Şimdi Ara

Mimarlık Tercih !!!! ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Anladığınız gibi mimarlık düşünüyorum aslında inşaat mühendisliği düşünüyordum bu gün vazgeçtim ne kadar geç olsada böyle bir şeye karar verdim
    Fakat , benim MF4 sıralamam pek iyi değil 155 bin lerdeyim böyle sıralamaya pek mimarlık olmuyor gibi kötü bir yerde okumak istemiyorum herkez gibi böyle olunca da yurtdışı düşünmeye başladım daha evvel "inşaat mühendisliği" için araştırımştım şimdi 2 gün kala tek başıma mimarlık için düşünemiyorum artık yoruldum ... tavsiye almam gerek rehberlikçiler de bir yere kadar.
    kısacası yardımınıza ihtiyacım var mimarlık için 155 bin nerelerde okuma şansım var veya yurtdışı nereler olabilir fiyat ;10000 tl yi geçmesze iyi olur ailemi sıkıntıya sokmak istemiyorum
    şimdiden teşekkürler yorum esirgemeyin fikir lazım bana haydi tekrar sağolun...

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!

• öncelikle 10bintl'ye yurtdışını unut (iyi yerllerden bahsediyorum) yurtiçinde de 155k sıralamayla anca burssuz özeller tutar onlard 15-25bin tl senelik ve benim durumumda senin gibi inşaat işiyle uğraşmak istiyorum ya müh yada mimarlık okuyacaktım 1 hafta öncesine kadar inşaat müh kesin gibiydi fakat fiziği çok sevmeme rağmen yapamıyordum bu yüzden mimarlığa tercih yaptım.
    -aynen senin gibi düşünüyorum ve aslında avusturya viyana teknik üniversitesi gibi bir yer olabilirdi inşaat mühendisliği olsaydı ama aynı şey mimarlık için geçerli olmuyor almanca dil olduğundan üstelik fiyatı "17$" gibi minik birşey
    "şakirt1000";
    -kıbrısta tam burslu geliyor haklısın ama işe yaramaz yerler bence sadece diploma için gidilebilir oralara , pek seçeneğim olmasa bile gideceğimi zannetmiyorum

off kararsızlık kötü şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 1 Ağustos 2012; 20:18:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oveo531

"sethpe";
    -aynen senin gibi düşünüyorum ve aslında avusturya viyana teknik üniversitesi gibi bir yer olabilirdi inşaat mühendisliği olsaydı ama aynı şey mimarlık için geçerli olmuyor almanca dil olduğundan üstelik fiyatı "17$" gibi minik birşey
    "şakirt1000";
    -kıbrısta tam burslu geliyor haklısın ama işe yaramaz yerler bence sadece diploma için gidilebilir oralara , pek seçeneğim olmasa bile gideceğimi zannetmiyorum

off kararsızlık kötü şey

hocam 17 dolar derken biraz açarmısın? başka hiç bir ücret yokmu ?
    ayrıca konudan sapmayalım , konu = benim hayat çizgim ne yönde akacak
    cevap verenlere teşekkürler
    ve hala fikirlerinize ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 1 Ağustos 2012; 20:28:05 >

• hiç değilse dikey geçişle vs mimarlığa geçmem söz konusu olabilir mi
    Yada en olmadı biri "mimar olma gibi bir durumun yok" desin de boş ümitler kurmayayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mimarlık İçin
    11 yıl önce açıldı
    Tıp tercihi yardım
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnce bu sıralamyla inşaat yaz snrada devlete gir al 2,5-3 maaş.(155bin isen çok zor olur bnce 1sene dha kal 50-60 bin olursan kıbrıs %100 ya da vakıf %50
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.