Şimdi Ara

Mini ipad 16 gb wifi jelatinli beyaz 650 tll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İpad mini almanya apple store 16 gb beyaz jelatinli wifi 650 tl ankara istanbul elden teslim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidsnake86 -- 15 Aralık 2012; 11:57:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Mini ipad 16 gb wifi jelatinli beyaz 650 tll
  • Her ilana revize şartı koyan arkadaşlar, biz neden bulamıyoruz sizin revize fiyatlarınızdan? Olmayan stoklarla, aldatmaca kampanyalarla baltalamayın ilanları. Yazacağınız varsa uyarı niteliğinde PM atın.
    Ipad mini Bilkom en ucuz 797TL. O da nakit.
    Arkadaşın fiyatı oldukça mantıklı. Cuma günü olsaydı bu ilan Bilkom'dan 797TL karşılığında Ipad Mini almazdım.
    Cuma günü ipad mini aldım. Elimde 18 ay garantili sıfır ayarında Asus TF201 tabletim de var. Şimdi fazlalık diye onu buradan satmaya korkar oldum. Artık bu forum alışveriş için uygun olmamaya başladı. 2003 yılından beri burada olan bir üye olarak, kalitenin düştüğünü görmek beni üzüyor. Biraz daha yapıcı olmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcube

Her ilana revize şartı koyan arkadaşlar, biz neden bulamıyoruz sizin revize fiyatlarınızdan? Olmayan stoklarla, aldatmaca kampanyalarla baltalamayın ilanları. Yazacağınız varsa uyarı niteliğinde PM atın.
    Ipad mini Bilkom en ucuz 797TL. O da nakit.
    Arkadaşın fiyatı oldukça mantıklı. Cuma günü olsaydı bu ilan Bilkom'dan 797TL karşılığında Ipad Mini almazdım.
    Cuma günü ipad mini aldım. Elimde 18 ay garantili sıfır ayarında Asus TF201 tabletim de var. Şimdi fazlalık diye onu buradan satmaya korkar oldum. Artık bu forum alışveriş için uygun olmamaya başladı. 2003 yılından beri burada olan bir üye olarak, kalitenin düştüğünü görmek beni üzüyor. Biraz daha yapıcı olmakta fayda var.

Kusura bakmayın fakat 740 tl ye sıfır türkiye garantili olunca, yurtdışından gelen ipade daha fazla fiyat vermek sizce mantıklı mı? Siz verirmiydiniz? 3 gün önce stoklarda vardı. Zaten arkadaş revize etmiş.

• haftasonu indirimleri ile söylediğiniz fiyatlara alınıyor ama bu fiyatta uygun gibi geldi bana.
    1 gün takip edeyim olmazsa elden alabilirim ankara içinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

haftasonu indirimleri ile söylediğiniz fiyatlara alınıyor ama bu fiyatta uygun gibi geldi bana.
    1 gün takip edeyim olmazsa elden alabilirim ankara içinden.

fiyat 750 idi. biz bunları yazmadan önce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım ancak cevaba gerek duyulmadı
  • satıldımı ürün?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.