Şimdi Ara

Mimari Hile (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
5
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Basbaya duzmece...imkansiz boyle bir seyin olmasi...Kız adamı arkasında bırakıyor ve merdivenleri cikiyor ilk merdiveni bitirdiginde adam assigada kaliyor...ama 2. Merdivenide ciktiginda yine adamla karsilasiyor...fizige,newton a saygisizlik bu..ee peki bu nasil oluyor diyenler...Adamlarin teknolojisi üst düzey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşününce bu resimle uyuşmuyor.Sazan.avi bence

Mimari Hile
  • olmaz olsun böyle bina
  • Çözemedim bir türlü
  • İnanamıyorum ya resmen inanamıyorum bu konunun tartışılması bile o kadar saçma ki. Bunun gerçek olabilmesine nasıl ihtimal veriyorsunuz anlamıyorum.
  • Duzmece ya :)))

• bunu yapan mimar kör olmuştur kesin
  • Videonun tamamını koymamışlar habere. 2 kamera ile çekilmiş bir video
    Tamamı : Video

Görüntü iki kamera ile çekilmiş ortadaki kolon tam ortadan ikiye ayrılmış ve 2 görüntü birleştirilmiş.Videodaki tek açıkta 02:14 teki kolonun önündeki kırmızı tişörtlü çocuğun sol kolunun yarım çıkışıdır. (Yorumdan Alıntı)

Edit : Bu da resim

Mimari Hile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrVADER -- 5 Mayıs 2013; 3:08:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Adamın ikizi varmış. Adam yukarı çıktığı an o da aşağıdaki kattan çıkmaya başlıyor.

Not: Videonun kalanını izlemedim

Prestige terk

O ne la yeniyo mu ?

Asagida yazanlar dışında hic duymamistim onu. Film mi dizi mi neyse artık. Salladım öylesine

Şu saatten sonra izleme zaten spoiler'ın ağa babasını yedin

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Adamın ikizi varmış. Adam yukarı çıktığı an o da aşağıdaki kattan çıkmaya başlıyor.

Not: Videonun kalanını izlemedim

Prestige terk

O ne la yeniyo mu ?

Asagida yazanlar dışında hic duymamistim onu. Film mi dizi mi neyse artık. Salladım öylesine

Şu saatten sonra izleme zaten spoiler'ın ağa babasını yedin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buna inananlar var yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Buna inananlar var yahu

herkes videonun fake olduğunu biliyor ama mümkün olabilir mi diye onu tartışmasını yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: Katafort

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

quote:

Mimari Hile

Resme bakiyorum mantikli geliyo ama o kadar dar ve yuksek bi yeri nasi ole yapmislar anlam
    Veremedim

Kot farkı kamerada belli olmuyordur ancak fazladır. Ayrıntılı gösterseler orayı belli olur.

Hocam ama o fark illaki belli olur demi.Herif bi ara kamerayla aşağı falan iniyor.

Hocam ama dikkat edersen kısa bir ara var yani koridor gibi bir şey. Yani illa ki orada bir eğim olmak zorunda. Ama videoda değişik bir şey olduğu kesin.

Hocam kameralarda var zaten çünkü herif adamları dizmiş oraya geziyordu ama ben hiç fark etmedim orda eğim olduğunu.

Evet ben de baktım ama birşey yok gibi. Video nun fake olması büyük ihtimal.

hocam videoda bir sakatlık olmadığı sürece o kadarcık koridorda o kadar eğim olup da bunun farkedilmeyecek şekilde kılıfa uydurulması neredeyse imkansız, bence bu escherian stairwell değil dediğiniz gibi video oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 5 Mayıs 2013; 10:53:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

quote:

Mimari Hile

Resme bakiyorum mantikli geliyo ama o kadar dar ve yuksek bi yeri nasi ole yapmislar anlam
    Veremedim

Kot farkı kamerada belli olmuyordur ancak fazladır. Ayrıntılı gösterseler orayı belli olur.

Hocam ama o fark illaki belli olur demi.Herif bi ara kamerayla aşağı falan iniyor.

Hocam ama dikkat edersen kısa bir ara var yani koridor gibi bir şey. Yani illa ki orada bir eğim olmak zorunda. Ama videoda değişik bir şey olduğu kesin.

Hocam kameralarda var zaten çünkü herif adamları dizmiş oraya geziyordu ama ben hiç fark etmedim orda eğim olduğunu.

Evet ben de baktım ama birşey yok gibi. Video nun fake olması büyük ihtimal.

hocam videoda bir sakatlık olmadığı sürece o kadarcık koridorda o kadar eğim olup da bunun farkedilmeyecek şekilde kılıfa uydurulması neredeyse imkansız, bence bu escherian stairwell değil dediğiniz gibi video oyunu

Öyle öyle. Yoksa dediğin gibi eğimin ya çok dik olması gerekirdi ya da koridorun uzun olması gerekirdi. İkisi de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 5 Mayıs 2013; 11:23:47 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.