Şimdi Ara

Milli oluşumu anlatıyorum toplanın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 4 ün Mayıs ayıydı. Havaların yavaş yavaş ısınmaya başladığı etek boylarının kısaldığı ve külotlu çorapların çıkıp bacakların çıplak kaldığı günlerdi. Okula hep aynı tayfa ile gidip dönerdim. 3 kız 2 erkek hepimiz aynı mahallede oturuyorduk. Yine bu kadro ile yola koyulduk. Uyku sersemi olan ben daha gözlerimi yeni yeni açıyordum. Kızlara bebeklerim günaydın dedim ve yüzümü onlara döndüğümde o my god dedim fısıltı şeklinde. Kızlar mini etekleri giymiş çorapları da çıkarmışlardı. Sütun gibi bacaklar gel beni em diye yalvarıyordu sanki . Kızları önümüze katıp remzi ile arkadan bunları dikizleyerek okula girdik sıralara oturup o günkü dersleri işleyip eve dönüş yoluna girdik.

Kızlardan Ecem tam kıvrak bir kızdı. Modayı takip eder tüm kıyafetleri çantası makyajı hep modaya uygun olurdu. Biz erkekler standart düz lacivert takım giyer robot gibi takılırdık ortalıkta. Ecem bana dönüp coğrafya ödevini beraber yapalım mı dedi. Olur yavru yapak ama nerde dedim. Gel bize benim odada otururuz dedi. Ok deyip hemen bunların evine geçtik. Dairesi 3.katta çift balkonlu 3+1 bir evdi. Bayağı geniş 2 tana banyo bile vardı. Eve girince anası olacak karı hoş geldiniz dedi kafamı ona sallayıp direk odaya daldık. Babası 2.vardiya olduğu için biz gelmeden evden işe çıkmıştı. Bir süre oturduk öğretmenleri çekiştirdik gizliden çektiğimiz fotoları gösterdik birbirimize. Derken benim galerideki kırmızı noktaları da görmüş oldu bilmeden. Ohaaa la bunlara mı bakiyon sen dedi. Ben tabi la bunlar benim kraliçelerim deyip telefonu elinden aldım. Bunlara bakarken napiysun diye sordu. Bende eeee mastürbasyon yapıyorum dedim. Nasıl yapysun anlatsana çok merak ettim şuan dedi. Bu işin sonu karanlık olduğu bello olmuştu ama içimdeki alien göster olum nolacak eline mi yapışacak demeye başladım. Aliene uyup tamam ama aramızda kalacak dedim pekii dedi. Yavaşça pantolonumu asagiya indirirken iki elini çenesine koymuş izliyordu. Küçük gabuk ortaya çıkınca ohaa kac santim cok buyuk dedi. 14 dedim . Güldü dudaklarını yaladı. Bende oğlanı onun karşısında tokatlamaya başladım. Biraz sen yap deyince usta bi sanatkar gibi avucuna alıp tokatlamaya basladi. Hazzın doruk noktalarina ulaşırken bir anda hatunun göğüslerine yumuldum. Bir şey demedi. Yumuşacık ama küçük göğüsleri vardı. Ama benim için yeterliydi. Açsana şunları dedim açtı ortaya koydu. Öpmek istiyorum dedim optum yaladım ısırdım. İyice azgınlık derecem artmıştı artık kendimi istoplayamazdım. Nefes nefese kalmış bi halde oğlanı sana sokmak istiyorum dedim. Arkadan olur dedi.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonra aniden dürtüldüğümü hissettim. Ekran kararıyordu sanki. Annemin hadi okula geç kalacaksın kalk çabuk demesiyle bacak aramda hissettiğim rahatsız edici ıslaklığı farkına aynı anda vardım. Gözümü açmaya çalışırken bir yandan kokunun olup olmadığını anlamak için çaktırmadan ortamı kokluyor bir yandan da yorganı iyice başıma doğru çekiyordum...

• Siyasal anlamda milli oluşum zannettim.
  • İnciden mi çaldın edebiyat tıpatıp aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Draperr

Siyasal anlamda milli oluşum zannettim.
    Sen çok temiz yürekli bir insansın.

• Don Draperr kullanıcısına yanıt
    Ben de milli oluşum sandım

Buralar değerlenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 28 Ekim 2018; 1:23:9 >
  • Kalktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan gabuk ulan gabuk muhahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

İnciden mi çaldın edebiyat tıpatıp aynı
    Sokak ağzı diyelim buna.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.