Şimdi Ara

Minibus soforuyle kavga ettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her sabah oldugu.gibi okula gitmek.icin bulvardan kemer/Ayko.minibuslerine.bindim. okula varmaya cok az kalmisti ki sofor.kemer var mi.diye bagirdi. ben de sasirdim.ve.kemerimi cikarip.sallayarak soforun.yanina gittim.Buyur abi diyerek kemeri uzattim. Sen kimle.dalga geciyon onun.bunun cocugu diyerek ustume yurudu.Ben.minibusun.arkasina.dogru.kactim
    olayin sokunu henuz atlatamadan.şokun.oraya geldik. kapi acilir acilmaz asagi.indim ve seda sayan karsimdaydi
    hepsi iyi.marka fabrikadan halka diye bagiriyordu. sonra annem.uyandirdi.yumurtan haslama mi.olsun.sahanda.mi.diye. Hayir.anne.deplasmanda olsun.diyince annem bi anda zombi gibi.oldu. megersem annem zebaniymis beni.zindana.atti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın zebaniler var.

• Böyle konularda ilk isim mesajın sonuna bakmak oluyo artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Her sabah oldugu.gibi okula gitmek.icin bulvardan kemer/Ayko.minibuslerine.bindim. okula varmaya cok az kalmisti ki sofor.kemer var mi.diye bagirdi. ben de sasirdim.ve.kemerimi cikarip.sallayarak soforun.yanina gittim.Buyur abi diyerek kemeri uzattim. Sen kimle.dalga geciyon onun.bunun cocugu diyerek ustume yurudu.Ben.minibusun.arkasina.dogru.kactim
    olayin sokunu henuz atlatamadan.şokun.oraya geldik. kapi acilir acilmaz asagi.indim ve seda sayan karsimdaydi
    hepsi iyi.marka fabrikadan halka diye bagiriyordu. sonra annem.uyandirdi.yumurtan haslama mi.olsun.sahanda.mi.diye. Hayir.anne.deplasmanda olsun.diyince annem bi anda zombi gibi.oldu. megersem annem zebaniymis beni.zindana.atti

Okumayın .

Bu arada dostum avatardaki adamın ismi nedir acaba ? Judasta oynuyordu bu dimi .
  • quote:

olayin sokunu henuz atlatamadan.şokun.oraya geldik.

edwird'i saygıyla anıyoruz..
  • Direk sonunu okudum. Yettiniz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCo 19O3

quote:

Her sabah oldugu.gibi okula gitmek.icin bulvardan kemer/Ayko.minibuslerine.bindim. okula varmaya cok az kalmisti ki sofor.kemer var mi.diye bagirdi. ben de sasirdim.ve.kemerimi cikarip.sallayarak soforun.yanina gittim.Buyur abi diyerek kemeri uzattim. Sen kimle.dalga geciyon onun.bunun cocugu diyerek ustume yurudu.Ben.minibusun.arkasina.dogru.kactim

Okumayın .

Bu arada dostum avatardaki adamın ismi nedir acaba ? Judasta oynuyordu bu dimi .

the walkind dead dizisinde darly dixon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • csb de kendine onun bunun çocuğu diyeni de ilk defa gördüm, aynen devam bravo.
  • Sökün rütbesini bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

csb de kendine onun bunun çocuğu diyeni de ilk defa gördüm, aynen devam bravo.

• Sonu olmasa güzeldi bence

• okumayın, okutturmayın !

• Güldüm
  • Bence kaliteliydi.

• ilk coolstorim

• birader ...aşa..kmı eçiyon forumla yaww doğru düzgün şeyler yazsana ilkokul çocukları gibi herşeyi en ince detayına kadar yazmışın ...
  • quote:

ilk coolstorim

Aydın da mı oturuyorsun

• gayet başarılı bence.
  •  Minibus soforuyle kavga ettik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.