Şimdi Ara

Milletin kafayı cinsellikle bozması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
6
Favori
14.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gerek buradaki konulara gerek ekşi sözlükteki veya herhangi bir sosyal mecradaki konulara bakıyorum millet kafayı cinsellikle bozmuş. yalnız bu sıkıntı doyurmakla geçecek bir sıkıntı değil, hayattaki bütün amacı ilişkiye ulaşmak olan kafasını bununla bozmuş insanlara her gün ilişki de vaad etseniz yine de bu açlığı gideremezsiniz. 25 yaşına gelmiş adam kafasını bununla bozmuş dhye konu açıyor sanırsın 15 yaşında ergen. bence insanların spora yönlendirilmesi lazım, yani spordan kastım spor salonu denen ucubelere girip yine kadınlara ulaşmak için orayı burayı şişirmeye çalışmak değil. yani bakıyorum çevreme 25 yaşında olup da hayatında 100 metre koşmamış adamlar var bırak koşmayı adam yürümekten aciz hayatında rahatsız olmamış nefes nefese kalmamış. e hal böyle olunca kan beyne gitmiyor. başka yerlere gidiyor. harbiden diyorum şu insanları bi dışarı çıkarsak bir stadyuma götürüp hafiften koşturmaya başlasak bi nefes nefese kalsalar, beyinlerine bir kan yürüse dünyanın kaç bucak olduğu anlarlar. üzülüyorum gerçekten gencecik insanların elinde sigaralar duman altında kafalarındaki tek şey bu.

    not: bu konuyu 1 saat önce açmıştım ama hiç cevap gelmemesi üzerine yine forumda bir problem olmasından işkillenip konu dışında baktığımda konunun görünmediğini sadece benim görebildiğimi gördüm. yeniden açıyorum umarım bu kez görünür.







  • Valla ister nerd deyin ister asosyal, samimi 3 arkadaşım var ve her buluştuğumuzda ülke gündeminden gelecek planlarına kadar her çeşit konu geçer birinde abartı karı kız muhabbeti olmaz.

    Siz nasılsanız öyle arkadaşlar bulun ortama girmek için olmadığınız 1 kişi gibi davranmayın.
    ben konunun toplumsal gelenekler veya dini geleneklerimizle alakalı olduğunu düşünmüyorum. yani bizim toplumsal geleneklerimiz hiçbir zaman değişmedi ki hep vardı. ama son yıllarda bu iş böyle olmaya başladı. ayrıca tabu falan diyorsunuz da hangi tabulardan bahsediyoruz arkadaşlar? herkes istediğini yapıyor ben ortada tabu falan göremiyorum açıkçası herkes gayet rahat hiç olmadığı kadar.
  • Konu gözükmeme olayı bana da olmuştu , forum her zamanki gibi formunda
  • aynı sorun bendede var konu açtığımda konu dısında görünmüyor.son 3 4 aydır forum elden gidiyyyyyyyyyyyyyeh
  • arkdaş ortamları bundan farksız ya alkol ya karı kız muhabbeti. Bazen ben mi anormalim diyorum. Saçma sapan muhabbetler. Bu saçma muhabbetlerden ötürü pek arkdaşlarla bi yere gitmiyorum. Biniyorum bisikletime geziyorum
  • Sosyal medya insanlari buna zorluyor.Her yerde bi ciplak kari kiz insanlari sekse zorluyor.Cok zor abi ya kafayi diri tutmak.Bende cinsellik istiyorum.21 yasindayim spora falan gidiyorum.Zaten spor salonuna kendimi gelistirmek icin gidiyorum zaten orada da tas gibi hatunlar geliyo yine kuduruyorum.Yok abi benimde kafam bozuldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam aşırı bozuk keske eskisi gibi millet 18inde evlenebilse de az bucuk ahlak mahlak olsa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar uyarıcı etken varken sağlıklı bi erkeğin buna kayıtsız kalabilmesi çok zor suç erkekler de değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 16 Temmuz 2018; 14:44:15 >
  • konuyu okuduktan sonra şu videoya denk geldim

    https://www.facebook.com/kaacyiloldu/videos/1697991810320790/

    Yazık gerçekten
  • Kadinin da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hmm88

    Kadinin da
    yo
  • Yav sanane adamların amacından, herkesin kendi hayatı, seni neden ilgilendiriyor ben de böyle her halta burnunu sokanları anlamıyorum arkadaş. Her gün seks vaat etsen her türlü doyarlar. Sonuçta açlık doyurulabilen bir şeydir. Türkiye, cinsel açlığın Afrikası olduğu için 25 yaşındaki adamın da abaza olması normal. Adamın hiç sevgilisi olmadıysa bu son derece normal bir durum. Tabi herkeste olacak diye bir şey yok. Herkesin libidosu o kadar yüksek olmuyor. Hayatımda 100 metre koşmadım ama saatlerce yürüdüğümü bilirim. 100 metre koşmak öyle kolay bir iş değil. Kondüsyon lazım onun için. Ben hafif koşunca nefes nefese kalıyorum bir de 100 metre mi koşucam. Valla ben bir ara yorulduğumda ölmek istiyordum. Hayattan soğuyordum resmen. Ama öyle böyle yorulmak değil, sınırına gelmiş gibi yorulmaktan bahsediyorum. Rahatsız olmaktan olabildiğince kaçan, rahatına düşkün biriyimdir. Rahatsız olmak beni hayattan soğutur. Kan beyime gitmiyor ama beynim senden 10 kat daha iyi çalışıyordur liseli. Korkarım ki dünyanın kaç bucak olduğunu hiçbir zaman anlayamayacağım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

    arkdaş ortamları bundan farksız ya alkol ya karı kız muhabbeti. Bazen ben mi anormalim diyorum. Saçma sapan muhabbetler. Bu saçma muhabbetlerden ötürü pek arkdaşlarla bi yere gitmiyorum. Biniyorum bisikletime geziyorum
    Sen anormalsin birader. Karı kız muhabbetleri bir ortamın olmazsa olmaz, bir erkek arkadaşla yapılabilecek en güzel muhabbettir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taııbuv

    yo

    Alıntıları Göster
    oy
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

    arkdaş ortamları bundan farksız ya alkol ya karı kız muhabbeti. Bazen ben mi anormalim diyorum. Saçma sapan muhabbetler. Bu saçma muhabbetlerden ötürü pek arkdaşlarla bi yere gitmiyorum. Biniyorum bisikletime geziyorum
    Arkadaşlarla bi yerde oturma gibi bi şeyi zaten mecbur olmadıkça yapmamak lazım. Sigara dumanından boğulmamak elde değil çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye yo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıcakta kim yürüyecek yahu insanları yaşama sevinci kaçmış

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Authorized

    konuyu okuduktan sonra şu videoya denk geldim

    https://www.facebook.com/kaacyiloldu/videos/1697991810320790/

    Yazık gerçekten

    Videoyu biliyordum yorumlari gormek icin girdim ordaki erkekler amcaya sovüyor yanitlarda kadinlar küfur eden adami elestiriyor kadinlarin yakasından düşun diyor ve 15 kisi begeniyor (belliki feminist)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.