Şimdi Ara

Mini Kasko Hakkında Bilgi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bir arkadaştan "Mini kasko" tarzı birşey duydum. Sanırım zorunlu trafik sigortasının kapsamının arttırılması ile yapılıyormuş.

    Bunun çeşidi, kapsamı hakkında bilgisi olan var mı? Kendi hasarımızında bir bölümünü kapsayacak şekilde genişletilebiliyor mu?

    13-15 bin TL lik bir araba almayı planlıyorum, ama kaskoya büyük paralar vermeye (yukarda bahsettiğim olay var ise) değmez diye düşünüyorum.

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



  • bildiğim kadarıyla bir hasar durumunda bir miktara kadar olan hasarınızı ödüyor.Ama ben gidip en kapsamlı kasko yapmanızı tavsiye ederim.Koca trafikte gidip geliyoruz bunun ucuz arabası var pahalı arabası var.Bir mercedese çarptığınızı düşünün trafik sigortası sizi kurtarmaz.
    1000 lira için aklımda böyle şeyler düşüneceğine gider 10 ay taksitle ayda100 liraya kasko yaparım.
    Not:mini kasko çalınma yanma vs.. gibi durumları kapsamaz.
  • Teşekkürler, bende biraz inceledim haklısınız sanırım %2 muafiyetli düzgün bir kasko yaptıracağım...

  • bana kalırsa %2yi falanda boşverin.Kasko yaptırdınız mı cebinizden bundan sonra 5 kuruş çıkmayacağını bilin yeter.allah korusun zaten 1 kaza yapsanız o bedeli ödeyeceksiniz kaskonuz aynı fiyata gelecek.
    Bu işlerde risk almak inanılmaz gereksiz.yaptım 150binlik ihtiyati mali sorumluluğu kafam rahat geziyorum.Yinede tercih sizin tabiki..
  • ben bugün mini kasko yaptırdım. yıllık 150 liraya 5000 liraya kadar olan hasarları karşılıyor.

    sabit cisme çarpma veya park halindeyken size olan çarpmalar teminat dışı. ama trafikte hareket halindeki kazalar , yangın ve hırsızlığa karşı sigortalı oluyoruz. bence bu çok güzel. ayrıca yol yardımı,çekici de var.

    daha önce kasko yaptırmak istiyordum ama ayda 100 liralara varan taksit olayı fazla geliyordu benim için. şimdi yıllık 150 liraya benim için mükemmel oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.