Şimdi Ara

Milli Takımın İsim Yapmış Ülkelerle Oynadığı Maçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmem katılır mısınız ama Türkiye isim yapmış (Almanya, Brezilya, İtalya, İspanya, Portekiz, İngiltere ) takımlara kaybediyor.

2000 avrupada gruptan çıktık İtalyaya yenildik hafızam yanıltmıyorsa İsveçle berabere kalıp Hakanın akıl almaz sıçrayşıyla Belçikeyı yendik. Çeyrek finalde Portekize elendik.

2002 dünya kupası.. Brezilyaya yenildik, C.rica berabere, Çin galibiyeti çeyrek finalde bu sefer rakip Senegal onu da yendik altın gol ile karşımıza Brezilya gelince elendik.

Yıl 2008 yine aynı senaryo Portekize yenil, İsviçre ve Çekleri yen çeyrek finalde Hırvatları yen, yarı finalde Almanyaya yenil.

Dünya kupasında G.Kore İtalyayı eliyor 2008 de Ruslar Hollandayı vs...

İlginçtir İngiltereye golümüz bile yok :)

Neden Türkiye isim yapmış takımları öyle ya da böyle bir türlü eleyemiyor ?

Yorumlarınız nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaaari -- 27 Haziran 2008; 0:25:11 >

• hocam daha yeni yeni bir takım oluyoruz 1996 e kadar her önüne gelenden fark yemedikmi daha yeni yeni tecrübe topluyoruz ayrıca 2002 deki dünya 3.cülüğünü iyi kullanamadık inşallah bunu iyi kullanırız

yeterli deneyimi kazanalım çok daha iyi yerlere gelicez çünkü bu takımın geleceği parlak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11475B916 -- 27 Haziran 2008; 0:29:32 >
  • 2002 nin kadrosu başarıya doymuş çok daha tecrübeli ve yaşlıydı, ve 2006 dünya kupasına kadar düşüş yaşadık. Yeni bir jenerasyon var şimdi. Ve ben bu jenerasyondan çok şeyler bekliyorum. Takımımızın bu başarının üstüne çıkacağını düşünüyorum.

Türkiyenin 3 tane başarısı var.

1) 00 Çeyrek finali,
    2) 02 yarı finali,
    3) 08 yarı finali.

Bu başarılarda bir tane bile üstün takımı yenememiş olmamıza şaşıyorum ve düşünmeden de edemiyorum.

Bu tür üstün takımları eleyecek cesaret ve özgüvenyok mu bizde acaba. En yakın örnek Almanya nerdeyse sahaya eksik çıkacaz ama elimizden kaçırdık yine.

Fransa-Almanya-İngiltere-İspanya-Brezilya-Arjantin-İtalya-Hollanda-Portekiz-Türkiye

Bu 10 takıma hiç belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarAltay -- 27 Haziran 2008; 0:55:16 >

Orjinalden alıntı: çaaari

Bilmem katılır mısınız ama Türkiye isim yapmış (Almanya, Brezilya, İtalya, İspanya, Portekiz, İngiltere ) takımlara kaybediyor.

2000 avrupada gruptan çıktık İtalyaya yenildik hafızam yanıltmıyorsa İsveçle berabere kalıp Hakanın akıl almaz sıçrayşıyla Belçikeyı yendik. Çeyrek finalde Portekize elendik.

2002 dünya kupası.. Brezilyaya yenildik, C.rica berabere, Çin galibiyeti çeyrek finalde bu sefer rakip Senegal onu da yendik altın gol ile karşımıza Brezilya gelince elendik.

Yıl 2008 yine aynı senaryo Portekize yenil, İsviçre ve Çekleri yen çeyrek finalde Hırvatları yen, yarı finalde Almanyaya yenil.

Dünya kupasında G.Kore İtalyayı eliyor 2008 de Ruslar Hollandayı vs...

İlginçtir İngiltereye golümüz bile yok :)

Neden Türkiye isim yapmış takımları öyle ya da böyle bir türlü eleyemiyor ?

Yorumlarınız nelerdir ?

2002 Dünya Kupasında Senegal ile yapmadan önce Japonyayıda elemiştik.Bişey değiştirmez gerçi ama hatırlatıyım dedim.

• Doğru dedin unutmuşum ben.

Ama evet bir şeyi değiştirmiyor maalesef.
  • acilen ingiltere ile bir hazırlık maçı yapmalıyız..

• quote:

Orjinalden alıntı: serdaraltay

acilen ingiltere ile bir hazırlık maçı yapmalıyız..

katılıyorum en azından bir gol atalım
  • 2002 de senegal fransayı ezerek yenmişti. kore ise italyayı elemişti ve almanya akrşısında başa baş oynadı. 200 de çeyrek finalde ilk yarı ve maçın büyük bölümündede portekize karşı üstün oynadık.dünkü maçı biliyosunuz ztn. ayrıca bzm yendiimiz çek elrde kalburüstü bi takımdır ve almanyanın önünde turnuvaya katılmıştır. hırvatistanda aynı şekilde ingiltereyi ingilterede yenmiş bi takımdır..
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___
  • portekize karşı üstün oynadığımıza katılmıyorum

Portekiz maçında, resmen oynatmamaya oynadık, oysa Almanyaya olan gibi ilerde oynamayı düşünsek belki de galip gelecektik. Korktuk kaybettik.
    Almanya maçında, çok iyi oynadık, turnuvanın en iyi maçıydı. Ama bu seferde tecrübe eksikliği ortaya çıktı. Kaybettik.

Eğer ara vermeden devam edebilirsek turnuvalara 2010'da bunu aşacağımızı düşünüyorum. Çünkü 2002'de az çok bir şeyler yaptık derken, en azından turnuvanın havasını alan futbolcularımız var derken, 2008'de kimse kalmadı. Eğer 6 sene daha bir yerlere katılamazsak tekrar kaset başa sarıcak.

O yüzden 2010 ve 2012 bizim için çok önemli.

Orjinalden alıntı: dark alien

2002 de senegal fransayı ezerek yenmişti. kore ise italyayı elemişti ve almanya akrşısında başa baş oynadı. 200 de çeyrek finalde ilk yarı ve maçın büyük bölümündede portekize karşı üstün oynadık.dünkü maçı biliyosunuz ztn. ayrıca bzm yendiimiz çek elrde kalburüstü bi takımdır ve almanyanın önünde turnuvaya katılmıştır. hırvatistanda aynı şekilde ingiltereyi ingilterede yenmiş bi takımdır..

İngiltereyi yenmiş bir takımı yenmek İngiltereyi yenmiş olmak mıdır sence?

Orjinalden alıntı: çaaari

quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

2002 de senegal fransayı ezerek yenmişti. kore ise italyayı elemişti ve almanya akrşısında başa baş oynadı. 200 de çeyrek finalde ilk yarı ve maçın büyük bölümündede portekize karşı üstün oynadık.dünkü maçı biliyosunuz ztn. ayrıca bzm yendiimiz çek elrde kalburüstü bi takımdır ve almanyanın önünde turnuvaya katılmıştır. hırvatistanda aynı şekilde ingiltereyi ingilterede yenmiş bi takımdır..

İngiltereyi yenmiş bir takımı yenmek İngiltereyi yenmiş olmak mıdır sence?

hocam özel olarak laf sokmak için söylemiyorum sezon içinde aynısını siz söylerdiniz (taraftar olarak konuşuyorum) hani şu uefa alanları yendik konusu yokmuydu hattaha bazıları sevillayı yendi diye uefa almış havasına girdi

hattha bizde dalga geçiyoduk fener chelsea yı yendi bursada feneri yendi bursa manchester le final oynamalı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11475B916 -- 27 Haziran 2008; 2:09:50 >

• _____________________________
    ..::ѕαкℓαηмα gєçмιşтєη, çıкış уσк вυ ¢єнєηηєм∂єη::..
  • 2002 dünya kupasında maçı Brezilyaya hem dışarıda hem de olmayan faul'ü penaltı + kırmızı kart ile çirkinleştiren hakem sayesinde verdik

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

2002 dünya kupasında maçı Brezilyaya hem dışarıda hem de olmayan faul'ü penaltı + kırmızı kart ile çirkinleştiren hakem sayesinde verdik

Sonuç olarak yenildik, tarih haticeyi yazmaz, neticeyi yazar.
    sistem yaratmaya çalışanları da alaşağı ediyoruz.(gsliler terimi ,fbliler yanalı söyler.)
  • Tamamen saçmalık. Tarih kim kimi elemiş bakmıyor sonuçlarına bakıyor. Yarı final yarı finaldir. Kendi başarımızı küçültmeye gerek yok tüm dünya bizi konuşuyor biz hala tesadüfen buralara geldik diyoruz.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.