Şimdi Ara

mini coopera binen kizlara asik olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsi mi guzel olur henuz cirkinini gormedim
    bir tanesine buyuk asigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mini coopera binen kızın az buçuk parası vardır az buçuk parası olan kız çirkin gezmez her türlü kasayı yaptırır nedeni bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 9 Mart 2019; 1:40:1 >
  • şükela tespit bunlar genelde sarışın+güneş gözlüklü olurlar. ama yakından görürsem belki güzel değilmiş diyebilirim

• Kasayi yaptiran kiz bar diskolardan geri kalmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beyaz a3 e binenlere hastayım araba melek gibi içindende melek iniyor double melek sahibi oluyorsunuz 4 halka candır.
  • Mini kupır ne tipsiz araba ya param olsa sciricco alirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız dediğin g63den iner

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heeee

• Ne tür bi fetiş bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF

Ne tür bi fetiş bu
    hocam artik obje fetisleri agir basiyor
    mini cooperi olan guzel bir kizin soforlugunu yapmak isterdim mesela ya da arabasinin icini koklamak, dokundugu yerlerden nasibimi almak.. acaba gece disari ciktiginda stiletto giydiginde ciplak ayak kullanmis midir, muhakkak kullanmistir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

hocam artik obje fetisleri agir basiyor
    mini cooperi olan guzel bir kizin soforlugunu yapmak isterdim mesela ya da arabasinin icini koklamak, dokundugu yerlerden nasibimi almak.. acaba gece disari ciktiginda stiletto giydiginde ciplak ayak kullanmis midir, muhakkak kullanmistir bence

Alıntıları Göster
    Ayak fetişine noldu onun devri kapandı mı

• bkz: pedal pumping barefoot

• quote:

Ayak fetişine noldu onun devri kapandı mı

Alıntıları Göster
    hocam ayak fetisizmi bir hayat anlayisidir bana gore ama dedigim gibi son donemlerde objelerle daha cok ilgileniyorum. mesela mcqueen sneakers olsun, ince bilekteki halhal olsun. yururlerken izlersin ya hani kafana sikasin gelir anliyorsundur ne dedigimi.
    bircok kiz ayagi ile neler yapabileceginden bir haber ve ayak iste diyor ama bu umursamazlikta da bir cekicilik bir davet vardir fetisizme elbette neyse detaya girmeyelim
    ama obje girdiginde isin icine her sey bambaska oluyor mesela bi superga, benim gibi bir erkegin omrunun baharinin ifadesi olabiliyor

• quote:

hocam ayak fetisizmi bir hayat anlayisidir bana gore ama dedigim gibi son donemlerde objelerle daha cok ilgileniyorum. mesela mcqueen sneakers olsun, ince bilekteki halhal olsun. yururlerken izlersin ya hani kafana sikasin gelir anliyorsundur ne dedigimi.
    bircok kiz ayagi ile neler yapabileceginden bir haber ve ayak iste diyor ama bu umursamazlikta da bir cekicilik bir davet vardir fetisizme elbette neyse detaya girmeyelim
    ama obje girdiginde isin icine her sey bambaska oluyor mesela bi superga, benim gibi bir erkegin omrunun baharinin ifadesi olabiliyor

Alıntıları Göster
    Bu fetişten hoşlanan kız sayisi ne kadardir hocam sen bilgili birisin

• quote:

Bu fetişten hoşlanan kız sayisi ne kadardir hocam sen bilgili birisin

Alıntıları Göster
    hocam ben hoslanmayanina rastlamadim ama hoslanma dereceleri farkli. bir kizin ayaklarini yaladiginda ciddi anlamda uyariliyor ve ilk deneyisleri de olsa hepsinin mutlaka hosuna gider. ama kimisi oral yapiliyormuscasina haz alir kimisi icin de daha hafif bir zevktir ama islanmayacak tanimiyorum.

• quote:

hocam ben hoslanmayanina rastlamadim ama hoslanma dereceleri farkli. bir kizin ayaklarini yaladiginda ciddi anlamda uyariliyor ve ilk deneyisleri de olsa hepsinin mutlaka hosuna gider. ama kimisi oral yapiliyormuscasina haz alir kimisi icin de daha hafif bir zevktir ama islanmayacak tanimiyorum.

Alıntıları Göster

• ama en sagliklisi tepeden tirnaga haşa tapinmak karsindakine tabi itikadi manada degil cinsel manada. yani tenasul organini da yalayacaksin ki bu cok zordur 5 senedir yapmiyorum en son 3.5 sene once bir tramvaya ugradim(kokuyordu) onun uzerine biraktim.
    bazi kizlar sikilabilir hep footfetish hep footfetish nereye kadar diyebilir o tipler de hunharca becerilmeyi hak ediyor aklinda bulunsun anladiklari dil o

• quote:

ama en sagliklisi tepeden tirnaga haşa tapinmak karsindakine tabi itikadi manada degil cinsel manada. yani tenasul organini da yalayacaksin ki bu cok zordur 5 senedir yapmiyorum en son 3.5 sene once bir tramvaya ugradim(kokuyordu) onun uzerine biraktim.
    bazi kizlar sikilabilir hep footfetish hep footfetish nereye kadar diyebilir o tipler de hunharca becerilmeyi hak ediyor aklinda bulunsun anladiklari dil o
    Hocam kokusu buraya kadar geldi

• Minicooper tam da kızlara layık bir araba, ne o öle koca koca jiplerin içinden inen ufacık tefecik kızlar, sinir oluyorum o tiplere

• Ayakkabıya bakarak kız seçen var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.