Şimdi Ara

MİMARLIK ÖĞRENCİSİ NOTEBOOK(MSI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, mimarlık öğrencisiyim ve beni 3-4 yıl idare edecek bir bilgisayara ihtiyacım var. MSI'ın bir bilgisayarı bütçeme uygun ve işlemci-ram benim için yeterli (i7-8gb). Ama ekran kartı 920M yani çok başarılı değil sanırım(bilgisayardan pek anlayan biri değilim). Oyunla falan çok işim olmuyor yalnızca derslerimde beni yarı yolda bırakmasın yeter. Bilgisayarın linkini aşağıya yazıyorum bir mimarlık öğrencisinin kullanacağı programlar için uygun mudur, dediğim gibi 3-4 yıl idare eder mi beni, arada oyun oynamak istesem beni yarı yolda bırakır mı aydınlatabilirseniz sevinirim. (Alternatif önerileriniz varsa onları da değerlendireyim önümüzdeki birkaç yıl içerisinde bir daha bilgisayar almak zorunda kalmak istemiyorum, bütçem linkteki bilgisayar kadar çok fazla aşamıyorum.) Şimdiden teşekkürler :D

http://www.hepsiburada.com/msi-cx61-2qc-1862xtr-intel-core-i7-4712mq-2-3ghz-3-3ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601840

• MSI CX serisi çok iyi değil Asus modellerine bak örneğin X550JX
  • hangi konuya girsem x550jx. Kusma noktasına geliyor insan. oyun oynamıyorsan yazdığın msi yeterli performansı verir sana. öğrencilik döneminde aman aman karmaşık işler de yapmayacağınız icin öyle illa i7 islemci olsun diye bakmana gerek yok. artık mimar adayısın azıcık göz zevkin olsun. bu arada o msi parasına genel olarak daha iyi şeyler bulursun. o kadar autocad'i acınca da gözlerin şaşı olmasın, o yüzden şöyle full hd panelli bir model bak da değsin verdiğin paraya.

şu tarz bir şey olabilir;

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-500-core-i5-6200u-23ghz-8gb-ram-1tb-hdd-156-2gb-w10-notebook.html

illa ekran kartı güçlü olsun dersen de bunu alabilirsin;

http://m.bimeks.com.tr/Urun/147998

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 26 Ocak 2016; 22:51:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler
  • @onder.t hocama katılıyorum. Artık her konuda aynı bilgisayar öneriliyor. Bana kalırsa mimarlık öğrencisi olarak ekrana uzun süre bakacaksınız muhtemelen. Bu sebeple ekranın kaliteli olması gerekli bunların yanınnda işlemci ve rami yüksek tutmalısınız bunun haricinde herhangi bir ekran kartı bile olsa yeterli cihazda. Hatta LENOVO IDEAPAD 500 tam size göre bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losgalacticos -- 27 Ocak 2016; 12:57:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.