Merhaba arkdaşlar Geçen gün oyundayken yerin bayağı altına girdim Taşların içinde mavi yeşil Renkler yanıp sönüyordu kırmızı da var . ama ben bunları kırıyorum Tahta kzma ile hiç birşey çıkmıyor bana demir kazma yap diyorlar Nasıl yapıcağım Demiri kıramıyorum!!! OYUNA Yeni başladım yardım
quote:
Orijinalden alıntı: fb_recep37
Merhaba arkdaşlar Geçen gün oyundayken yerin bayağı altına girdim Taşların içinde mavi yeşil Renkler yanıp sönüyordu kırmızı da var . ama ben bunları kırıyorum Tahta kzma ile hiç birşey çıkmıyor bana demir kazma yap diyorlar Nasıl yapıcağım Demiri kıramıyorum!!! OYUNA Yeni başladım yardım
Dostum önce tahta kazma yapıp taşları kırmalı, yeterli taşları toplayınca taş kazma yapmalısın.
yani anlayacağın demiri taş kazmayla kesebilirsin.elmas ve altını ise demir kazmayla. zümrüdü ve obsidyeni ise elmas kazmayla.
Anlamadıysan resimli anlatım yapabilirim :D
quote:
Orijinalden alıntı: OnrErkc
quote:
Orijinalden alıntı: fb_recep37
Dostum önce tahta kazma yapıp taşları kırmalı, yeterli taşları toplayınca taş kazma yapmalısın.
Tahta kazma ile taşı, taş kazma ile demiri son olarakta demir kazma ile redstone, elmas, altın, lapis vs. kırabilirsin.