Şimdi Ara

MINECRAFT SERVER KURMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka bir bölüme açmıştım minecraft a ayrı bir yer olduğunu görmeden kusura bakmayın şimdi tekrar buraya kopyalayım.

1.2.5 ken 5-6 dkda rahatlıkla server kurabiliyordum fakat yeni güncellemelerle server kurmayı denedim ama ben mi beceremedim yoksa yeni sürümde mi böyle oldu anlamadım bir sorun var serverı kontrol edebileceğim konsol çalışmıyor..

Bildiğiniz gibi 1.2.5 te bir cmd dosyası vardı ordan kendini opda yapabiliyordun kimin ne yaptığınıda görebiliyordun fakat yeni güncellemede kullandığımız cmd hiç bir işe yaramıyor..

Serverı nereden açıp kapayacağımıda anlayamıyorum bir kaç şeye tıklıyorum bazen kendiliğinden açılmış oluyor fakat sonra oyundan atınca bir daha açamıyorum..

Yani eskiden cmd ye tıklayarak başlattığımız server şimdi neyle başlatılıyor craftbukkit dosyasına çift tıklamayla mı ?

Anlayan arkadaşlar bir yardımcı olursa çok makbule geçer zira kafayı yemek üzereyim

Teşekkürler

• Büyük ihtimalle pail ve pail+ açılıyordur. O pluginleri kaldırırsan konsolu görürsün konsol aynı kod aynı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 EA server bağlanma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.