minecraft oynayan birisiyimdir bir video gördüm belki sizde bilirsiniz aphernixin attığı minecraftta 100 efsane videosu ben bir kısmını izledim çoğunada inanmadım inandıklarım oldu ama sonra arkadaşım geldi bu efsaneleri deneyelim dedik bir tane seçtik seçtiğimiz ile efsane ile ilgili araştırmlar yaptık sonrada efsanenin seedini sürümünü bulduk oyunu açtık ve oynamaya başaladık birde altyazıları açtık dünyaya girdik hiç bişey yapmadık altyazılardan blok kırıldı yazdık ilk başta takmadık sonra altyazılardan vagon gidiyor yazdı biraz korktuk ama oynamaya devam ettik sonrada zırh giyildi tecrübe edinildi gibi yazılar çıktı çok korktuk ve sonrada ormanların arasında gezerken ağaçların arasında onu gördük gördüğümüz gibi çöktü oyunumuz ve biraz bu efsnelerin doğru olduğunu düşündüm ve artık minecraft oynarken sürekli paranoyak oluyorum olmadık şeylere korkuyorum korkudan oyunun oratasından çıkıyorum bu oyunu çok seviyorum ama korkuyorum yapabileceğim birşey varmı bu arada efsanein ismi that thing < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheeppy -- 28 Ağustos 2023; 16:55:25 > |
Bildirim