Bildirim
Milli Takımımızın Şarkısı Çalıntı !!!!!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
A drinking song _____________________________ -
_____________________________ Canon EOS 60D | Canon EF 50mm f/1,8 II | Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 SP Di VC USD | Lowepro Nova 3 AW -
günaydın.. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
http://www.izle--sene.com/video/muzik-helldorado---a-drinking-song/241929
ses gelmiyo?_____________________________ -
çalıntı oldugunu nerden biliyoesun?
lisans haklari ile birlikte satın alınmadığını nereden biliyorsun da insanları burada zan altında bırakma cürretini gösteriyorsun?
hırsız damgasi vurmak o kadar kolay olmamalı...
quote:
Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
"Yer gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz Türkiye"
Evet bu şarkı %99 çalıntı şaka değil
Helldorado grubunun bir parçası
NR 1 ve MTV veriyor günde 3-4 kez,1980'lerden bir şarkı bende şimdi linkini arıyorum
Bulursanız lütfen paylaşın
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: emrcan
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
http://www.izle--sene.com/video/muzik-helldorado---a-drinking-song/241929
ses gelmiyo?
aradaki tireleri (--) kaldırdın mı_____________________________ Canon EOS 60D | Canon EF 50mm f/1,8 II | Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 SP Di VC USD | Lowepro Nova 3 AW
-
quote:
Orjinalden alıntı: georgia
çalıntı oldugunu nerden biliyoesun?
lisans haklari ile birlikte satın alınmadığını nereden biliyorsun da insanları burada zan altında bırakma cürretini gösteriyorsun?
hırsız damgasi vurmak o kadar kolay olmamalı...
quote:
NR 1 ve MTV veriyor günde 3-4 kez,1980'lerden bir şarkı bende şimdi linkini arıyorum
Kesinlikle_____________________________
-
Video açıldı ama ses gelmiyo _____________________________ -
Çalıntı denmez buna,herkes bunu yayınlarken helldorado müziği olduğunu kabul ediyor,ülker de dahil.. _____________________________ -
günaydın . _____________________________ 2006'dan beri buradayız.
Bugünler sizin olsun ama uğruna çok çalıştıgım gelecek benimdir. -
Helldorado'ya telif hakkı ödenmiş. Uydurmayın lütfen.Bigumigu.com'da tartışılmıştı. Zaten o herifleri de bizden başka kimse dinlemiyo. Last.fm'de bir bakıyosun benzer şarkıcılar emre aydın teoman _____________________________ Apple MacBook Pro Retina Display 2.6Ghz 15'' / Apple Watch Sport 42mm / iPhone 7 Plus 256 GB Space Gray / iPad Pro 128 GB Wifi 3G / Apple TV 3 -
cat stevensin şarkısınada çalıntı demişlerdi çalıntı değil arkadaşlar lisans hakkı alınmış şarkılar bunlar ... _____________________________ özgürlük kime teslim olacağını bilebilmektir. -
quote:
Orjinalden alıntı: iö
cat stevensin şarkısınada çalıntı demişlerdi çalıntı değil arkadaşlar lisans hakkı alınmış şarkılar bunlar ...
ha çalıntı ya da alma.. bizim bestemiz değil yani..._____________________________ Canon EOS 60D | Canon EF 50mm f/1,8 II | Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 SP Di VC USD | Lowepro Nova 3 AW -
quote:
Hadi ya pff ben besteledim diye kandırmıştım pff yemediler bea araştırmacı gazeteci online manager_____________________________ -
Ulen Bişeyide Çalmadan Yapsak Bea :) _____________________________ -
çalıntı falan değil... _____________________________ "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin, -
niye çalıntı olsun yaa
uyarlama yapmışız ne var bunda_____________________________ -
Ne var ki bunda,adamlar birazcık esinlenmişler _____________________________ -
hadi canım çalıntıymış !! _____________________________
Benzer içerikler
- lodux 30 mg kullananlar yorumları kadınlar kulübü
- dudak patlamasına ne iyi gelir
- lean nasıl yapılır
- boğazı ekmek yırtması ne iyi gelir
- iskambil kağıdı nerede satılır
- havadan su üreten cihaz
- penis nakli
- en ilginç rekorlar
- black friday ne zaman 2025
- deprem güvenlik bilgileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X