Şimdi Ara

Mini itx küp kasa vs laptop?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar sadece cs go dota 2 ve gta 5 oynayacağım bir bilgisayar toplamak ya da laptop almak istiyorum ikinci el bütçem 1.500 2.500 tl arası mini itx küp kasa fikri daha mantıklı geliyo ama monitör ve kasayı nasıl taşıyacağıma hala bi çözüm bulamadım önerilere açığım.Kıbrısta üniversite okuduğum için yılda 3 4 kez uçakta gelicek benimle sistem şu şekilde
    Msi B250i gaming pro ac mini itx anakart
    İntel i3 6100 işlemci
    O an ki bütçeme göre ekran kartı gtx (750 ti 950 1050ti)
    M2 120gb ssd
    1tb 7200 rpm hdd
    450 w 80+ psu
    Kasa olarak da görünümden dolayı thermaltake core v1 snow edition düşünüyorum.Her türlü fikre açığım.Laptop tavsiyesi olarak da monster hariç hepsi olabilir.
    Mini itx küp kasa vs laptop?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• slim kasalar daha taşınası lp gt1030(neredeyse gtx750ti)+g4560+dark aura 300w
    https://www.webdenal.com/dark-dkchaura300_695467.html?gclid=CMf-j86v9dQCFaoW0wodAV4Hlg

böyle birşeyde alabilirsin daha hafif ve küçük olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyagı -- 6 Temmuz 2017; 22:19:22 >
  • bence, laptop senin kullanım senaryona daha uygun.
  • Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    Aslında slim kasa taşınılabilirlik açısından güzel de ısınır diye korkuyorum açıkçası çünkü günde en az 5 6 saat açık olacak

• sd3694 kullanıcısına yanıt
    Evet hali hazırda laptopum vardı ama ısındığı için sattım tekrar alırsam da ısınır mı diye korkuyorum kaliteli de bi soğutucu kullanıyodum ama pek memnun etmedi beni monster

• Bu bilgisayar yılda 3-4 kez uçakla sizinle gelecekse kesinlikle laptop almanız daha doğru olur. Hele ki küp kasa düşünüyorsunuz, bana göre küp kasa taşıma kolaylığı olarak matx kasalardan bile daha kötü. Dar yüzeyi yok çünkü. Büyükçene bir koliyi taşıdığınızı düşünün. Biraz bütçeyi zorlayıp laptop almanız sizi rahat ettirir bana göre. İlla ki masaüstü alacaksanız da msi nightblade gibi hazır micro kasaları incelemenizi öneririm. Çalıştığım iş yerine bu kasanın 2. versiyonunu aldırmıştım. Birkaç kere sadece kasayı söküp eve getirmiştim. Taşıması kolay olmuştu. Isınma konusunda da hiç sıkıntı yaşamadım, 6700k ve gtx970li bir bilgisayarı çoğunlukla animasyon ve render için kullanmama rağmen.
  • hazarRS kullanıcısına yanıt
    Kasa benim için çok problem değil de monitörden dolayı galiba laptopa yöneleceğim gibi duruyor.

Mod,upgrade ve uzun vadeli hem de soğutması kolay olması için böyle bi sistem istiyorum ama zor gibi duruyo teşekkür ederim ilginize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.