Şimdi Ara

Mini Kasa ile sorularim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hep mini kasa yada küp seklinde kasalara bi ilgim oldu fakat kurmak istedigim sistem 4690k , gtx 970 bunu sigdirabilecegim kucuk bir kasa varmi ve ileridede ram yukseltebilecegim ssd ekleme yapabilecegim sekilde olurmu , bide mini itx anakartta 16gb a kadar destek var 32 gb olan varmi? ornegin mini itx gorunumlu micro atx anakart olabilen kasa varmi? Overclock la biilgim yok ama ileride gerektiginde yaparim sogutmada bu sekilde olsun. Kasada max verecegim para 3500tl , monitor konusunda 60hz 3 monitor yapmak istiyorum yavas yavas alarak 3 monitor yapmak istiyorum nasil bi monitor onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• corsair 250d bu konuda çok iyi. İstediğin donanımı takarsın.Uzun ekran kartları da sığabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

corsair 250d bu konuda çok iyi. İstediğin donanımı takarsın.Uzun ekran kartları da sığabiliyor.

250d cok guzel kasa fakat max gpu 290mm , benm istedigim ekran karti g1 gtx 970 312 mm tüh ya msi , asus 970 alsam daha kucuk ama gigabytin ekran kartida daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: OzknAksyk

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

corsair 250d bu konuda çok iyi. İstediğin donanımı takarsın.Uzun ekran kartları da sığabiliyor.

250d cok guzel kasa fakat max gpu 290mm , benm istedigim ekran karti g1 gtx 970 312 mm tüh ya msi , asus 970 alsam daha kucuk ama gigabytin ekran kartida daha iyi

Hocam giganın o kartı da eşşek kadar Onun sığacağı mini-itx kasa bulmak zor olur.

• Mini ITX'de en iyi seçim "ülkemizde" Obsidian 250. Eğer M-ATX de olur ona da razıyım dersen Corsair modellerinden 350D veya Air 240'a bakabilirsin. 350D kullandım fazla büyük değil ama 450MM ekran kartı alanı var. SLI yapmayacaksan M-ATX en doğru seçim olur.
  • Aerocool xpredator cube da cok sekil duruyor sli dusuncem yok 345mm de ekran karti alani var arkadaslar bana bu kasaya aerocool xpredator cube e 3500tl ye sistem dizer msnz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzknAksyk -- 17 Kasım 2014; 17:37:24 >
  • Up
  • size micro atx anakart da kullanırım derseniz Corsair carbide air 240 öneririm hem ekran kartıda rahatlıkla sığabiliyor içerisine ayrıca düşünürseniz mini itx için cooler master elite 130 iyidir en uzun ekran kartlarını dahi destekler sanırım 330 mm olması lazımdı ayrıca ram olarak 16 gb Fazlasıyla yetecektir anakart olarak asus maximus vi impact, msi z97i gaming ac veya evga nın vatan pc de satılan mini itx anakartını öneririm soğutma olarak bence hemen bu parçalarla birlikte eğer işlemciye OC yapacaksan 240 mm radyatör almanı Şiddetle tavsiye ederim ama oc yapmayacaksan 120mm de işini görür.. psu olarakta iyi bir psu almalısın en az 600-700watt olmalı

• 3 monitörü yapmak istiyorum demişsin ama ekran kartını Fazlasıyla yorarsın sli yapmayacaksan o iş biraz sıkıntılı soğutması zor olur mini itx de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.