Şimdi Ara

Milli Gururumuz Pardus... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

winde ios da bir program kurmak iki tık kadar kolay iken linuxlarda satırlarca kod girmek hammallıktır, saçmalıktır. oldu olacak 5,25 disketler içinde dağıtımını yapsınlar.

sen beş çeyrek zamanında kalmışsın herhalde. artık tüm dağıtımların çok ama çok geniş arşivleri var. bazı spesifik yazılımlar dışında depolarında mevcut herşey. hatta windowstan daha da kolay. tek tıklamayla indirip kuruyor. tabi mağarada olunca insan

sen hangi mağaradaydın terbiyenden belli oluyor. kendi depoları dışında program kurmak istediğinde kod yazman gerektiğini bilmediğine göre ergenaltı bir tipsin o kesin.

her muhatap olduğunu kendin gibi zannetme, haddini bil.

• Gerçek anlamda ve uzun vadede Pardus'a para aktarmak lazım. En kötü ihtimalle lisans ücretlerini böyle bir projeye yatırmış olunur. Programcı ve mühendisler yeteri sayıda ve güzel bir ücretle çalıştırılırsa zamanla linux çekirdeğinden sıyrılma imkanı görüyorum.
  • Okullarda ki akıllı tahtalarda pardusta var ama daha hiç seçildiğini görmedim.
  • daha yeni nesil oyunlar bile linux a çıkmazken bu pardus a mı çıkacak

zor be gülüm...

tabi iş hayatı için kullanışlı olabilir orasını bilemem
  • pardus çıkalı kaç sene oldu heralde ilk yüklediğimde 4-5 sene önceydi beğenmiştim, kendi oyun kutusuna girip oyunları oradan seçip indirebiliyordunuz vs. fakat evde kullanılcak gibide değildi güncel oyunlar vs. hep sıkıntı eğer düzgün bir düzeye gelirse kullanırım fakat windowsla yarışmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 31 Mart 2013; 16:01:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Excution

Arkadaş gurur verici bir tablo var şuanda pardusu kullananlar bilirler.Ülkemiz açısından maddi açıdan çok kar edici bir durum söz konusu bildiğiniz gibi bir windows işletim sistemi en az 100$ çivarlarında bunun içinde office paketini var sayarsak 200$ kadar çıkmış oluyor.Demem şu ki şimdi den aklınızda bulunsun 5 yıl sonra windows dan sıkıldığınız zaman pardus altarnatifiniz olucak.

windowsun yapabildiklerini pardus, daha doğrusu linux yapabildiği zaman neden olmasın?

hayır işletim sisteminin neyinden sıkılıyorsun onu da anlamadım ya.oyunları nasıl açacan, win tabanlı uygulamalar falan derken ohoo..kurumsal olmadığı sürece korsan kullanıyorsun zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.