Şimdi Ara

Minecraft icin mod yukleyebilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pcdeki hexxit tekkit timber vs vs. Modlardan veya baska bir modda olur bunu xboxta yukleyebilirmiyim?ve nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yükleyemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xennyavuz02

Yükleyemezsin.

Hocam nette adamlar video cekip koymus yalan mi bunlar.

• Resmi olarak yok belkide kırılan versiyonunda yapılabiliyordur ? Onu bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xennyavuz02

Resmi olarak yok belkide kırılan versiyonunda yapılabiliyordur ? Onu bilemem.

Hocam ben mesela nba pes my player oyun modlarinda para hilesi falan yapabiliyordum.bunlar ayni sey degil mi? Birde xboxim daha kirdirmadim oyunda orjinal bir sorundan korkuyorum acikcqasi?

• Hani hileyi bir program indirerek kurmadıysan (ki böyle birşey olabileceğine ihtimal vermiyorum) sıkıntı çıkmaz aksi takdirde eğer bile isteye cihazını kırdırırsan Xbox Live'dan ban yersin
  • 11numara kullanıcısına yanıt
    Singleplayer save dosyalarınızla istediğiniz kadar oynama yapın, ban yemezsiniz. Ama Online modlarda (Halo 4 MP vs.) ban yeme olasılığı yüksek hesabınızın (konsol değil, hesap. Yeni bir hesap açarak aynı konsolda oynamaya devam edebilirsiniz ama banlı hesabınızda olan içeriklere yazık olur). Bu arada uyarayım; eğer gamerscore'unuzu modlama gibi bir planınız varsa sadece offline açılabilen achievement'ler ile oynama yapın, başınız derde girmesin banla vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android box lara root atilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker2010

Singleplayer save dosyalarınızla istediğiniz kadar oynama yapın, ban yemezsiniz. Ama Online modlarda (Halo 4 MP vs.) ban yeme olasılığı yüksek hesabınızın (konsol değil, hesap. Yeni bir hesap açarak aynı konsolda oynamaya devam edebilirsiniz ama banlı hesabınızda olan içeriklere yazık olur). Bu arada uyarayım; eğer gamerscore'unuzu modlama gibi bir planınız varsa sadece offline açılabilen achievement'ler ile oynama yapın, başınız derde girmesin banla vs.

Minecraftta mod.yapabilir miyim hocam peki?

• 11numara kullanıcısına yanıt
    Mod desteği olmadığı için yapamazsınız, zaten Store'da 1-2 mod var ve parayla satılıyor. Tekkit vs. unutun, o derece kapsamlı modlar PC'de yapılır.
  • Jtag kullananlar yapıyordu hocam PC'den Xbox'a aktarıyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Jtag kullananlar yapıyordu hocam PC'den Xbox'a aktarıyorlardı

jtag derken hocam?

• Care horizon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MineCraft is sucks
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.