Şimdi Ara

Minecraft Demir Kazma !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar Geçen gün oyundayken yerin bayağı altına girdim Taşların içinde mavi yeşil Renkler yanıp sönüyordu kırmızı da var .
    ama ben bunları kırıyorum Tahta kzma ile hiç birşey çıkmıyor bana demir kazma yap diyorlar Nasıl yapıcağım Demiri kıramıyorum!!! OYUNA Yeni başladım yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: fb_recep37

Merhaba arkdaşlar Geçen gün oyundayken yerin bayağı altına girdim Taşların içinde mavi yeşil Renkler yanıp sönüyordu kırmızı da var .
    ama ben bunları kırıyorum Tahta kzma ile hiç birşey çıkmıyor bana demir kazma yap diyorlar Nasıl yapıcağım Demiri kıramıyorum!!! OYUNA Yeni başladım yardım

Dostum önce tahta kazma yapıp taşları kırmalı, yeterli taşları toplayınca taş kazma yapmalısın.

tahta-keser-taş
    taş-keser-demir/redstone(yani kırmızı parlayanlar)
    demir-keser-altın/elmas (Mavi şeyler)
    elmas keser-zümrüt (Yeşil şeyler)

yani anlayacağın demiri taş kazmayla kesebilirsin.elmas ve altını ise demir kazmayla. zümrüdü ve obsidyeni ise elmas kazmayla.

Anlamadıysan resimli anlatım yapabilirim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrErkc

quote:

Merhaba arkdaşlar Geçen gün oyundayken yerin bayağı altına girdim Taşların içinde mavi yeşil Renkler yanıp sönüyordu kırmızı da var .

Dostum önce tahta kazma yapıp taşları kırmalı, yeterli taşları toplayınca taş kazma yapmalısın.

tahta-keser-taş
    taş-keser-demir/redstone(yani kırmızı parlayanlar)
    demir-keser-altın/elmas (Mavi şeyler)
    elmas keser-zümrüt (Yeşil şeyler)

yani anlayacağın demiri taş kazmayla kesebilirsin.elmas ve altını ise demir kazmayla. zümrüdü ve obsidyeni ise elmas kazmayla.

Anlamadıysan resimli anlatım yapabilirim :D

Anladım Hocam ama eğer Resimli yapabilirsen Arşive Koyarım

• http://www.minecraft-crafting.net/
    Oyunda yenisin madem, bu site çok işine yarar.
  • quote:

Tahta kazma ile taşı, taş kazma ile demiri son olarakta demir kazma ile redstone, elmas, altın, lapis vs. kırabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Saç Stilleri & Balta
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.