Şimdi Ara

Milleti Heyecanlandırmaya Gerek Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün de açıklanmayacak, 31 Ağustos işte.Açıklayacak adam şimdiye açıklardı zaten.

Vücuda adrenalin salgılatıp salgılatıp duruyoruz gerek yok böyle atraksiyonlara bugün de yarın da açıklanmayacak.

Cuma günü namaz çıkışı açıklarlar büyük ihtimal.

• Moruk 5. günün şafağında açıklayacaklarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitcen mi sen de git cumaya merak yüzünden evde oturma günah
  • yanılmalara doymadın
  • Yine egoist konuştu

• +1 hocam

• Aferin!..

Yarenlikler ders çalışacaklarına burada birikmişler!.. "Maşallah!.." diyelim.

Destur! Ya Destur!. Akıllı ve uslu oluna, çok akıllı ve zeki, çalışkan oluna!

Kafalı olmak asıldır.

Biline ve akledile!..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    facebook ne kadar saçma ya
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mazaratlık yakışmaz!.. Loş mahallede mazarratlık ve de aylaklık yapılmaya!

Has DUR!..
  • Mahalledeki Hulki, Ragıp, Mazhar, Abdulcabbar, Hurşit, İdris, Müslüm de buradaki yarenlikler gibiydiler.. Hiç bir baltaya sap olamadılar.. Hala, loş mahallede volta atıp, yüksek perdeden düdük, ıslık ve kaval çalıyorlar..

Hülasa; okuyalım ve çalışalım, Hıdır'a özenmeyelim.
  • TYT'ye çalışmayanlardan Abidin ve Abuzer ile Ali Ramiz de, sonradan pişman olanlardandır.. Mahallede "Tanrım beni baştan yarat!.." deyu, habire göğüslerini yumruklayıp, avaz avaz haykıranlardan..

Naralar atıp duruyorlar.. Anneleri de kızıyor. Mahallede bunlara kimse kız vermedi ve posbıyıklı veya palabıyıklı olan kız babaları; bunlara "Ya, Yahşi Efendi, biraz da, başka kapılara yollansanız!..Belki işiniz rast gider!.." dediler.. Asabi gözüken o kız babaları, onların peşinden kapıyı kapattıktan sonra, ev halkına; "Hiç sanmam ya, her neyse!.." dediler.

Asabi olan kız babaları kızdırılmaya!.. Çok akıllı ve uslu, kafalı, çalışkan oluna!

Ya DESTUR!..
  • Marifet Bacı'nın kızı, 2012 yılında Hacettepe İngilizce Tıp'a girdi.. LYS' de ilk 300 kişi arasındaydı.. LYS' ye giren toplam 1.938.000 kişi içinde, ilk 300 arasına girmek kolay mı?.. Çok, çok kafalı bir kızdır. Hünerlinin hünerlisidir.
  • 6. hissine dayanarak 27 Ağustos 00.00 da açıklanacak diye konu açan kişi mi söylüyor bunu?

• Simon Petrikov kullanıcısına yanıt
    O bendim.

Edit:Gerci ben sali aksami diyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 29 Ağustos 2018; 13:09:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma cikisi aciklariz
    -Osym

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

O bendim.

Edit:Gerci ben sali aksami diyordum.
    https://forum.donanimhaber.com/gencler-icime-dogdu-bu-gece-00-00-da-aciklanacak-hicbir-kanitim-yok-sadece-6-hissim-kuvvetlidir--134651264#134651425

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.