Şimdi Ara

Milli takimdaki en efendi isim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acik ve net nuri sahindir , kariyerinde real madrid de jose mourinho nun da tercihi olan nuri , ne efendiyim dedi , ne prim dedi , ama malum kisi efendiyim diyip duruyor gram yok sadece lafta , sportmenlikten uzak gobek almis basini gitmis milli takimda cikip girmeler , dunyanin en koklu kuluplerinden birinin parasini catir catir yemek (maca bile cikmiyor , istenmeyen adam adeta ) ,performans 0 eger buraya da gelirse bastan parlar 1-2 ay o gobekle sanmiyorum , sonra barca taktigi yedek kulubesinde sozlesme bitmesini bekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• johnny sins
  • Çek cumhuriyetini yendiğimiz maçta efsane oynamıştı Nuri gecen seneydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihat Kahveci

• Terk et liseli

• efendiymiş,bardaymış, ordaymış sanane birader,
    adamın performansına bakacaksın.
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Performans mi hahaha , futboldan ne kadar da uzaksin bak bakalim bu yil kac maca cikmis , milli takimda ne yapmis takim atkadaslari hakkinda ne diyor ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu internette Ronaldo en iyisi Suriyeye bağış yaptı diye konuşuyordur kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Philippe Coutinh0

Performans mi hahaha , futboldan ne kadar da uzaksin bak bakalim bu yil kac maca cikmis , milli takimda ne yapmis takim atkadaslari hakkinda ne diyor ...

isim vererek yorum mu yaptım ?
    performansına bak dedim.Açıklatmayın bana kendimi beni ilgilendirmez adamın özel yaşamı.
    güzel oynasın dışarda dırag dilllaaa nigaaa olsada banane

not: bu arada nurinin karısı çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 3 Kasım 2017; 10:7:25 >
  • Fifa bosuna odul verip her sezon 60 gol atip euro 2016 yida bosuna kazandi zaten , messi sadece barcada oynar , milli takimi son anda dunya kupasina katilma hakki kazandigini da unutma acik ara Ronaldo hala en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Philippe Coutinh0

Fifa bosuna odul verip her sezon 60 gol atip euro 2016 yida bosuna kazandi zaten , messi sadece barcada oynar , milli takimi son anda dunya kupasina katilma hakki kazandigini da unutma acik ara Ronaldo hala en iyisi

O milli takım nasıl gitmiş bir bir bak istersen anca bilgisi yok Ronaldo fan club ta takılıp 2-3 yalan bilgiye inanıyorlar

Bloğu yedin ne zaman abi maç izledim haklısın ben Ronaldo fan clapta takılmayı bırakıcam dersin o zaman özrünü kabul eder bloğunu açarım zamana kadar 2lee

• efendi olsun olmasın bize ne? milyonlar kazanıyor mu kazanıyor senin onu sevmen onun umurunda mı ? değil eee başka şeyler uğraş
  • Q7

• Olum bizim milli takimdan bahsetmiyor mu adam ne diyonuz yav

Bence cenk tosun

• Arda tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

efendi olsun olmasın bize ne? milyonlar kazanıyor mu kazanıyor senin onu sevmen onun umurunda mı ? değil eee başka şeyler uğraş

sen gidip ders çalışsana. Bu sene de kazanamazsan köprü altı yolu gözükür sekoooo aklını başına al.
  • Hakan Balta

• efendi caner
  • Konu nuri sahin=2 satir

Malum kisi dedigi=7 satır

Aga o malum kisi dedigin adam got gobek falan diyonuz da bu haliyle halisahads bile 6 kisi top alamazsiniz ayagindan biliyosun degil mi? Su şartlarda yuruyerek bile oynar milli takimda topcu mu var allah askina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 4 Kasım 2017; 13:30:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.