|
Bildirim
|
Herkes ölsün, ben kurtulayım mantığı.
Devlet erzak dağıtsa en önde milleti ezerler bunlar evleri dolu olmasına rağmen. 99 depreminde milletin yıkıntılar arasından nasıl yağma yaptığı görünce zaten toplumdan ümidimi kesmiştim, çok şükür gene yanılmadım |
cehapeliler reis
|
taharet aldıktan sonra bi tuvalet kağıdı dene sebebini anlarsın
yada benim gibi temas sevmeyenlerdir ![]() |
Günaydın hocam
Konuya gelirsek Olasi bir sokaga çıkma yasagindan dolayi ya da topluma karismayip korona kapma riskini minimize etmek isin yapilmis bir eylem Biliyorsun bizim milletimiz abartmayi cok sever Kolonya ve maske fiyatlarindaki dudak ucuklatan fiyatlarda bunların eseri Bide anlamadigim hadi gida neysede tuvalet kagidi stoklamak nedir yahu Tuvalet kagidi ne işe yariyor hocam? |
millet şaşırmış başka bir açıklaması yok
adam gibi dinleseler corona virüsünün o kadar da kalıcı olmadığını anlıycaklar eğer ki düzgün beslenen temizliğine özen gösteren bir insansanız öyle pis ortamlara girmiyor pis insanlarla muhattap olmuyorsanız virüsün size bulasması cokda olası değil sürü psikolojisi ölüm korkusu insana herseyi yaptırıyor |
Kanserden günde 25000 kişi gidiyormuş. Korona mi tehlike sizce
|
Aynen öyle.Geçenki Elazığ depreminden sonra denetim için geldik diye yalan söyleyip ev soyanlar,deprem olurken ve sonrasında boş marketleri yağmalayanlar,en düşük kirayı 1.5k yapan fırsatçılar,devletin gönderdiği çadırları soyanlar vs. daha neler oldu.Felaketler zaten kötü ama asıl kötülük insanlardan geliyor.
|
Türkiye'da daha ölen yok.Demek ki ölüm olsa mağazaları yağmalayacaklar.
Bu zamanlarda ticaret ahlakının Türkiye'de ne durumda olduğunu görüyoruz. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|