Bildirim
Minecraft PS3 Sürümü ÇIKTI!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Fiyatı ne kadar olucak? -
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli45
Fiyatı ne kadar olucak?
o konuda bilgim yok malesef -
Fiyat 109 tl diye duydum -
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaan
Fiyat 109 tl diye duydum
Yok be bende bi yerde 20$ diye duydum inşallah benim duyduğum doğrudur
Ps3'te topluca maden toplamaya gideydik ne olurdu yani koydukça koyuyolar 109 tl neymiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
kutulu satılmaz psn üzerinden satılacağı için o kadar abartı bi fiyat koyacaklarını sanmıyorum. -
10 tl veririm başka da kurtarmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mod yükleme engellenirse hiç bişi işe yaramaz
vaaay güzel haber. pcden iyice uzaklaşacaz o zaman :) -
US store da 20dolar -
Açıklandı fiyat €18.99 EUR olacak eu playstationdahttp://blog.eu.playstation.com/2013/12/18/minecraft-playstation-3-edition-hits-playstation-store-today/ yani 55 lira en iyi ihtimalle ₺49.99 TRY olur -
hayrılı olsun arkadaşlar çıktıhttps://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/minecraft-playstation3-s%C3%BCr%C3%BCm%C3%BC/cid=EP4433-NPEB01899_00-TRIALUPGRADE0001 fiyatta güzel ₺43,96 TRY pc sürümü daha pahalı, hemen aldım muhtemelen türkiyede ilk alanda benim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 18 Aralık 2013; 16:16:22 > -
Oyun beklediğimden güzel olmuş. Demosunu oynadım, akşama satın almayı düşünüyorum.
Oynayan arkadaşlar izlenimlerini paylaşabilir mi acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: dj batuhan
Oynayan arkadaşlar izlenimlerini paylaşabilir mi acaba
şimdilik öğrenmeye çalışıyorum ps3 ü yeni aldım ama genede okdar zor gelmedi biraz oynayayım bir değerlendirme daha yapmaya çalışırım ancak demo var kendinde deneye bilirsin. -
Kardeş aranıyor referanslı ve kkli olsun lutfen :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps4 e ne zaman gelecek acaba
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
cumartesi, pazar sabahları oyundayım. server merver oluyor mu multiplayer falan. sevindim ya. 50 tl kredi kartında vardır umarım :D -
mağaralığımı mazur görün....bu oyun tam nedir amacı tarzı vs
Benzer içerikler
- eurasia garantili ne demek
- gta 5 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- battlefield 2042 ps5 klavye mouse
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- ps5 lan kablosu hatası
- ps plus fiyat
- ps5 30 yıl
- the last of us 3
- ps5 pro ne zaman çıktı
- ps5 pro özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X