Şimdi Ara

MİMAR SİNAN MİMARLIK /// YILDIZ TEKNİK MİMARLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

• Bilgi üniversitesi mimarlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisvegece

Bilgi üniversitesi mimarlık

Hocam evet o da var bu aralıkta bilgilendirir misin biraz beni ?
  • Hocam Mimar Sinan mimarlık teknik öğrenimin yanısıra sanatsal bir okul yani mimarlığı klasik plan proje çizmenin yanında gördüğü her şeye daha estetik bakmayı öğretir benim hayalim buraydi ama artık kıyısından geçemiyor, o yüzden araştırdım okul boğazın göz bebeği ortamı hiç bir üniversitede yok ve ayrıca gayet yeterli donanımı da alabileceğini düşündüğüm bir okul. Hayatına düz bir çizgide devam etmek yerine bu okulu seçerek her şeye daha estetik bakmak istersen Mimar sınani yaz derim

• quote:

Orijinalden alıntı: pierreloti

Hocam Mimar Sinan mimarlık teknik öğrenimin yanısıra sanatsal bir okul yani mimarlığı klasik plan proje çizmenin yanında gördüğü her şeye daha estetik bakmayı öğretir benim hayalim buraydi ama artık kıyısından geçemiyor, o yüzden araştırdım okul boğazın göz bebeği ortamı hiç bir üniversitede yok ve ayrıca gayet yeterli donanımı da alabileceğini düşündüğüm bir okul. Hayatına düz bir çizgide devam etmek yerine bu okulu seçerek her şeye daha estetik bakmak istersen Mimar sınani yaz derim

Hocam dediklerinizin tümüne katılıyorum. Ama benim derdim şu mesela iş ararken ytüyü herkes bilebilir ama mimar sinan o kadar ünlü mü ?
  • Tabi ki ünlü bence,zaten bu okulun adini işlevini bilmeyen bir kurumla çalışmani önermem 😃

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.