Çavuş
09 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 11 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Sormak istediğim bir sorum var. N7000 telefonuma cyanogenmod 10.2 yükledim. Başlarda gayet iyiydi. Hergün gelen güncellemeri sitesinden indirip kuruyordum. Fakat daha sonradan oyun oynarken gpu'nun zorlandığını, telefonun ısındığını ve oyunların kastığını fark ettim. CSR Racing oynuyorum ama telefon 5 dakikada ısınıyor. Sizce rom kaynaklı mı yoksa başka bi sorun mu var. Yani stock romda kasmalarla karşılaşmıyordum ve o kadar da ısınma sorunum yoktu. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum fakat yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Az önce internette okuduğum bi haberde Samsung'un Tizen 3.0 adında işletim sistemi geliştirdiğini öğrendim ve bunu araştırdım ve doğru olduğuna karar verdim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara soru sormak istiyorum. Ben Galaxy Note (N7000) kullanıcısınıyım ve söylenildiği gibi ekim ayında tizen'li telefon çıkartılırsa samsung android cihazlarından yazılım güncelleme vs desteklerini çekecek mi, yoksa güncelleme almaya devam edecek mi. yani tizenli telefonlar için ayrı bi model mi oluşturulacak. Yada android'den tizen'e geçiş mümkün olacak mı konu hakkında bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum eğer yer yanlışsa taşınmasını rica ediyorum.
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar. levent20 arkadaşımızın ricası üzerine minecraft'ta player ve mobların skinlerini değiştirmeyi anlatacağım. Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum o yüzden daha önceden açılmışsa şimdiden özür dilerim.

Öncelikle <<http://minecraft.novaskin.me/texturepacks#enities >> sitesine giriyoruz.

Siteye girdikten sonra skinini değiştirmek istediğimiz mobun resmine tıklayıp editöre giriş yapıyoruz.
 Minecraft Player Ve Mob Skin Değiştirme [Bilmeyenler İçin]

Yukarıdaki gibi mobumuzu yada playerimizi düzenleyip save butonuna basarak resmi png dosyası olarak kaydediyoruz.

Ardından kaydettiğimiz resmin adını değiştirmek istediğimiz mobun ismiyle değiştiriyoruz. Örn: inek için cow.png player için char.png yapıyoruz. Ve kaydettiğimiz dosyayı .minecraft/bin içerisindeki minecraft.jar dosyasını winrar ile açıp mob klasörünün içine atıyoruz. Ama atmadan önce değiştireceğimiz mobun ismini silmeliyiz. Ben örnek olarak cow.png'yi sildim.

Ardından yeni cow.png dosyasını mob klasörünün içine atıyoruz ve oyuna giriyoruz.

Yukarıda gördüğümüz gibi ineğimizin skinini değiştirmiş olduk (Havalı oldu kerata )

Arkadaşlar resimler tamamen bana aittir.Henüz ilk forumum ve ilk konum olduğu için bazı hatalarım olabilir onları da hoş bir dille cevap atarak bildirebilirsiniz. Bende ona göre eklemelerimi yaparım. İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum. Anlamayanımız veya yapamayanımız olursa daha detaylı ve videolu şekilde de anlatabilirim hepinize tekrardan hayırlı forumlar
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.155 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Minecraft
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.