Şimdi Ara

minecraft ı neden herkes seviyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben anlamıyorum neden herkes bu dandik oyunu seviyor sırf dünya üyük diye mi biri bana açıklasın bunu

...
    BREAKING BADGAME OF THRONESFRINGELOSTPRISON BREAKARROWHANNIBALSUPERNATURALFARGOTRUE DETECTIVESHERLOCKSPARTACUS
    DA VINCI'S DEMONSDAREDEVILFLASHWAYWARD PINESORPHAN BLACKBANSHEEMR. ROBOTTHE LOST ROOMBETTER CALL SAUL
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • benim de hiç ilgimi çekmiyor. piksel piksel görüntü kirliliği.

Bizde mi sorun var anlamadım ki

Orijinalden alıntı: SLowDeaD

bence gayet güzel çünkü ben survival oyunları severim tek basına hayatta kalıyorsun ya tam benlik oyun

hocam bırakın boş lafları bence oyun tek düzey doğru düzgün senaryosu bile yok tek yaptığın ev yapmak maden bulmak falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Arsenon

Hocam tek başınıza oynarsan zevk alamassın coop ta ayrı bir tadı var

hayır hocam coop ta oynadım arkadaşla ama ancak 30 dk sardı
    Don't try suicide, nobody's worth it.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trademan

quote:

bence gayet güzel çünkü ben survival oyunları severim tek basına hayatta kalıyorsun ya tam benlik oyun

hocam bırakın boş lafları bence oyun tek düzey doğru düzgün senaryosu bile yok tek yaptığın ev yapmak maden bulmak falan

Elektronik sistem üretimi falan var sarıyor bazen

bence o da sarmıyor

• Illa survival istiyorlarsa bir suru oyun var minecraft ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk oynadığımda bu ne dandik oyun mal gibi demiştim. ama craft olayına girip ölmeden birşeyler inşa etmek isteyince biraz ciddiyet gerekiyor. oyunda zaten hadi gideyim zombi keseyim yeaa kafasıyla oynayınca hiçbir zevki yok. ama ölmemeye çalışırsan oldukça zevkli zaman geçiriliyor bence. haritanın uzak yerlerine gidip ev kurduktan sonra bunlar arası metro sistemi döşemek, sırf bu sistem için maden aramak, enderman'lardan kaçmak filan oldukça hoş geliyor bana. en az 300 saatimi harcadım ama hâlâ çok güzel geliyor. hiçbir zaman 30-40 kişilik serverlarda oynamadım oyunu bu arada. hamachi üzerinden oda arkadaşlarımla 5-6 kişi girip oynuyorduk öylesine. Oyunda istediğin herşeyi kendin yapabilmek en güzel özelliği bu oyunun. Random çıkan bir haritada bu gölün ortasında şöyle tahta bir eve hoş olurdu diyip 4-5 kişi birleşip orada ev yapmak nerdeyse hiçbir oyunun size vermediği bir özgürlük. Sırf istediğin için kocaman kaleler inşa edip sonra bunların odalarını (zindanlar, kütüphaneler, yemek odaları) en ince ayrıntısına kadar kendi elinle yapmak kesinlikle harika. ayrıca oyunun default ayarları yerine modlama yaparsanız çok daha güzel oluyor. çok hoş grafik modları da var "ben pixel sevmem diyenler için."

Bu arada beğendiğim birkaç videoyu da vereyim:
    http://youtu.be/Tr1C71FwOCE
    http://youtu.be/I-sH53vXP2A
    | Intel i5-4670K | Noctua U14S | MSI Z97 PC Mate | G.Skill RipJaws 8GB 1333Mhz | MSI GeForce GTX1080 Ti GAMING X TRIO | WD Blue 1TB - WD Red 4TB+3TB - Samsung 850 PRO 256GB | Cooler Master HAF-912 Plus | Xigmatek Centauro 1000W (XTK-CB-1000M) |
    | Asus VX248 | Dell P2417H | Logitech Z623 | Logitech G710 Plus | Logitech G403 Prodigy | SteelSeries QcK Orange Heat | Logitech G930 | Tt Isurus Pro | WD My Book 8TB (2018) |

• Konuyu açan dahil çoğu kişinin IQ'su düşük olduğu için ne yazarsak yazalım anlamazsınız.

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Konuyu açan dahil çoğu kişinin IQ'su düşük olduğu için ne yazarsak yazalım anlamazsınız.

Adam bir oyun hakkında kendi fikrini belirttiği için IQ'su düşük oluyor. Ne içtin sen be abisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 14 Haziran 2014; 0:06:46 >
  • Çünkü orijinal oyun. Diğer her türlü oyunları yalayıp yutmuş insanlara yeni ve özgür bir dünya veriyor. Çok uzun sürmez ateşi belki ama en azından keyifli 1-2 ay geçirirsin arkadaşlar da olursa. Azıcık bilgi ve sabır da varsa elektronik sistemlere, büyük tasarımlara filan uzanırsın. Zaten adam gibi bir şey yapmak oyunda, hele hele survival'da günler alabiliyor. 3-4 kişi ve üzeri arkadaş grubun da varsa değme keyfine Amaç hikaye oynamak, zombi öldürmek değil oyunda. O açıdan bakarsan 1 gün oynarsın en fazla.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Oyun hakkında ne yazarsak yazalım anlamazlar.Sürekli oyunu kötülerler.
  • Oyuna gidip "İşte böyle koca koca pikseller, küpler falan var. Yan yana koyup şekiller yapıyok" gözüyle bakarsanız tabii ki dandik, neden bu kadar çok sevildiği anlaşılmayan bir oyun olduğunu düşünmeniz normaldir.

Oyundan zevk alıp almamanız tamamen sizin hayal gücünüze bağlı. Oyunun amacı; o koca koca piksellerden, küplerden ilginç tasarımlar yapmak veya gerçek hayattaki yapıları, nesneleri simüle etmek.

Bu oyunda hesap makinesi yapıldı. Hem de aritmetik işlemleri gerçekleştiren dijital elektronik devrelerin temel birimi olan transistörlerin yapımından başlanarak. Tabii bunun için dijital elektronik bilgisi gerekiyor. Transistörlerden kapılara, kapılardan bağlantılara... Bilenler için böyle bir simülasyon amaçlı tasarım oldukça zevkli gelir. İşin içinde iyi hayal gücü kullanımı da var mı? Var.

Bu oyunda Danimarka'yı yaptılar. Bildiğin, ülkeyi simüle ettiler.

Okuduğum üniversitenin oyunda bir sunucusu var. Kampüsü tasarlıyoruz. Bir arkadaş kütüphaneyi birebir tasarlamış, dolayısıyla kampüs inşası fikri oldukça ilgi gördü. Bir grup yurtları yapıyor, bir grup fakülteleri, bir grup kafeleri... İşsizlik mi? Göreceli. Zevk alıyoruz işte.

En önemlisi, yukarıda arkadaşların da dediği gibi, orijinal olması.

Grafik kalitesine gelince; binlerce oyuncunun en küçük ayrıntıdan yola çıkıp büyük yapılar tasarladığı bu devasa dünyayı günümüzün yüksek kaliteli grafikleriyle ve oyun motorlarıyla simüle etmek kolay iş değildir. Performans faktörü bir yana, şu anki şekli oyuna orijinallik de katıyor. Her oyunda illa şık grafik aramayın, oyunun içine bakın.

• Ben de oynarken sevmiyorum ama Fare Düşmanı nicki ile oynayan Ege'nin yayınları çok sağlam oluyor. Yayınlar en azından iyi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.