Şimdi Ara

Milliyetin alaycı 'EN YAKIŞIKLI JÖNÜ KiM?' anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Necati şaşmaz , kıvanç tatlıtuğ kimdir ya Cüneyt Arkın, Ediz Huz , Kadir inanır , Tarık akan, Ayhan ışık gibi isimlerin yanında. hadi kenan imirzalioğlu yeni nesilde bunların arasına girebilecek yeteneğe sahip.

birde çakma rambo (polat) ya 1700 kişi oy vermişs diğer yeni bitmeleri saymıyorum ...

bu arada hun kahramanımız Tarkan yani Karal Tibeti koymamışlar

http://magazin.milliyet.com.tr/tum-zamanlarin-en-yakisikli-jonu-kim-/magazin/haberdetay/20.08.2010/1278637/default.htm

ben Kartal Tibet olmadığı için oyumu Cüneyt Arkına verdim ...

Nayır , Nolamaz , Nevet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 20 Ağustos 2010; 22:21:57 >

• Ne bekliyordun ki ? Behlül hepsinden yakışıklı..Eskiler iyi rol yapmış zamanında diye şimdi behlülümün hakkını mı yiyelim ?
  • kenan imirzalıoğlu,burak özçivit,mehmet günsur ve tarık akan bence hakeden isimler
  • Kıvanç Tatlutuğ'u nasıl yakışıklı bulurlar anlamıyorum. Defalarca bakıyorum adama, bir kere bile abartıldığı kadar yakışıklı bulamadım. Bendemi sorun var diye tekrar tekrar bakıyorum hala aynı.

Bir kere gazetede bir fotoğrafı vardı denizde çekilmiş, altında ismi yazmasa tanıyamayacağız.
  • Tüm zamanların denmiş, iyi olan kazansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 1 Eylül 2010; 12:21:22 >
  • Şu Küçük Sırlardaki çet mi çeto mu nedir hepsinden daha yakışıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Ne bekliyordun ki ? Behlül hepsinden yakışıklı..Eskiler iyi rol yapmış zamanında diye şimdi behlülümün hakkını mı yiyelim ?

Aşk-ı Memnu terk.

Kenan İmirzalıoğlu,Mehmet Akif Alakurt,Burak Özçivit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.