Şimdi Ara

Millet malı götürüyor biz burda aglıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Universite 3.sinif bitiyor haftaya.okulda bir suru fistik gibi kiz var.bazilarini goturen tipleri bi gorseniz aglarsiniz.hanzolar tipsizler goturuyor.yada cok yakisikli olanlar goturuyor.bende burda agliyorum.

Ulan hadi kiz guzel olmasin.sismanda olmasin.sadece cinsellik icin bile bir kizla sevgili olmak istiyorum.yas oldu 21.cevremde duzenlik seks hayati olan bile var.fukbdysi olan da var.ulan herkes burda agliyorsa kim bu alfalar.sovuyorum kaderime hergun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 23 Mayıs 2018; 22:3:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bıktım artık kızlardan bir süre sonra sıkıyor üzülme

• Bu kadar düşünmek anlamsız, bir kız arkadaşın olsun istiyor isen konuşman yeterli onlarda insan, artıları yok çekinmenin anlamı hiç yok. Ha dersen ki ilişki için bakir kızlara elleme bu sana yakışmaz diğerlerini biraz sohbetle zaten ayarlarsın zor değil

• 2-3 dünya görüşü 0 popüler kültür ne derse onu yapan aşağılıkların başka erkekleri tercih etmesi sinirimi pek etkilemez, ama ben üni okumak zorundayken sadece tipi sayesinde oyuncu olan ya da siyaset yeteneği 0 olup torpille mv, bakan olan tipler sinirimi tavana çıkartır.
  • Her zaman söylerim ; üniversitede istediğin fakat sana vermeyen kızların listesini yap liste önemli.Üniversite boyunca kız için uğraşma kendini geliştirmeye bak,kaliteli bir insan olmaya bak.Üniversiteyi bitirdikten sonra iyi bir iş bulup para kazan.Sonra göreceksin o listedeki kızların hepsi teker teker geliyor.İstersen yapıştırıyorsun istersen ağlatıp bırakıyorsun.(Denedim oldu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.