digital 8 kasetleri pahalıdır. digital 8 destekleyen makinalar high 8 de destekleyebilmekte. tabi dv daha iyi sonuç verir.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fd32</i> <br />eagle35, bende Sony trv33e dv kamera var. iki aydır bilgisayarıma kayıt yapacam diye [wand]yırtınıyorum. Araştırıyorum, tarıyorum, forumlara bakıyorum, herkez capture kartı alınması gerektiği yönünde bilgi veriyor. Ama siz kamera dv olduğu için capture kartına gerek yok diyorsunuz. Kamera ile gelen yazılımda image mixer de böyle bir kayıt yapamıyorum. Anakart Asus A7N8X-E AMD 2600 XP işlemci ve dahi fireware (ieee1394) girişi var. Kayıt yaparken görüntünün kaliteli olması için ne yapmam lazım. Bunu Anlatabilrmisiniz. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>çok kaliteli bir capture kartı alırsan en az 350 dolar daha kaliteli kayıt yaparsın..ama mini dv normal bir kayıt imkanı sağlar sana..capture kartının esas amacı neydi? analog görüntüyü digitale çevirip bilgisayara atmak işte dv kamerada bu özelliğe gerek yok görüntü zaten dijital...
ya bende Sony DSR-PD150P Kamera var ve bilgisayara firewire dan kayıt yapıyorum aynı zamanda herhangi bir kaynaktan aldığım görünüyüde kamera üzerinde geçrip bilgisayara kaydedebiliyorum.
Yaw dv kameradan firewere ile kayıt yap ister avi ister mpeg-2 formatında ondan sonra 700mb'lık div x yaparsın goardian knot yada dr divx 1.4 demo ile (dr divx çok klaiteli yapıo)Eğer dvd writer'ın yoksa yapacağın en mantıklı şey bu olur kalite için.
Peki divx formatında hazırlanan filmi VCD Playerde seyredebilirmiyim?
merhaba imzamda yer alan donanım ile sony digital 8 bir kameradan firewire ile aktarım yapmaya çalışmıştık ama olmamıştı.daha sonra usb2.0 ile aktarım yaptık.ancak malesef kare/sn hızında problemler çıktı.(640x480)saha sonra bir denemem olmadi. bu iş için serial ata yada scsi hdd, eğer bunlar yok ise bir capture karti ile sorun çözülür sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme