Şimdi Ara

Mini Projeksiyon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
18.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece sunum yapma amaçlı projeksiyon cihazı arıyorum. Mümkün olduğunca küçük olması ve orta aydınlıktaki bir odada okunaklı sunum yapabilmemi sağlaması önemli.

Bunun için ne kadar ansi lumen gerekli bilemiyorum. Teknik ayrıntılara çok hakim olamadığım için yönlendirmenize ihtiyacım var.

Firmalarla görüşme esnasında beni rezil edecek bir özelliği de olmazsa iyi olur. Oturup netlik ayarı için 15 dk uğraşmayayım mesela.

Bütçe ise 750 TL civarı

reklam olmaması için iism vermeyecegim ama cok çeşitli ürünler var. selamlar

Sunum için kullanacağım. 200 lumen fazla ise bilemiyorum.
  • Orta ışıkta 300 ancak yeter. 200 lük olanı iş yerinde denedik. karanlık ortam süper. ama orta derece aydınlıkta pek iyi değil. tahminimce 300 lük işini görür. lg marka 300 lük ler var. ama fiyat 1200 tl civarındaydı sanırım.
  • forumda promacto diye arat. yeni ürünleri gelmişse (promacto x08 bende bekliyorum) işini görür. birde vatanın inditimlerini takip et acer k11 var. şu an 850 civarı ama arada %25 indirim kampanyasına denk getirirsen 700 tl ye iniyor. ben yakaladım:)

@ceo-tr kastettiğin lg modelini bulamadım. hem ufak olup hem de 200-300 lumen olan bi acer var galiba. fiyatının düşmesini bekleyeceğiz artık
    Projeksiyon Cihazı Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, Yeni modelimiz Promacto PRO X08 gelmiş bulunmaktadır. Suunum için mini projeksiyonlar içerisinde en ideali olandır. Direk olarak USB Flash belleğinizden, SD kartınızdan sunum yapabilirsiniz. Bilgisayarınıza bağlanabilir, reciver yada TV nize bağlanabilir, Play Station ile oyun oynayabilirsiniz. MKV filmleri dahi direk flash belleğinizden seyredebilirsiniz. Doğal çözünürlüğü 1024 X 768 olan Tek Led LCOS üründür Türkiyede. Renkler mükemmeldir. Oda ışığında çok rahat sunum yapabilirsiniz. Perde ihtiyacı yoktur. Sarı duvarda bile rahat film seyredebilirsiniz. İşyerimiz Perpa dadır. Ziyaret ederek deneme ve kullanma imkanına sahipsiniz. Şu anda Site üyelerine yönelik 11-26 temmuz tarihleri arasında kampanyamız var. Fiyat KDV dahil 750 TL dir.
    Teknik detayları sitemizde bulabilirsiniz.
    selamlar, iyi çalışmalar...

Gazi Mustafa Macit
    www.promacto.com
    0212-210 45 21-22

Mini Projeksiyon Önerisi

• girişler direktir.

Mini Projeksiyon Önerisi

Orijinalden alıntı: ceo-tr

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-lg-hx301g-lg-hx301g-led-projektor-300-ansi-,xga(1024x768),2000:1,30.000-saat-lamba-omru/productdetails.aspx?I_ID=45662

fiyat biraz uçmuş. 1200 tl civarındaydı. bu fiyata alınmaz. 1575 tl yazıyor. şaka gibi.

1.200 TL %25 indirim olduğu zaman görülebilinir. Yoksa genelde 1300 civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Difference

@zekiz sanırım k10 demek istedin. k11'in fiyatı 1300lerde. ama k10'un da 100 lumen olduğunu söylemek gerek. sunum için yeterli olmalı.

@ceo-tr kastettiğin lg modelini bulamadım. hem ufak olup hem de 200-300 lumen olan bi acer var galiba. fiyatının düşmesini bekleyeceğiz artık

Hayır k11... Hatta ben bi gün baktım gözlerime inanamadım 675 tl idi kapattım hemen:) daha öncede 702 idi onu kaçırmıştım:) ortalama 750 den aşağı inmiyo genelde ama ben 675-702 730 tl olarak rastladım. Ama bu cihazı başka bir yerde değerlendirip promacto x08 aldım Gazi beyden. Gayette memnunum. izlenimlerimi başka bir başlığa yazmıştım. Fiyat performans olarak lg x301 sınıfında. çünkü doğal çözünürlük 1024x768.(lg den eksisi lg 300 ansilümen deniyor x08 200 ansilümen. karşılaştırıp görmek gerekir. doğruysa film seyrederken pek değilde aydınlık ortamda sunumda farkedebilir. Ama ben x08 i güneşlik çekili yarı aydınlık ortamda da sunum için yeterli buldum) .. LG 201 800x600 ve acer K11 858x600...
    Ayrıca fiyat konusunda yanılıyorsunuz çünkü k10 lar vatan mağazada (topkapı) 700 civarıydı. nette yok. K11 ler bugün %8 indirimli (nasıl indirimse bindirip indirmişler) 902 tl stok yok:) ama dediğim gibi acer k11 fırsatı yakalarsanız 700 750 civarı çok kez rastlamış beklemiş almamıştım:)
    1300 lerde olan lg 301 onun çözünürlükte 1024x768 ama o paraya promacto çok daha uygun bir alternatif. Bu iki ürünü birebir karşılaştırmadım ama yarı paraya düşünmek gerek derim:)
    sonuçta o ürüne 1300 verilmez...(demin baktım %8 indirimli 1571 TL)

Ayrıca lambalı düşünürseniz uzun lamba ömrü ve F/P açısından
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-x1110-3d-x1110-3d-2500-ansi-lumen,-4500:1,-800x600-svga,-4.5006000-saat-lamba-omru/productdetails.aspx?I_ID=48560
    linkteki ürünü tavsiye ederim... 3D özelliğide var:) 4500-6000 saat lamba ömrü, 2500 lümen 3000:1 kontras oranı
    fiyat şimdi 757 tl...

DEdiğim gibi kullanım amacı ve fiyat performans oranı ın iyi değerlendirin. Mutlaka alacağınız ürünü deneme imkanını zorlayın... Alırsanızda güle güle kullanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekiz -- 20 Temmuz 2011; 11:26:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

quote:

@zekiz sanırım k10 demek istedin. k11'in fiyatı 1300lerde. ama k10'un da 100 lumen olduğunu söylemek gerek. sunum için yeterli olmalı.

Hayır k11... Hatta ben bi gün baktım gözlerime inanamadım 675 tl idi kapattım hemen:) daha öncede 702 idi onu kaçırmıştım:) ortalama 750 den aşağı inmiyo genelde ama ben 675-702 730 tl olarak rastladım. Ama bu cihazı başka bir yerde değerlendirip promacto x08 aldım Gazi beyden. Gayette memnunum. izlenimlerimi başka bir başlığa yazmıştım. Fiyat performans olarak lg x301 sınıfında. çünkü doğal çözünürlük 1024x768.(lg den eksisi lg 300 ansilümen deniyor x08 200 ansilümen. karşılaştırıp görmek gerekir. doğruysa film seyrederken pek değilde aydınlık ortamda sunumda farkedebilir. Ama ben x08 i güneşlik çekili yarı aydınlık ortamda da sunum için yeterli buldum) .. LG 201 800x600 ve acer K11 858x600...
    Ayrıca fiyat konusunda yanılıyorsunuz çünkü k10 lar vatan mağazada (topkapı) 700 civarıydı. nette yok. K11 ler bugün %8 indirimli (nasıl indirimse bindirip indirmişler) 902 tl stok yok:) ama dediğim gibi acer k11 fırsatı yakalarsanız 700 750 civarı çok kez rastlamış beklemiş almamıştım:)
    1300 lerde olan lg 301 onun çözünürlükte 1024x768 ama o paraya promacto çok daha uygun bir alternatif. Bu iki ürünü birebir karşılaştırmadım ama yarı paraya düşünmek gerek derim:)

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-x1110-3d-x1110-3d-2500-ansi-lumen,-4500:1,-800x600-svga,-4.5006000-saat-lamba-omru/productdetails.aspx?I_ID=48560
    linkteki ürünü tavsiye ederim... 3D özelliğide var:) 4500-6000 saat lamba ömrü, 2500 lümen 3000:1 kontras oranı
    fiyat şimdi 757 tl...

DEdiğim gibi kullanım amacı ve fiyat performans oranı ın iyi değerlendirin. Mutlaka alacağınız ürünü deneme imkanını zorlayın... Alırsanızda güle güle kullanın...

Şu an piyasadaki 3D destekli projeksiyonlardan tam 3D tadı alamayabilirsiniz. Zira henüz oturmamış bir teknoloji. Herkes "bizimkinde 3d var1 demek için üretiyor. Eğer filim filan izlemek için alacaksanız LED en iyi seçenek olur. Hem ucuz, hem lamba ömrü (örneğin Promacto'nun ürünlerine) 30.000 saate kadar çıkıyor. Şahsen ben piyasada ilk defa 30.000 saatlik lamba ömrü olan bir ürün görüyorum, 800x600 çözünürlükten yukarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Overclock3r

quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

quote:

fiyat şimdi 757 tl...

Şu an piyasadaki 3D destekli projeksiyonlardan tam 3D tadı alamayabilirsiniz. Zira henüz oturmamış bir teknoloji. Herkes "bizimkinde 3d var1 demek için üretiyor. Eğer filim filan izlemek için alacaksanız LED en iyi seçenek olur. Hem ucuz, hem lamba ömrü (örneğin Promacto'nun ürünlerine) 30.000 saate kadar çıkıyor. Şahsen ben piyasada ilk defa 30.000 saatlik lamba ömrü olan bir ürün görüyorum, 800x600 çözünürlükten yukarda

3d konusunda haklısınız. henüz oturmadı. Ama ben o ürünü hem uzun lamba ömrü hemde promactoya alternatif olarak sundum. Sonuçta kendimde memnuniyetle kullandığım ürünü tavsiye ederim ama arkadaşın önünde lambalı birde alternatif olsun...

• Beyler şöyle bir ürün var;
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/usb-amp-sd-kart-girsili-mini-lcd-led-projeksiyon-71092451
    Evde kendi çapımda çok üst düzey bir kalite beklemeden dizi,film izlemek ve arada bi pc'yi bağlayıp kullanmak için projeksiyon düşünüyorum.
    Bu ürün baya ekonomik gibi.
    Bu tip ürünlerde tecrübesi olan varmı?

Orijinalden alıntı: loomy

Beyler şöyle bir ürün var;
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/usb-amp-sd-kart-girsili-mini-lcd-led-projeksiyon-71092451
    Evde kendi çapımda çok üst düzey bir kalite beklemeden dizi,film izlemek ve arada bi pc'yi bağlayıp kullanmak için projeksiyon düşünüyorum.
    Bu ürün baya ekonomik gibi.
    Bu tip ürünlerde tecrübesi olan varmı?

sakın haaa:) Bu ürünün çözünürlüğü vcd kalitesinden bile düşük. sadece powerpoint vs uygulamalarda tepegöz yerine kullanılır:)
    Bütçeniz müsaitse promacto x08 x02 mükemmel ürünler. HDMI çıkışda var. fiyatları 900-1300 arası. Diğer marka ledleri denemedim ama lg nin 301 ve casionun ürünlerinide inceleyin...

• Ben sunum içim Promactonun yeni modeli PRO X10 aldım . Oda ışığında rahatlıkla sunum yapabilirsiniz. 700 ansilümen ve 1280 x 800 çözünürlükte. Android özellikli, gittiğiniz her yerde sunumunuzu flaş belleğinizden direkt word, excel power point olarak yapabilirsiniz.
    Şarj edilebilir dahili bataryasıda var. Lamba ömrü 30.000 saat
    . 495 gram ağırlığında.
    Sizin için önemli olan 2 özelliği öne çıkıyor.
    1- Oda ışığında rahatlıkla sunum yapabilirsiniz..
    2- 495 gram her yere sığabilecek küçük, avuç büyüklüğünde bir cihaz...
    İstanbul Bilişimden alabilirsiniz...

http://www.istanbulbilisim.com.tr/promacto-pro-x10-android-led-3d-projeksiyon-fiyati,71188.html

• uc28+ pro mini led projeksiyon var elimde ilgilenenler için fiyat 179TL

Teknik Özellikler:
    Görüntü sistemi: LCD
    Çözünürlük: 320 x 240
    Desteklenen çözünürlük: 1024 x 768
    Lamba : LED
    Giriş Gerilimi : 12 V
    Dil : İngilizce vb
    Parlaklık : 48 Lux
    Kontrast : 300:1
    Lens : F = 125
    Görüntü boyutu : 20-60 “
    Projeksiyon mesafesi: 1,25-4,0 m
    Projeksiyon modu: Ön projeksiyon
    Çalışma modu : Elle uzaktan kumanda
    Çıkışı: Kulaklık
    Giriş : VGA / AV / USB / SD / HDMI
    Dosya Formatı: WMA, MP3
    Resim : JPEG , BMP , PNG ;
    Video: MPEG1 , MPEG2 , MPEG4 , RM , RMVB , AVI , FLV , WMV
    Hoparlör : 1,0 W * 2
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.