Bildirim
Milyarder bir erkeğin elde edemeyeceği kadın yoktur.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Var kardes. Herkes sizin gibi parayi önemsemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni elde edemez
Senin mantığına göre Ali Ağaoğlu'nun şimdi Victorias Secret mankenleriyle dolaşması lazımdı. -
gir bak bakıyım sevgilisine victoria secret mankenlerinden bir farkı varmı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ysjodyy
Yav güzellik olarak değil ki bu.
İsterse dünyanın en güzeli olsun Çorumlu Ayşe'yle, Adriana Lima'nın sevgilisi olmanın prestiji bir mi kardeşim?
Ayrıca Ali Ağaoğlu'nun sevgilisiyle victorias secret mankenleri arasında güzellik farkı göremiyosan gözler senin baya numara büyümüş git bi baktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 21 Haziran 2017; 0:18:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: GrıezmaNN
quote:
Yav güzellik olarak değil ki bu.
İsterse dünyanın en güzeli olsun Çorumlu Ayşe'yle, Adriana Lima'nın sevgilisi olmanın prestiji bir mi kardeşim?
Ayrıca Ali Ağaoğlu'nun sevgilisiyle victorias secret mankenleri arasında güzellik farkı göremiyosan gözler senin baya numara büyümüş git bi baktır.
Adamın İngilizcesi yok ondandır.Acun çok mu yakışıklı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Var. Mesela trilyoner bir adamın karısını elde edemez. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hallederizz
Beni elde edemez
hallederiz yavrum -
sevgilide prestij arıyorsan yanlış cinsiyettesin.
erkekleri için kendi prestijleri önemlidir yanındakilerin değil
b*ta mısın?
quote:
Orijinalden alıntı: Noxramma
Var. Mesela trilyoner bir adamın karısını elde edemez.
/>
-
Yanındaki kadın sana prestij katar. Vay be bunu nasıl düşürmüş derler. Pavyondan çıkan kadınla, yanında mankenle dolaşsan aynı tepkiyi mi alacağını düşünüyosun?
Şu foruma yaş sınırı gelsin artık 10 yaşında hayatında kız eli tutmamış çocuklar film, diziyi fazla kaçırıp böyle konulara yorum yapıyor. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 21 Haziran 2017; 1:31:54 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tipini gösterse şükür namazı kılacaz yazdıklarına bak :D Neyse yazdıklarından yaş grubu belli oluyor vaktimi harcama benim alfa erkeğim benim
Akşam akşam iyi güldürdün kolay gelsin kardeş n'olur yolda falan görürsen sevgilimi elimden alma olur mu :(
Var. Ölü kadınlar. -
hahaha tipimi görmedin ve buna rağmen ezberden laf atmaya çalışıyosun çünkü bana laf sokamayacak kadar eziksin
Sen kimsin de sana laf sokma ihtiyacı hissedeyim ki? Anca senin gibi asosyaller film izleyip onlara özenip burda ben alfayım bilmemneyim diye gerçek hayatta yaşayamadıklarını tatmin etmeye çalışıyor.
15 dakka sonra esamesini bile hatırlamayacağım adamın girdiği triplere bak :D Olm sen hakkaten neymişin ya git şurdan hayal dünyanı başka yerde yaşa daha fazla güldürme beni.
sfhdhdhxbx bildiğin roman yazmış kıyamam ya sen kimsinli cümleler falan bildiğin kezo tribi allahım ölüyorum :dd birader pm den destek veriyim ya da blokla geç zaten rezil oldun batma daha
İyi güldürüyon niye bloklayım ki? :D Ee anlat mesela günde kaç manken düşürüyon kazanova :D
quote:
kadınları et parçası olarak görürsen elde edemeyeceği kadını, elde edemeyeceği güzellik yoktur olarak yorumlarsın. Güzellik göreceli bir şey.
Benzer içerikler
- devlet hastanesi kbb doktoru tavsiye
- votka ne ile içilir
- ayna mı gerçek kamera mı
- 42 no"lu tirebolu çayı yorumları
- babuş ne demek
- bim para sayma makinesi markası
- exxen de neler var
- google çizim yap
- zara indirim ne zaman 2025
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X