Şimdi Ara

Milli takım kampında silah çekti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buna inanan var mı acaba haberin neden yapıldığı ve hangi gazetede olduğu ortada.
  • Habere bak arkadaş.
  • Gökhan Vercetti
  • "malı arap kadriden aldım, adanaya kadar arabayı ben kullandım, orada ikinci yükleme yapıldı"
  • Cidden Zaytung sandım gerçekmiş lan
  • töre bunu istedi başlığını bulamadım :/
  • Büyük ihtimal yönetim Tanrı parçacığına sipariş haber verdi beklerim bunlardan.Alamadığın adamı karala.
  • Haberin doğru olma ihtimali yok.Yönetim de göstere göstere bu kadar bariz yalan haber yaptırmaz.Töre omuzundan yaralandığında Fatih Terim ziyaretine gitmezdi.

Yanlız merak ediyorum Töre niye çağırılmadı milli takım kampına
  • Csb güzelmiş yazanın eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Milli Takım kampında aralarında Almanya'dan husumet bulunan"

Adamlar bence dh konudışındaki csbleri okuyarak kendilerini geliştiriyor.
  • "Eskiden her gün teknik direktöre forma giyebilmek için yalvarırdım sonra teknik direktörlerin çalışma biçiminin bu olmadığına anladım. Hocanın kafasına silah dayayıp kendimi zorla kadroya aldırdım ve şimdi hergün tanrıya beni affetmesi için dua ediyorum."

Al Töre

• Sıkalım mı ustaa
  • Ya bu isin bir yaptirimi yok mu kardesim? Herifcioglu kafasina gore yazip resmen billur geciyor. Hic mi ceza almiyor bu herif? Neyse, citayi hep yukselttigi icin kendisinden; "milli takim kampinda seks skandali, milliler birbirlerini yalarken yakalandi, daha sonra onlari yakalayan Fatih Terim de orgiye katilip, insiyatif aldi" gibi bir haber bekliyorum. Hadi bakalim.
  • Tarantino bile yazamaz böyle bir senaryo
  • '' yakın çevresine '' lafı medyaya istediği kadar sallama özgürlüğü veriyor.
  • Zaytung yazarlarından mı almışlar ne yapmışlar habere bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Hollanda maçı öncesi Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ı Le Meridien Otel'de Almanya'dan gelen ortak arkadaşları ziyarete gelir. Gökhan öncesinde aralarında bir husumet yaşadığı bu kişiyle lobideki bu dörtlü görüşmede tartışmaya başlar ve olay büyür. Gökhan bu kişinin üzerine yürür. Hakan ve Ömer de yaşanan bu kavgayı güvenlikle birlikte ayırmaya çalışır."

Gökhan Töre'nin menajeri Ahmet Bulut ise konuyla ilgili olarak sporx.com'a, "Konu tamamen asılsız yalan ve iftira. Bununla ilgili avukatımız gün içinde açıklama yapacak" bilgisini verdi.
  • Törerist

• Zaytung yazmaz la bunu
  • Töremen
     Milli takım kampında silah çekti
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.