Şimdi Ara

Minecraft eglenceli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hep ismini duyuyordum fakat hic oynamadim merak ettim nasil bir oyundur acaba? Grafiklerine bakinca pek icim acilmiyor ama oynanisi eglencelimidir,zaman gecirilir mi basinda ? Amac nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Eğer creative mod oynarsan ev falan yaparsın ancak survival mod oynarsan hayatta kalmaya çalışırsın.Özellikle arkadaşlarınla oynarsan başında kalkamazsın.
  • Orjinalini nerede bulabilirim pahali birsey degildir herhalde? Yada once indirip bir baksammi cok merak ettim oyunu.

• orjinal oyun 40 tl galiba ama internetten mutlaka bulursun şimdi bura da verirsem silinir 1.6.2 yi indirmeyi çalış bir kaç arkadaşın varsa onlar la hamachi üzerin den oyna çok eğlenirsin
  • Oyunun orjinali 19.95€.Buda yaklaşık olarak 51 TL yapıyor.Oyunu kendi sitesinden satın alabilirsiniz.Tabii ki farklı sitelerde satışı var mı veya daha uygun fiyata bulabileceğiniz yerler var mı bir bilgim yok.Görüntü konusuna gelirsek bildiğim kadarıyla herkes oynayabilsin diye görüntü kalitesi bu kadar kötü ama bununda çaresi, iyi bir sisteme sahip oyuncular için texture packler ile çözülebiliyor.

Edit:Ayrıca bence orjinal şekildede oyun o kadar kötü görünmüyor.Sahip olduğu haritanın genişliğine bakılırsa epey kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Root* -- 28 Temmuz 2013; 0:08:00 >
  • Oynayabılecegın en zevklı oyun dıyebılırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • indirdim biraz oynadım 1.5.2 gibi birşeydi versiyonu bayağı eğlenceli ilk oynayışımda geceyi atlatamadım yediler beni.Sandalyeden düşcektim az daha mağarada önüme yeşilli birşey çıktı.Sistem iyi aslında intelcore 3210 i5 işlemci gt650m ekran kartı var ama oyun arada kasıyor çok garibime gidiyor.Texture pack yükliyeceğim maksat taşlar ve odunlar felan biraz güzelleşsin.Oynayacak adam bulursam multiplayeri bencede eğlenceli olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

indirdim biraz oynadım 1.5.2 gibi birşeydi versiyonu bayağı eğlenceli ilk oynayışımda geceyi atlatamadım yediler beni.Sandalyeden düşcektim az daha mağarada önüme yeşilli birşey çıktı.Sistem iyi aslında intelcore 3210 i5 işlemci gt650m ekran kartı var ama oyun arada kasıyor çok garibime gidiyor.Texture pack yükliyeceğim maksat taşlar ve odunlar felan biraz güzelleşsin.Oynayacak adam bulursam multiplayeri bencede eğlenceli olur :)

oyun kasması normaldir bununla ilgili internette yararlı konular var
    bu arada eğer oyuna devam edersen gün geçtikçe ilk gün ki oynadığın tadı özleyeceksin bu anlarını iyi değerlendir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.