Şimdi Ara

Mini İtx Kasa+Anakart+Low profile işlemci soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Mini İtx Kasa+Anakart+Low profile işlemci soğutucu
    Mini itx projeden vazgeçtiğimiz için kasa+Anakart+low profile işlemci soğutucu yu tek tek veya toplu satıyorum öncelikli toplu satılıktır bu yüzden toplu indirimlidir. Kasa nadiren bulabileceğiniz iki tarafıda temperli camlı büyük psu larıda destekleyen mini itx kasadır.anakartı anlatmaya gerek yok zaten,soğutucu 6 borulu ve slim bir fanla geliyor isterseniz büyük fanla değiştirebilirsiniz onun içinde uzun vidaları mevcuttur,kasa hariç ikisininde kendi kutusu mevcuttur,birde mini itx kasa, anakart ve SFX PSU lu ilanımda var inceleyebilirsiniz.

Kasa : Raijintek Ophion Evo Beyaz mini itx 2500tl

Anakart : MSI B550i Gaming Edge WiFi mini itx 7000tl

İşlemci Soğutucu : Deepcool An600 Low Profile 1500tl
    03.03.2024 faturalı ve 03.03.2026 ya kadar kadar garantilidir

Hepsi toplu alınırsa 10000tl

Mini İtx Kasa+Anakart+Low profile işlemci soğutucu Mini İtx Kasa+Anakart+Low profile işlemci soğutucu Mini İtx Kasa+Anakart+Low profile işlemci soğutucu Mini İtx Kasa+Anakart+Low profile işlemci soğutucu Mini İtx Kasa+Anakart+Low profile işlemci soğutucu Mini İtx Kasa+Anakart+Low profile işlemci soğutucu Mini İtx Kasa+Anakart+Low profile işlemci soğutucu
    Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Soğutucu için fiyat yüksek ( mağaza fiyatı ile aynı ). Sizdeki ürün de sıfır ( ilanda belirtilmemiş ) olsa dahi ortada taksit avantajı oluyor.

SYS 1 ** ROG Z790-E Wifi II / 14700KF / Corsair Titanium DDR5 2 x 32GB 6400 C32 - ROG RTX 4080 - WD SN850X 1TB - Crucial P3 PLUS 2TB ( 2X RAID ) - iFi Zen Dac V2 - Alienware AW3423DWF - AX1000 Ttn. - Lian Li V3000+ - Rog Claymore II Wireless - Aquaero CUSTOM Loop ( 2x Nemesis GTS 360 , Aquaero 6 Pro Controller , Aquacomp D5 , Heatkiller IV Pro Nickel , 16/13 Soft Flow )

SYS 2 ** Rog B860i / Core Ultra 265KF / 2x 32GB G.SKILL TridentZ 6400 C32/ Quadro T1000 / SF750 Pltnm / 970 Evo Plus 500 GB
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz asıl amacım toplu satmak olduğu için güncel fiyatına bakmamıştım faturaya göre yarısından az fiyata koymuştum fotoğrafa bakabilirsiniz,revize ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.