA KARŞI TEPKİ KOYACAĞINA GİT SENİNLE ALAY EDENLERE TEPKİNİ KOY...

• quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Aynen öyle burda gelip forum ahalisine hakaret edeceğine git seninle alay edenlere tepkini koy

quote:

AL İŞTE SENLEMİ KAVGA EDEYİM ŞİMDİ ARKADAŞIM... SEN TOPİĞİN KONUSUNU ANLAMAMIŞSIN BİR KERE..SEN GİT UYUMAYA DEVAM ET...
  • Her toplum hak ettiği biçimde yönetilir desem.
  • Vezirler padişaha çıkmışlar: "Efendim, hazinede para yok, yeni vergilere ihtiyacımız var" demişler . "Eee iyi ne vergisi koyalım" "Köprülere adam koyalım, gelip geçenden 1 akçe alalım" Aradan bir süre geçmiş padişah merak etmiş halktan bir tepki var mı diye. Hiçbir şey yok demişler. "İyi o zaman köprülerin çıkışına da adam koyalım 1'er akçe daha alalım" demiş. Aradan bir süre daha geçmiş "Var m? tepki, şikayet?" "Yok!" Padişah kızmış: "Ulan demiş, köprülerin ortasına da birer adam daha koyun gelip geçeni becersin..." Bir kaç gün daha geçmiş gene bir tepki yok. Padişah çok kızmış. Köyün birine gidelim halkı dinleyelim demiş. Neyse vatandaşı toplamışlar meydana... Padişah sormu?: "Var mı bir şikayetiniz, derdiniz" Ses yok... "Var mı bre deyyuslar? Konuşun yoksa taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakmayacağım!" Biri çekine çekine elini kaldırmış. "Hah!" demi? Padişah "Söyle". "Padişahım şu köprünün ortasındaki adam var ya..." "Eeee" "Akşamları çok kalabalık oluyor, sıra uzuyor, bir kişi daha koysanız..."

• quote:

Orjinalden alıntı: DeliManyakAdam

Vezirler padişaha çıkmışlar: "Efendim, hazinede para yok, yeni vergilere ihtiyacımız var" demişler . "Eee iyi ne vergisi koyalım" "Köprülere adam koyalım, gelip geçenden 1 akçe alalım" Aradan bir süre geçmiş padişah merak etmiş halktan bir tepki var mı diye. Hiçbir şey yok demişler. "İyi o zaman köprülerin çıkışına da adam koyalım 1'er akçe daha alalım" demiş. Aradan bir süre daha geçmiş "Var m? tepki, şikayet?" "Yok!" Padişah kızmış: "Ulan demiş, köprülerin ortasına da birer adam daha koyun gelip geçeni becersin..." Bir kaç gün daha geçmiş gene bir tepki yok. Padişah çok kızmış. Köyün birine gidelim halkı dinleyelim demiş. Neyse vatandaşı toplamışlar meydana... Padişah sormu?: "Var mı bir şikayetiniz, derdiniz" Ses yok... "Var mı bre deyyuslar? Konuşun yoksa taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakmayacağım!" Biri çekine çekine elini kaldırmış. "Hah!" demi? Padişah "Söyle". "Padişahım şu köprünün ortasındaki adam var ya..." "Eeee" "Akşamları çok kalabalık oluyor, sıra uzuyor, bir kişi daha koysanız..."

ESPİRİSİ BİR YANA HARBİDEN BU YOLDA İLERLİYORUZ...BENİM BU TOPİK İ AÇIŞ AMACIM,GENÇ İNSANLARIN BULUNDUĞU YERLER FORUMLAR OLDUĞU İÇİN DUYARLI İNSANLARINDA GENELDE GENÇ İNSANLARIN OLMASINI İSTEDİĞİM İÇİNDİR...
    ARKADAŞLAR TEPKİNİZİ KOYUNUZ...HAKKINIZI ARAYINIZ...
    NEREYE KADAR SUSACAĞIZ...BİRGÜN KONUŞMAK İSTEDİĞİNİZDE GEÇ OLMASIN...
    ÖRNEK VEREYİM,GÜNEY KOREDE OTOBÜS BİLET FİYATLARINA %5 ZAM GELDİĞİ İÇİN HALK VE ÖĞRENCİLER AYAKLANDI...HÜKÜMET ZAMMI GERİ ÇEKMEK ZORUNDA KALDI...
    YANİ TEPKİMİZİ KOYARSAK ZAM YAPMAK İSTEYENLER DÜŞÜNMEDEN ZAM YAPAMAZ..HALKIN TEPKİSİNİ GÖRMEK ZORUNDADIRLAR...

• arkadasim iyiki bu konuya deginmissin.sabahleyin icime oturanu hala sandaltyemde hissediyorum.DH uyelerinede bu tur konularda destek olmasini beklerdim ama galiba paraniz cok olmali
  • quote:

ben de yorum yapmicaktım ama bu sözünüzden sonra bişiler yaziim dedim.
    yani zamlara tepki vermek istiyorsanız sayın kasifmert bulunduğunuz şehirdeki en kalabalık meydanda bir basın bildirisi okuyup "alıklardan" olmadığınızı kanıtlıyabilirsiniz. bu çok zor birşey değil sadece zaman ayırmak yeterli olur.kimsede sizi tutuklamaz merak etmeyin.böylece kimseyi kışkırtmadan tepkinizi ortaya koyarsınız... (bu sadece bir öneri yanlış anlamayın polemik amaçlı bir post değildi) saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: faruk

İETT

Öğrenciyseniz 0,8 YTL. Minibüsden pahalı olsa bile yine otobüse binerim. Ne idüğü belirsiz minibüscülere gideceğine, belediyeye gitsin param

ne idüğü minübüsçüler diye belirttiğin insanların neredeyse hepsi şöfor ve senin baban evine nasıl ekmek götürmek için çalışıyosa onlarda o şekilde çalışıyo hatta onların yağtığı iş gerçekten çok zor basit değil insan taşıyolar can taşıyolar;eğer ki yapabileceğine inanıyosan o direksiyona geç ondan sonra konuş tamam mı arkadaşım

iett ewet öğrenci için en ekonomik olanı hem aktarma avantajıda war

• quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

ben de yorum yapmicaktım ama bu sözünüzden sonra bişiler yaziim dedim.
    yani zamlara tepki vermek istiyorsanız sayın kasifmert bulunduğunuz şehirdeki en kalabalık meydanda bir basın bildirisi okuyup "alıklardan" olmadığınızı kanıtlıyabilirsiniz. bu çok zor birşey değil sadece zaman ayırmak yeterli olur.kimsede sizi tutuklamaz merak etmeyin.böylece kimseyi kışkırtmadan tepkinizi ortaya koyarsınız... (bu sadece bir öneri yanlış anlamayın polemik amaçlı bir post değildi) saygılar

1. Sİ TÜRKİYEDE BÖYLE KONULARDA BASIN AÇIKLAMASI YAPANLARA BAZI GERİ KAFALI İNSANLAR VE EMNİYET BÖLÜCÜ MUAMELESİ UYGULUYOR...TELEVİZYON İZLEYEN HERKES BUNU BİLİR..
    2. Sİ TUTUKLANMAZ DEMİŞSİNİZ BASIN AÇIKLAMASI YAPIPTA TUTUKLANMAYAN 1 KİİŞİ GÖSTERİN BANA...
    3. SÜ KİMSEYİ KIŞKIRTMIYORUM.. BEN SADECE BUKADAR SUSKUNLUĞUN NEDENİNİ SORUYORUM...
    4. SÜ BEN HERZAMAN HAKKIMI SAVUNURUM..VEDE BAZI SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE ÜYEYİM...

KONUYU AÇMAMDAKİ AMACI ANLAMAYAN ARKADAŞLAR VAR GALİBA...BEN BU SUSKUNLUĞUN NEDENİNİ SORUYORUM...ÇOK MU ZENGİN BİR ÜLKEYİZ,HAYIR,İNSANHAKLARI MI VAR,HAYIR PEKİ NEDEN BUKADAR SUSUYORUZ...
    ÜNİVERSİTELERDEKİ ÖĞRENCİLERİ BİLE SUSTURDULAR...HAKKINIZI ARAYIN ARKADAŞLAR...KİMSE SİZE NEDEN HAKKINIZI ARIYORSUNUZ DEMEZ...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.