Şimdi Ara

Mini Countryman hakkinda bilen birileri fikir verebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu anda 97 model 1.3 Toyota Corolla kullanıyorum. Arabadan anlamam, sürüş keyfi felan neyin nesidir pek de bilmem. Arabam cok eskidi artık değiştirmek istiyorum.
    En cok anladığım ve muhtemelen en cok deger verdigim de tasarım oldugundan kendime Mini Countryman'i yakın gördüm. Fiyatını da karşılayabileceğim gibi duruyor. Test drive için de bugün form doldurdum, bir kullanıp bakıcam ama ondan önce bir iki merak ettigim şey var

- bu araba cok deger kaybeden klasmanda mıdır. 4 sene sonra satsam yok pahasına mı gider. Nispeten yeni bir araba olduğu için cok anlayamadım deger gidiş hattını
    - Bazısı cok yakıyor diyor, bazı yazılarda az yakıyor diyor. Ben dizel olanını tercih etmeyi düşünüyorum ama bu arabanın benzin tüketimi ne durumda benzer modellere göre. Cok mü problem olacak bir yakış var?
    - Cok kullanışlız diyenler var icine. Kullandınız veya kullanıyorsanız siz nasıl buluyorsunuz?
    - Baz modelinin gidişi nasıldır. Cok anlamam ama genel olarak rahat mı kullanımı?
    - Opsiyon olarak aldığıma en memnun oldugum özellik dediğiniz opsiyonlar nedir?
    - Full deri koltuk opsiyonunu göremedim, test dive için gittiğimde soracağım ama tavsiye eder mısınız varsa. Derisi iyi mıdır.
    - genel olarak memnun musunuz arabadan? En cok şikayet ettiginiz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noahian -- 20 Haziran 2012; 23:27:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.