%100 Türk Üretimi olan ürün son derece sağlıklı ve kolay kullanılabilen yer kaplamayan bir üründür.
Mini su sebili ofisinizde masanızın üzerinde size su almayı kolay hale getirecektir.
Mini su sebili 2,5 litrelik kapasitesi ile çocuklarımızın odasında dekoratif bir görüntü oluşturacaktır.
Tarım ve Köy işleri Bakanlığının 30-04838-00002-1 SKT 07/08/2012 izniyle üretilmiştir.Sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi içermemektedir.
aynı konuyu daha kaç kere açmayı düşünüyorsunuz?!?!?!?!
quote:
Orijinalden alıntı: vogue
aynı konuyu daha kaç kere açmayı düşünüyorsunuz?!?!?!?!
Sadece konu olarak mı? mail atarak da bıktırmada üzerlerine yok, engelledim de kafam rahat etti. Tamam satış yapıyosunuz her zaman saygı duyuyorum vede bol kazançlar diliyorum ama bu kadar da sıkmaya gerek yok.
Aynen günde en az 30 tane sepeteindir spam maili geliyor 1 kere alışveriş yaptım bıktım yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Deniz
Aynen günde en az 30 tane sepeteindir spam maili geliyor 1 kere alışveriş yaptım bıktım yahu
Arkadaşım bunu yap kafan rahat etsin;
İlk olarak msn hesabımızı açıyoruz. Hesabımızı açtıktan sonra e-posta kutumuzu açıyoruz. Açılan pencerede “Seçenekler” => “Önemsiz e-posta” => “Güvenli ve engellenen gönderenler” => “Engellenen Gönderenler” girip “engellenen e-posta adresi veya etki alanı:” bölümüne engellemek istediğimiz adresi yazıp “Listeye Ekle” butonuna basıp işlemimizi tamamlamış oluyoruz.
Aslında forumda da böyle bir opsiyon olmalı. Şu kişilerin açtığı konuları gösterme gibi.
Dün 28 tl idi, bugün 29.90 fırsat mı şimdi bu?Zam yaparak fırsat ürünü diyorsunuz.Aynı ürünü daha ucuza bulabiliyoruz.Mesela aşağıdaki link:
Kampanya - Sınırlı Stok - Şok Fiyat vs. diye habire aynı hikayeden artık bıkkınlık geldi!
Bölümü çöplüğe çevirdiniz, ne bitmez sınırlı stokmuş
Her ürüne ayrı topic açmaktan vazgeçin
Allah aşkına.. bakın Allah'ın adını anıyorum.. böyle komik zerre faydası olmayan ürünleri getirmeyin.. getirseniz de boş yere konu açmayın.. bu nedir ya.. kim alsın? kim napsın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme