Şimdi Ara

Mimarlığın önü genişmidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela bölümü bitirdikten sonra kolaylıkla meslek edinebilirmiyim.Maaşı ortalama ne kadardır ?

• tamamen sana bağlı odtü mezunu master yapmış olduğu halde karın tokluğuna çalışan da tanıyorum. o da biraz abartmış ama olabiliyor yani
  • Okuması çok zormuş öyle duymuştum .iş konusundada bir tanıdığımız var .Bildiğim kadarıyla başarılı olmasına karşın para henüz tıkırında değil .Herşeyin sana bağlı olduğu mesleklerden biri
  • özel sektörde düşük başlarsın tecrübeyle artar her sektörde oldugu gibi.devlette 3 falan maaş var, proje ofisleri ne kazaniyor bilmiyorum ama meslegi önü acik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 metre vardır işte
  • üstteki mesajı okumayın rezalet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 21 Temmuz 2013; 15:46:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

üstteki mesajı okumayın rezalet

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ İÇ MİMARLIK
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her mimarın önü farklıdır şimdi mesela gördüğüm kadarıyla Fatih Üni. gibi cemaatle ilişkisi olan üni'ler Afrika'dan falan öğrenci getiriyor, onların önünün genişliğiyle seninki bir olamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziko95

her mimarın önü farklıdır şimdi mesela gördüğüm kadarıyla Fatih Üni. gibi cemaatle ilişkisi olan üni'ler Afrika'dan falan öğrenci getiriyor, onların önünün genişliğiyle seninki bir olamaz...

• quote:

her mimarın önü farklıdır şimdi mesela gördüğüm kadarıyla Fatih Üni. gibi cemaatle ilişkisi olan üni'ler Afrika'dan falan öğrenci getiriyor, onların önünün genişliğiyle seninki bir olamaz...

cemaat ucuza alıp pahalıya satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: majestic38

3-4 metre vardır işte

• mühendislikler riskli cok ta iyi olabilirsin çok ta kötü olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: leko11

quote:

cemaat ucuza alıp pahalıya satıyor

çok pis yorumlar çıkardım bundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.