Şimdi Ara

< Milliler'e dudak uçuklatacak PRİM >!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu prim mevzusu ve haketmeden haybeye verilen o kadar para,araba vb... son 10 yılda beni acayip soğuttu milli takımdan,milliyetçi bir insanım, ama milli takımı, bu nedenlerden ve teknik yönetiminin fütursuzluğu,yalama gibi aynı adamların etrafında kadro ve teknik direktör çarklarının dönmesinden ötürü ve federasyonun illegal yapısı sebebi ile pek de sevemiyorum nedense?

Ne yapmış ya bu futbolcular? kimi dökmüş sokağa hakkaten demogojik laf bunlar!Siyaset de olduğu gibi futbol da kalitesizliğin son örneklerini sergiliyor.Futbolcular 3 manita fazla götürsün , arabasının motor hacmini yükseltsin diye onca maddi değer PEŞKEŞ çekiliyo!

Erkek gibi,doğunun ücra köşelerinde "kelle koltukta" savaşan o kadar evladımız,komutanımız vb... neyi eksik yapıyo ki? bu bilmemnelerin sadece 1 maçta aldığı parayı alamıyolar bi türlü?
  • iki ucu çamurlu değnek.
    Bende çok karşıyım ancak özerk bir kurum futbol federasyonu.Olay burda itleniyor.
    Hakkını helal etmeyecek kişiler varsa onlarda dekoder sahipleri.Benim dekoderim olmadığından hakkımı helal etme gibi bir şansımda yok.
  • Arkadaşım öyle değil o olay.Sen dekodere sana yayınları izletmesi karşılığında para veriyorsun ve karşılığını alıyorsun.Federasyonun nereye para harcıyacağında söz sahibi olmak için değil!
    quote:

Orjinalden alıntı: derkin

iki ucu çamurlu değnek.
    Bende çok karşıyım ancak özerk bir kurum futbol federasyonu.Olay burda itleniyor.
    Hakkını helal etmeyecek kişiler varsa onlarda dekoder sahipleri.Benim dekoderim olmadığından hakkımı helal etme gibi bir şansımda yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

Futbol fedarasyonu özerk devleten beş kuruş almıyor istediği gibi harcaması lazım.

peki parayı bu kadar kolay savuracağına başka türlü değerlendirse daha hoş olmaz mıydı? Mesela amatör kulüplere destek olunamaz mı?
    Gruptan çıkmak için bu para fazla değil mi sence de?
  • hepisine HELAL OLSUN güle güle harcasinlar

RUS i$adami bile HIRVAT OYUNCULARA 4 TANE LÜKS ARABA verdi + PARA bizi finallere götürün diye,
    bizim kendi oyuncularimiz 2 maçi aldi kendi i$ini kendi halletti ve $imdide aldiklari prim konu$uluyor siz oynasaydiniz siz alirdiniz KISKANMAYIN YAA
  • quote:

Orjinalden alıntı: OKUR13

hepisine HELAL OLSUN güle güle harcasinlar

RUS i$adami bile HIRVAT OYUNCULARA 4 TANE LÜKS ARABA verdi + PARA bizi finallere götürün diye,
    bizim kendi oyuncularimiz 2 maçi aldi kendi i$ini kendi halletti ve $imdide aldiklari prim konu$uluyor siz oynasaydiniz siz alirdiniz KISKANMAYIN YAA

ne helal oluyo ya saçma sapan konuşmayın

bu ülkede aç gezen insanlar var

• İnan, sorsan az bile diyenler olur, hadi bu tür İ....CE uygulamalar oluyor,ama maalesef ülkenin bu durumunda,yurdum insanı forumlarda dahi buna destek veriyor,eleştirenlere kötü gözle bakıyor,hakkaten aklım almıyor.

Ama olur mu?Federasyon başındaki adam:Çocuklar bizi sokağa döktü,yaşayamayacağımız bir haz tattırdılar bize,daha neler neler diyor,... HAKKATEN YUH!
    quote:

Orjinalden alıntı: ques7R

quote:

Futbol fedarasyonu özerk devleten beş kuruş almıyor istediği gibi harcaması lazım.

peki parayı bu kadar kolay savuracağına başka türlü değerlendirse daha hoş olmaz mıydı? Mesela amatör kulüplere destek olunamaz mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: faho

İnan, sorsan az bile diyenler olur, hadi bu tür İ....CE uygulamalar oluyor,ama maalesef ülkenin bu durumunda,yurdum insanı forumlarda dahi buna destek veriyor,eleştirenlere kötü gözle bakıyor,hakkaten aklım almıyor.

Ama olur mu?Federasyon başındaki adam:Çocuklar bizi sokağa döktü,yaşayamayacağımız bir haz tattırdılar bize,daha neler neler diyor,... HAKKATEN YUH!
    quote:

Orjinalden alıntı: ques7R

quote:

ben neden sokaga cıkan birini gormedım acaba? yoksa burası istanbul değil de uganda mı?
    anlatamazsın dostum, bunu da kalkıp Terim ve Ulusoy düşmanlıgı olarak goruyorlar. Terim'in FB ye zararı yoktur, Ulusoy'un bana göre vardır. Ama bu milli takım ve o takımda benim takımımın da oyuncusu var. Onlar daqhil hiç birinin bu kadar para hakettiğini düşünmüyorum. Hangi takım bu kadar alıyor? Eğer hak ediyor diyen varsa demek ki biz küçük bir takımız. Boşu boşuna da Avrupa şampiyonasına gidiyoruz. Ufkumuz dar demek ki.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.