Şimdi Ara

Minecraft Soruları ve Destek [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
11
Favori
27.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyunda kristal denen bir şey yok modlu oynamıyorsan elmas var çakmak taşı nether portalını kurduğun zaman aktifleştirmek için yapıyorsun sıralayla yazayı
    graniti 4 tane şu şekilde
    44
    44 bu şekilde koyarsan crafting table daha şekil elde edersin demiri ısıtarak blok yapabilirsin yada zırh kılıç falan yapabilirsin kemikleri crafting tableye koyarak kemik tozu elde edersin ve tabiki tarlayı hızlı büyürmene yardımcı olur,
    lmas en sağlam ve engüçlü aletler de kullanılır sadece 10-15 inci katlarda nadir bulunur craftlarını minecraft craftings e bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Hocam başlangıçta ayarlardan hilelere izin ver yapmanız gerekiyordu harita dosyalarında ayarları varmıdır bilemiyorum ama haritayı sunucu şeklinde açarsanız oradan gkendinizi yönetici yapabilirisiniz.

Bu ayarlar nasıl yapılıyor peki hocam ? Nasıl yapıldığını anlatan bir video varmı ? Olmazsa silip baştan kurayım

şimdi yapman gereken basit esc ye bas sinleplayerda oynuyorsan yerel ağda paylaşa tıklayıp hilelere izin vere tıkla bu kadar basit eğer sunucuda oynuyorsan server dosyasından /op adınız olarak yaparsan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

quote:

Deneyin hocam sürekli oluyor böyle

Büyü işi hep böyle şansa mı bakıyordu ya

çok zor bir yolu var minecraftın büyüleri evrensel dili kullanır
    https://www.google.com.tr/search?q=galaktik+alfabe&biw=1304&bih=707&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI4vfd-fq6yAIVh4gsCh2rSgWJ

eğer burdan çeviri yaparsan hangi büyünün ne olduğunu bilirsin...

• LargeBoss L kullanıcısına yanıt
    eskiden boyleydi ama yeni surumde buna gerek kalmadı hocam yapacağımız buyunun ismi yazıyor zaten
  • En büyük türk serveri hangisi arkadaşlar. Mineplex gibi hypixel gibi Türk serverları var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LargeBoss

quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

Hocam başlangıçta ayarlardan hilelere izin ver yapmanız gerekiyordu harita dosyalarında ayarları varmıdır bilemiyorum ama haritayı sunucu şeklinde açarsanız oradan gkendinizi yönetici yapabilirisiniz.

Bu ayarlar nasıl yapılıyor peki hocam ? Nasıl yapıldığını anlatan bir video varmı ? Olmazsa silip baştan kurayım

şimdi yapman gereken basit esc ye bas sinleplayerda oynuyorsan yerel ağda paylaşa tıklayıp hilelere izin vere tıkla bu kadar basit eğer sunucuda oynuyorsan server dosyasından /op adınız olarak yaparsan olur

Teşekkürler hocam. Peki server li yani başkaları ile online olarak oynayabilmek için ne yapmamız gerekiyor ?

• Arkadaşlar minecraft'da serverlerde oynamam için ne yapmam lazım ? Bir iki server girdim ama birşey yapamadan bağlantı düşüyor kullanıcı adı girin diyor ama giremeden düşüyor bağlantı
  • Fırtınam.. F kullanıcısına yanıt
    hocam video filan yok başlangıçta haritayı kurarken karşınıza çıkan ekranda görürsünüz zaten.
    Konuşma Tuşu>/register kullanıcıadı şifre şifre yazın. Bu şekilde kayıt oluyorsunuz tekrar girdiğinizde ise Konuşma Tuşu>/login kullanıcıadı şifre yazın.
    Versiyon ile uyumlu ip adresleri bularak yazıp oyuna girmeniz gerekiyor.
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Aldınız mı?
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Evet, minecraft ile alakası yok oyunun.
    biliyorum hocamda o kadar para edermi şüphelerim var. ayrıca dil seçeneğ ingilizce değil mi ingilizcem var ama inanın ana dilinin güzelliğini vermezki
    Aynen, ben ön siparişten aldım 35tl idi. Üstüne enpara ile aldım 17tl ye geldi ama yinede değmezdi diye düşünüyorum. Ederi 10tl idi bu oyunun. Oyun tamamen hikayeye dayalı, siz pek fazla oynamıyorsunuz. Oynadığınızda da çoğunlukla 3 şıklı bir sorunun yanıtını seçmek gibi bir şey oluyor oyun ona göre şekilleniyor. Minecraft ile alakası yok ancak interaktif bir dizi gözüyle bakılırsa gayet güzel bir oyun. Dil desteği inanılmaz büyük bir eksik ve ayıp. Tamamen hikayeye dayalı bir oyunda dil desteği olmazsa olmazdır. En azından alt yazı desteği eklenmeliydi, bu affedilmeyecek bir eksik. Bazen çok hızlı geçiyor kaçırıyorum, Türkçe olsa böyle bir sorun olmazdı.

Sonuç olarak Telltale Games minecraftın ününü kullanarak minecraft ile alakası olmayan bir oyun yaptı. Oyun güzel ancak minecraftın adını kullanmış olması beklenti yönünü tamamıyla değiştirdiği için bilmeyenleri hayal kırıklığına uğratıyor.

Hocam Minecraft oyun olmaktan çıkalı uzun zaman oldu artık koca bir para tuzağı vay efendim anahtarlıktı kitaptı oyuncaktı legoydu oyundu T-shirt vs... Bunlara artık para vermemek gerek
    Telltale de bundan nasiplenmeye çalışmış ama ben hoş karşılamadım bunu. Bir çok kişi oyunu sırf minecraft ismine sebep aldı. Minecrafta verdiğim 20€ dibine kadar değerken bu oyuna verdiğim 17tl den pişmanım açıkçası.
  • Gizeml G kullanıcısına yanıt
    Valla hocam satın alarak kusra bakmayın ama hata etmişssiniz çünkü artık Minecraft devri yavaş yavaş kapanıyor. Oyunda 2 temel oynanış var ek olarak zorlu mod var ama Yaratıcı ve Hayatta kalma eğer yaratıcı modu seçerseniz her şeyi yapabilirsiniz oynanış videolarıda izleyebilirsiniz fakatwww.youtube.com/kilicaslanproduction dışında oynanışına dair bilgi veren kanal yok.
  • Gizeml G kullanıcısına yanıt
    Hocam alır okurum derseniz kitaplarıda var ama malum $ piyasayaı fena vurdu haliyle fiyatları arttı. Kanalımız belki kitap çekilişi yapar ama belli olmaz tabiki...
  • benimle minecraft oynamak isteyen var mı?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.