Şimdi Ara

Mini Cooper Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
33.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

Cooper S kullanıcısı olarak merak edilenleri cevaplayabilirim... yukarda bi arkadaş mesajında bir çok şeyden bahsetmiş zaten

Hocam aracinizin 2. El piyasasi nasıl. Yakit hakkinda bilgi verir misiniz? Birde aracinizin modeli nedir? Bakimi hakkinda bilgi verebilirseniz iyi olur

2011 ustu Mini S'ler 70 bin ustu bi hayli pahali kaciyor

bana göre temiz düzgün bi Cooper her zaman alıcı bulur o yüzden 2. el kaygısı yok bana göre... tabi normal bi binek araca göre biraz daha yavaş bir piyasaya sahip. Yakıt ortalamam 9,5- 10 arası oynuyor... benim aracım r56 kasa Cooper S otomatik vites. Bakımları yetkili serviste pahalıdır sanırım ama maslakta özel bi servis ile çokta tuzlu olmadan işin içinden çıkabilirsiniz... Makyajlı R56 yani 2011 modeller fiyat olarak yüksek ama 2008 2010 arası Cooper S ler gayet güzel, benim aracım 2008 model gayet memnunum bugüne kadar hiç bir sorunda çıkarmadı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

Cooper S kullanıcısı olarak merak edilenleri cevaplayabilirim... yukarda bi arkadaş mesajında bir çok şeyden bahsetmiş zaten

Hocam aracinizin 2. El piyasasi nasıl. Yakit hakkinda bilgi verir misiniz? Birde aracinizin modeli nedir? Bakimi hakkinda bilgi verebilirseniz iyi olur

2011 ustu Mini S'ler 70 bin ustu bi hayli pahali kaciyor

bana göre temiz düzgün bi Cooper her zaman alıcı bulur o yüzden 2. el kaygısı yok bana göre... tabi normal bi binek araca göre biraz daha yavaş bir piyasaya sahip. Yakıt ortalamam 9,5- 10 arası oynuyor... benim aracım r56 kasa Cooper S otomatik vites. Bakımları yetkili serviste pahalıdır sanırım ama maslakta özel bi servis ile çokta tuzlu olmadan işin içinden çıkabilirsiniz... Makyajlı R56 yani 2011 modeller fiyat olarak yüksek ama 2008 2010 arası Cooper S ler gayet güzel, benim aracım 2008 model gayet memnunum bugüne kadar hiç bir sorunda çıkarmadı

Valla bakınıyorum 2011 sonralarına param yetmeyecek ama 2010-2009 otomatik viteslilere bakmaya başladım. Ya BMW yada Mini alacağım

• Cooper one 1.4 kullanıyorum.Özellikle uzun yolda sabit 100 ile 4.2 litrelere kadar düşüyor yakıt.Gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaç km de kaç model aldınız arabayı ben de mini bakıyorum ucuz yollu sizce düzgün bir mininin piyasası ne şu durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Cax10

Hocam kaç km de kaç model aldınız arabayı ben de mini bakıyorum ucuz yollu sizce düzgün bir mininin piyasası ne şu durumda
    Mesajınızı yeni gördüm benim aracım 120 bin km de kazasız 2008 modeldi 26 bin TL'ye aldım ama KKTC de tabi.Mini alıyorsanız ekonomi düşünmeyin kesinlikle çünkü parça fiyatları maşallah
    Cooper S önceliğiniz olsun

Edit:1 su borusuna 100 Euro istedikleri günden sonra sattım aracımı onuda belirteyim
    Ayrıca sakın ucuz yollu premium araç(premiumdur yada değildir orası tartışma konusu ama parça ve bakım maaliyetlerini kesinlikle premium)alıp başınızı ağrıtmayın derim.İlla mini istiyorsanız bütçeniz de kısıtlıysa s almayın da boş paket bir 1.4 manuel one alın
    Edit2:Birde alacaksanız kesinlikle orjinal bir bmw-mini makinesi bulup bağlatın çünkü aracın verdiği sorunlar çok kolay bir şekilde silinebiliyor.Makine de km ye kadar çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 21 Mart 2019; 15:41:11 >

• 120bin korkutucu bir sayı fakat minilerde pek sorun olmuyor anlaşılan..

200-250bin sınırına ne diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

120bin korkutucu bir sayı fakat minilerde pek sorun olmuyor anlaşılan..

200-250bin sınırına ne diyorsunuz.
    Asıl konu km değil aslında.Kaç kilometrede olduğu pek de önemli değil.Araca nasıl bakıldığı önemli.Almayı düşünüyorsanız eğer,aracın daha önceki bakım belgelerini isteyin.Hangi kilometrede,nerde,hangi parçaları değişmiş bunlara bakın.Bu sadece mini için de değil genel olarak her araç için böyle.Minilerde hassas araçlar olduğu için düzenli bakımları yapılmadıysa,değişmesi gereken parçalar zamanında değişmesiyse,büyük sorunlar ardı arkası kesilmeden geliyor.Parçaları pahalı,sorun çıkartma olasılığı fazla lakin kullandığım her dakika keyif alarak kullandım.Arabayı alıp bir sorunda yaptırırken zorlanacaksaniz uzak durun lakin altından kalkarım ben diyorsanız tavsiye ederim kesinlikle...

Edit:Bu kilometre olayını pek takmayın kafanıza.Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur demiş atalarımız.1 sene fabrika çıkışlı 180 HP olan lakin motora eklemelerle 320hp güç aldığım vvtli celica kullandım 240 binde aldım 290 binde sattım.Bütün bakımları düzenli yapılmıştı,bende her 5000 km de bir mobil 10-60 koyarak bakımlarını düzenli yaptım ve inanın bana motordan 1 TL masraf açmadı ayrıca 100 binde motor yiyen rx8 e 350 bin yaptıran arkadaşım var.Siz Türkiye de bu boyaya,km ye çok takıyorsunuz.Buda beraberinde dolandırıcılıkları getiriyor.Onemli olan şasi,motor ve gearbox dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 12 Ağustos 2019; 23:58:37 >

• BMW bayisine gittim 200bin liraya araba vermiyorlar.

İkinci el mini alacağız gibi.. 2008 model
  • 2009-2012 arası Cabrio Cooper S bakıyorum. 190 boy ile bakmaya devam mı etmeliyim yoksa başka alternatiflere mi yöneleyim?😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

BMW bayisine gittim 200bin liraya araba vermiyorlar.

İkinci el mini alacağız gibi.. 2008 model
    R56 lar bence çok iyi bir seçim lakin dediğim gibi temizini bulmak önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: SpreadYourWings

2009-2012 arası Cabrio Cooper S bakıyorum. 190 boy ile bakmaya devam mı etmeliyim yoksa başka alternatiflere mi yöneleyim?😅
    Boyu dert etmeyin baş mesafesi iyi a sütunlarına bakın anlarsınız lakin arkanızda birinin oturması dert olabilir

• Olay aslında şu, 67 impala almak istedim başta fakat ülkede 17 tane olduğu ve çoğunun satıldığı söylendi. Dövizin artmasıyla birlikte impala fiyatları 150-200bin liralara çıktı.. Vazgeçtik. Dedik ki Jeep CJ5 alalım, oda olmadı. Ülkemizin sürekli değişken iklimi sürekli üstü açık araçlar için tehlikeli. Yani hobi amacıyla olabilir fakat iş için sürekli üstünü kapat şunla bunla uğraş derken ondan da vazgeçtim. En son scirocco baktım, oda pahalı geldi oda iptal oldu. Yüksek meblağ ödemeden araba almak o kadar zorlaştı ki yukarda belirttiğim gibi 200.000 liranız olsa bile BMW den araba almanız mümkün değil. İzmit Öztorun bayisinde 2018 modellerinin olduğu, 2019 modellerinin gelmeyeceğini belirttiler. Döviz nedeniyle ne özel sipariş, ne de yeni modelin getirebileceğini söylediler. Elimizdekilerle idare edin tarzında bir konuşma oldu özetle. Bmw 420d coupe 356bin tl dediler siz düşünün gerisini..

Son seçeneğim minicooper oldu. Hem genç işi hem de iş için çok klas duruyor. Biraz modifikasyon şart araca.. bodykit lazım. Yaptığım araştırma sonucu 2008 ve üzeri model alma kararı verdim. Dikkat ettiklerim; Otomatik veya yarı otomatik, Cam tavan, siyah jant, içi dolu, az km, kazasız, olursa bodykit. 45-50bin tl arası. Janta bile dikkat ediyorum extra aldıktan sonra jantı değiştir şunu bunu yapmakla uğraşmak istemiyorum. Ha güzel olur gider alırız o sıkıntı değil ama maksat masraf yapmamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 14 Ağustos 2019; 0:4:21 >

• Geçen konusu vardı, birisi konu açmış, hiç bi araç bana yol vermiyor diyordu, marka nedir diye sorduk, mini dedi, olay anlaşıldı!
    Yani trafikte pek adam yerine koyan yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden.com
    Mini / Cooper / 1.6 / 1.6 / Fiyat düştü sahibinden.comda - 613704878
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-fiyat-dustu-613704878/detay

• quote:

Selamlar. Ben de mini cooper kullanmak istiyorum hazır yardımcı olan tecrübeli insanlar görünce yazmak istedim. Daha önce bi araba geçmişim olmadı. Çocukluktan beri sevdiğim mini'yi bu sene sonunda almak istiyorum artık. 45-50 bin ₺ bütçem var. 1 aydır araştırıyorum araba gerçekten hassas ve çok yakıyormuş. Piyasada da bu fiyatlarda elle tutulur bir araba göremedim açıkcası. Kafamda 2006 S modeli var. supercharger sesi olsun, kullananların tavsiyesi olsun, görüntüsü olsun 2005-06 modelleri daha çok hoşuma gitti. Bu arabayı alacak gücüm iyi kötü var ama asgari ücretle çalışan birisiyim pahalı bi parçası sorun çıkardığında hemen karşılayacak durumum yok. piyasadaki 150.000+km deki bir aracı alsam bana sorun çıkarma ihtimali yüksek midir? Ve bu durumdaki bir insan olarak böyle bi arabayı istemek mantıklı mı? Ne olursa olsun mini alacağım ama Sport sevdasından vazgeçmeli miyim? Yardımlarınız için teşekkürler.

• İyi akşamlar... ilk öncelikle o bütçe ile cooper s almak pek mantıklı olmaz şahsen km yüksek olur ve arıza cıkarması muhtemeldir... arıza çıkarıncada ucuz yollu halletmek zor olur buda sizi bütçe olarak üzer ayrıca eski bir mini temiz bulmak yine oldukça zor buluncada o bütçenin üstünde bir mebla isterler. Bence ya bütçenizi yükseltin yada farklı bi spor araç bakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Bu araçlar sorun çıkarttığında basınız fena ağrır.Parçaları pahalı,işçiliği pahalı ve benzinde su gibi içer o bütçeyle size 1.0 yaris tavsiye ederim

• ben de bu sıralar düşüüyorum 70 bin tl fiyat bandında
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.