Şimdi Ara

Minecraft INTERNAL EXCEPTION: IO.NETTY.HANDLER.TIMEOUT.READTIMEOUTEXCEPTION Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin. Minecraft 'ta sunucuya giriyorum 1-3 dakika sonra atıyor Atınca INTERNAL EXCEPTION: IO.NETTY.HANDLER.TIMEOUT.READTIMEOUTEXCEPTION diye bir yazı geliyor.Her sunucuda aynısı oluyor :(  Minecraft INTERNAL EXCEPTION: IO.NETTY.HANDLER.TIMEOUT.READTIMEOUTEXCEPTION Hatası
     Minecraft INTERNAL EXCEPTION: IO.NETTY.HANDLER.TIMEOUT.READTIMEOUTEXCEPTION Hatası

• Yapay Zekanın Yanıtı

Minecraft: INTERNAL EXCEPTION IO.NETTY.HANDLER HATASI

Minecraft oyuncuları, "INTERNAL EXCEPTION IO.NETTY.HANDLER" hatasıyla karşılaşabilirler. Bu hata, genellikle sunucudan gelen verilerin işlenmesindeki bir sorun nedeniyle oluşur.

spesifik olarak, "IO.NETTY.HANDLER.TIMEOUT.READTIMEOUTEXCEPTION" hatası, sunucudan beklenen verilerin belirli bir süre içinde alınmadığını gösterir. Bu, sunucu sorunlarından, ağ sorunlarından veya Minecraft istemcisindeki bir yapılandırma sorunundan kaynaklanabilir.

Bir diğer ilgili hata olan "IO.NETTY.HANDLER.CODEC.DECODEREXCEPTION", sunucudan gelen verilerin çözümlenmesindeki bir sorunu gösterir. Bu, bozuk veri paketlerinden veya hatalı bir Minecraft istemcisinden kaynaklanabilir.

"INTERNAL EXCEPTION IO.NETTY.HANDLER.CODEC.DECODEREXCEPTION" hatası, sunucudan beklenen verilerin çözümlenmesindeki bir sorunu gösterir. Bu, bozuk veri paketlerinden veya hatalı bir Minecraft istemcisinden kaynaklanabilir.

Bu hataları çözmek için şu adımları uygulayabilirsin:

• İnternet bağlantını kontrol et ve gerekirse yeniden başlat.
    • Minecraft istemcini ve sunucu yazılımını en son sürüme güncelle.
    • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının Minecraft'a erişimi engellemediğinden emin ol.
    • Java kurulumunu yeniden yükle.
    • Oyun önbelleğini temizle.
    • Farklı bir Minecraft sunucusuna bağlanmayı dene.

Sorun devam ederse, Minecraft topluluk forumlarına başvurabilir veya Mojang desteğine ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up ayni hata bendede var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lonewolf3424

up ayni hata bendede var

arkadaşım ben sorunu çözdüm Ya internetin çok yavaş yada modemde,internet kablosunda falan problem var

Orijinalden alıntı: dark_moon_06

quote:

up ayni hata bendede var

arkadaşım ben sorunu çözdüm Ya internetin çok yavaş yada modemde,internet kablosunda falan problem var

Teşşekkür ederim bende bir çözüm yolu arayacağım artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

up ayni hata bendede var

internet hızım böyle İnternet hızından mı kynaklanyor sizce yoksa modemde mi arıza var?  Minecraft INTERNAL EXCEPTION: IO.NETTY.HANDLER.TIMEOUT.READTIMEOUTEXCEPTION Hatası

• quote:

quote:

quote:

up ayni hata bendede var

internet hızım böyle İnternet hızından mı kynaklanyor sizce yoksa modemde mi arıza var?  Minecraft INTERNAL EXCEPTION: IO.NETTY.HANDLER.TIMEOUT.READTIMEOUTEXCEPTION Hatası

İnternet hızında problem yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

up ayni hata bendede var

İnternet hızında problem yok.

Hocam ben giremediğim bir server a yardim isteğimde bulundum client ile alakalı dedi başka launcher denedim bşr derece azaldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler hata bende de var yardım.

ben eskiden ttnet kullanırken sorunsuz sonoyuncu serverine giriyodum hata da almıyodum
    ama sonra eve superonline bağlattık ve süperonline bağlattığımızdan beride bende bu hatayı alıyorum ilginç olan şu superonline ttnet ten 100 kat daha hızlı acaba bnm netin hızı sonoyuncuya göre biraz fazlamı hızlı :D

lşaka falan bi yana lütfen sorunun çözümünü söliyi delircem artık

• Bende superonline 50 mgbit kullanıyorum. Bendede oyuna girdikten sonra bu hatayı veriyor. Sanırım servere net çok hızlı geliyor. Wireless adaptörle bağlandım. Hız düştü ama hata kalmadı :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.