Şimdi Ara

Milli takım Helldorado' nun şarkıyı çarpmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ülker Milli Takım Marşı - Hep Seninleyiz Türkiye
    Nerden İnrebilirm bulamadım yaw :S
  • Her sarkıya calıntı deyip durmayın bilip bilmeden. Sarkının sahibinin izni olduktan sonra calıntı falan olmaz. Koskoca Milli Takımın da tüm tvlerde oynayan reklamında calıntı sarkı kullanacagını sanmıyorum.
  • Sadece melodisi kullanılmış bence çok güzel olmuş şarkı.
  • Çalıntı değil, nie çalıntı olsun telif hakkı ödenmiştir..Ama bence hiç güzel olmamış...

Ticari değer taşıyan birşeyi Milli Takım MArşı olarak isimlendiremezsiniz...

Gerçi Pepsi de Tarkan ın şarkısını Milli Takıma uyarlayıp kaset halinde ücretsiz dağıtmıştı dünya kupasında benim araba da da vardı sokaklarda çığırttım, belki de Ülker olduğu için itici geliyor...

Genede ticari değer taşıyor o yüzden milli takım marşı olmaz hani gene belki arabamıza koyarız filan ama...
  • Aaaa bak sen... Parasını ödeyip almış değil mi? Ama Gs aynı şeyi yapınca iki yüzlülük edip çalmış diyebiliyorsunuz. İşte dininizin imanınızın tuttuğunuz takım olduğun açıklayan bir başka örnek daha.
  • iyi çarpamamışlar.
    kötü olmuş.
    çarpmayı bile becerememişler.

Bu arada şarkının orijinal adı:
    "A Drinking Song"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddie Mercury -- 28 Mayıs 2008; 15:26:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bırakın bu 'çarpmış,araklamış' vesayre laflarını sonuç olarak şarkıyı artık biz kullanıyoruz ve bence fenada olmamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Aaaa bak sen... Parasını ödeyip almış değil mi? Ama Gs aynı şeyi yapınca iki yüzlülük edip çalmış diyebiliyorsunuz. İşte dininizin imanınızın tuttuğunuz takım olduğun açıklayan bir başka örnek daha.

Ne kadar saçmaladın yahu?

Ben mi GS çalmış dedim bir marş veya başka birşey?

Ülkerden nefret ederim AKP parti zihniyeti olduğu için...

Ben kalkıp ülkeri savunmam...

Ama telif hakkı ödemeden kalkıp TV lerde çıkaramazsın Heldoradoyu...

Ben bunu söyledim.

Sende yaşlılık emareleri görüyorum HEllmarch

• quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Aaaa bak sen... Parasını ödeyip almış değil mi? Ama Gs aynı şeyi yapınca iki yüzlülük edip çalmış diyebiliyorsunuz. İşte dininizin imanınızın tuttuğunuz takım olduğun açıklayan bir başka örnek daha.

Ne kadar saçmaladın yahu?

Ben mi GS çalmış dedim bir marş veya başka birşey?

Ülkerden nefret ederim AKP parti zihniyeti olduğu için...

Ben kalkıp ülkeri savunmam...

Ama telif hakkı ödemeden kalkıp TV lerde çıkaramazsın Heldoradoyu...

Ben bunu söyledim.

Sende yaşlılık emareleri görüyorum HEllmarch

nefret ediyosun madem senin zihniyetinde olan adamlarıda görelim ne yapıyorlar bu millet için? spora sporcuya gençlere maddi manevi destek olmakta suç size göre ee buyrun daha fazla verin ülkerden engelleyenmi var???

• quote:

Tezahurat calmak ayrı sey sarkı calmak ayrı birsey. River tribünlerinin bestesi muhtemelen kimsenin üzerine tescil ettirilmemiştir. Yani bir hak sahibi yok. Onu istedigin gibi kullanabilirsin. Ama bu diger taraftarlar tarafından kötülenir. Cünkü taraftarının kendi bestesini üretmemesi dalga gecilecek bir konu olarak görülür. Sarkının calınması dedigim gibi tamamen farklı bir konu. Umarım acıklayıcı olabilmişimdir.

• Göğsümüzde ay ve yıldız
    Sel olduk biz geliyoruz...
    Göğü Titretim bu şarkımız
    70 milyon söylüyoruz...

oooooooooooo Türkiye Türkiye
    Haydi sabret Türkiye Türkiye oooo

Yer gök inlesin bu sesi dinlesin
    Hep seninleyiz Türkiye
    Hep Seninleyiz Türkiye !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Tezahurat calmak ayrı sey sarkı calmak ayrı birsey. River tribünlerinin bestesi muhtemelen kimsenin üzerine tescil ettirilmemiştir. Yani bir hak sahibi yok. Onu istedigin gibi kullanabilirsin. Ama bu diger taraftarlar tarafından kötülenir. Cünkü taraftarının kendi bestesini üretmemesi dalga gecilecek bir konu olarak görülür. Sarkının calınması dedigim gibi tamamen farklı bir konu. Umarım acıklayıcı olabilmişimdir.

River'ın bestesinin telif hakları için para ödendi. Orada çalıntı gibi bir durum yok, ayrıca bu taraftarın fikri değil yönetimin fikri. Melodisi hoşlarına gitmiş olacak ki, o zamanın popüler sloganı "çıldırın" a uydurarak bir beste yapmışlar ve bunu internet sitesinden taraftarlara sundular.

• yahu link varmı link download?
  • Evet , lütfen şarkının mp3 formatında download linkini biliyorsanız verebilir misiniz ?

Buraya yazamıyorsanız pm atarsanız da çok memnun olurum.
  • never again never again
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

River'ın bestesinin telif hakları için para ödendi. Orada çalıntı gibi bir durum yok, ayrıca bu taraftarın fikri değil yönetimin fikri. Melodisi hoşlarına gitmiş olacak ki, o zamanın popüler sloganı "çıldırın" a uydurarak bir beste yapmışlar ve bunu internet sitesinden taraftarlara sundular.

İşte olay bundan ibaret. İşlerine geldi mi çalıntı işlerine gelmedi mi parası ödenerek alınmış. Bir tane malum Fb' lilerden gördün mü buralarda altı üstü şarkı abartmamak lazım diyen. Göremessin... Neden? Çünkü Gs kompleksi bedenlerine zerk olunmuş bir kere. Hiç kıvırmaya gerek yok.

• Galatasaray River Plate'in marşını çalmıştır, kıvırmaya gerek yok.
    Telif ödemiş olmak, başkasının marşını kullanıyor olduğunu değiştirmez.
    Ha bu arada o ödendiği söylenen telif de kime ödendi nasıl ödendi faturasını kim kime ne adına düzenledi bilmiyoruz ama hadi kabul ettik diyelim.

Milli Takım her zaman şarkılardan esinlenebilir veya şarkıları kullanabilir, zaten orada ticari bir amaç yoktur. Bunları birbirinden ayırmakta sıkıntı çeken bir adama birşeyler anlatmanın da alemi yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

Galatasaray River Plate'in marşını çalmıştır, kıvırmaya gerek yok.
    Telif ödemiş olmak, başkasının marşını kullanıyor olduğunu değiştirmez.
    Ha bu arada o ödendiği söylenen telif de kime ödendi nasıl ödendi faturasını kim kime ne adına düzenledi bilmiyoruz ama hadi kabul ettik diyelim.

Milli Takım her zaman şarkılardan esinlenebilir veya şarkıları kullanabilir, zaten orada ticari bir amaç yoktur. Bunları birbirinden ayırmakta sıkıntı çeken bir adama birşeyler anlatmanın da alemi yoktur.

Sen kimsin ya! Koskaca GALATASARAY sana fatura açıklıcak.

Komiksin başka bişey değil

• Hey Allah'ım ya...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.