Şimdi Ara

Minecraft YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler arkadaşımla minecraft indirip hamachiden oynamaya karar verdik ama google'da araştırdığımda birsürü sürüm çıktı karşıma bunlardan hangisini indirmemiz lazım hamachiden oynayabilmemiz için ?

Birde arkadaşım önceden indirmiş yüklemiş ama oyunun simgesine tıkladığında oyun hiç açılmamış tepki vermemiş yani bu neden olur ?

LG G2 ROM/MOD USER
    ——
    V-alve
    T-iming
    E-lectronic
    C-ontrol
  • logmein hamachi indirceksin.Oyunun açılmamsı ise bendede oluyor ilk tıklamada açılmıyor.20-30 kez tıkladığımda açılıyor.

Futbolla artık ilgilenmiyorum. Bir zamanlar forumda tartıştığımız - konuştuğumuz herkese teşekkürler. Zamanında kalbini kırdığım kişiler var ise kusura bakmasınlar :)
  • evet beyler yardımınız lazım neden böyle oluyor anlayamadım oyunu benim pc biraz eski 2 gb ram istiyomus sanırım o yüzden olmadı bisey bende 1 gb var

Orijinalden alıntı: moskowa48

logmein hamachi indirceksin.Oyunun açılmamsı ise bendede oluyor ilk tıklamada açılmıyor.20-30 kez tıkladığımda açılıyor.

Hocam hamachi kısmı kolay onu hallederizde oyunun hangi sürümünü indirmemiz lazım en son çıkan 1.3.2 olarak gözüküyor onumu indiricez ?

LG G2 ROM/MOD USER
    ——
    V-alve
    T-iming
    E-lectronic
    C-ontrol
  • quote:

Orijinalden alıntı: BallantinesFinest

quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

logmein hamachi indirceksin.Oyunun açılmamsı ise bendede oluyor ilk tıklamada açılmıyor.20-30 kez tıkladığımda açılıyor.

Hocam hamachi kısmı kolay onu hallederizde oyunun hangi sürümünü indirmemiz lazım en son çıkan 1.3.2 olarak gözüküyor onumu indiricez ?

1.3.1 indir zaten 1.3.1 1.3.2 ile uyumlu

Futbolla artık ilgilenmiyorum. Bir zamanlar forumda tartıştığımız - konuştuğumuz herkese teşekkürler. Zamanında kalbini kırdığım kişiler var ise kusura bakmasınlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.