Şimdi Ara

Minecraft Devasa Delik Sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyunda önceden olmayan bi sorun baş gösterdi. Benim yapmadığım kendiliğinden oluşan bir delik ve bu deliğe girince oyuncu kapkaranlık oluyor, hareket edemiyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Minecraft Devasa Delik Sorunu :(

• Çık gir chunk yüklenemiyor bazen. Multi oynuyorsun galiba. Bazen chunklar yüklenmiyor öyle oluyor. Bak bagam diamond varmi
  • Bu sorun fix lenmemis miydi? 1.2.? Demi oynuyorsun? Bilgisayarim arizalandigi icin giremeiyorumda merak ettim.
    faati-puskevit in dedigi gibi cik gir duzelir. Orada takilma sebebide, orda block lar var aslinda fakat chunk yuklenmedigi icin gozukmuyor.
    faati-puskevit in dedigi gibi bi bak bagam diamond var mi ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de düzeldiğini sanıyordum.Multiplayer'de durum ne bilmiyorum uzun süredir girmediğimden gerçi.
  • Multiplayer değil singleplayerda oldu. Çıkıp girmeme rağmen düzelmedi 1.4.6 versiyonunu oynuyorum. Haritanın bazı kısımlarında da karartı oluyor yanına gidip 4-5 saniye bekleyince rengi kendine geliyodu ama hiç böyle devasa delik ve karanlık görmemiştim. Yok mudur bir çözümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Multiplayer değil singleplayerda oldu. Çıkıp girmeme rağmen düzelmedi 1.4.6 versiyonunu oynuyorum. Haritanın bazı kısımlarında da karartı oluyor yanına gidip 4-5 saniye bekleyince rengi kendine geliyodu ama hiç böyle devasa delik ve karanlık görmemiştim. Yok mudur bir çözümü

Düzelmesi gerekiyor. Optifine indir kur. Chunk loadinglerde bilgisayarını sabit çalıştırır. Yada haritanda problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati-puskevit

quote:

Multiplayer değil singleplayerda oldu. Çıkıp girmeme rağmen düzelmedi 1.4.6 versiyonunu oynuyorum. Haritanın bazı kısımlarında da karartı oluyor yanına gidip 4-5 saniye bekleyince rengi kendine geliyodu ama hiç böyle devasa delik ve karanlık görmemiştim. Yok mudur bir çözümü

Düzelmesi gerekiyor. Optifine indir kur. Chunk loadinglerde bilgisayarını sabit çalıştırır. Yada haritanda problem olabilir.

Haritada problem olması imkansız daha önce o bölge böyle değildi hatta o bölgeyi beğendiğim için bina dikmiştim. Tam yanda yeşillik alandı ama şimdi görünmüyor. Optifine'yi nasıl kullanacağımı bilmiyorum nasıl kullanacağımı yazabilirmisin? İndirdim sırf dosyalar çıktı exe bile yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya kardeş bak bu sadece chunk yüklenmesinde oluşan bir problem. Çık gir düzelmez ise creativede çok uzaklara git geri gel. Tek çözüm yolu bunlardan biri.

Optifineyi kurmak için google amcaya göz atmanı tavsiye ederim. Onu yüklediğinde zaten sana destek oluyor. Ayarlar karışık. Sitesinden standart olanı indir minecraft.jar'ın içine at. META-INF adlı dosyayı silmeyi unutma jardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

Ben de düzeldiğini sanıyordum.Multiplayer'de durum ne bilmiyorum uzun süredir girmediğimden gerçi.

Biraz arastirdim, nadirende olsa oluyormus. Fakat eskisi gibi madenler felan gozukmuyor, yani ise yaramaz bi' bug olmus :) oysa ki ne severdim bu bug I :)

• Haritanın diğer ucuna gittim geldim o kara delik hala orada bi düzelmedi ooooof of
  • quote:

Haritanın diğer ucuna gittim geldim o kara delik hala orada bi düzelmedi ooooof of

Uzerini kapa

• quote:

Orijinalden alıntı: leopard10

quote:

Haritanın diğer ucuna gittim geldim o kara delik hala orada bi düzelmedi ooooof of

Uzerini kapa

Farketmiyor. İstersem yüzlerce metre yukarı çıkayım. Tam o noktanın tepesine geldiysem karakterin elini bile göremiyorum simsiyah renksiz oluyor.
  • Bende multiplayer'da karşılaşıyordum.
  • Multiplayerda karsilasiyordum ben, servera reset atinca duzeliyordu. Singleplayerda olmasi mantiksiz geldi bana. Sonucta yuklenmesi gereken chunklar offline olarak yukleniyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.