Bildirim
millet hala Real Madrid Barcelona diyor ..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
final münh-real _____________________________ -
valla şu yarı finale kalan 4 takım arasında en formsuz bence barcelona. _____________________________ -
Munih'i Allah düşmanımın başına vermesin daha as kadrodan eksiklerle çıktılar neler yaptılar Nuri Alço'nun sahaya yansımış hali. _____________________________ Eski Kullanıcı Adı: esrar006
-
o kadar da abartmayalım.tamam iyiler de. _____________________________ -
Daha ne yapıcaklar ? Gayet abartılır bu . _____________________________
GALATASARAY -
quote:
Orijinalden alıntı: esrar006
Munih'i Allah düşmanımın başına vermesin daha as kadrodan eksiklerle çıktılar neler yaptılar Nuri Alço'nun sahaya yansımış hali.

_____________________________ -
münih kupayı alacak, ne barca ne madrid dayanamaz. _____________________________ -
takımdaki oyuncuların hepsi nerdeyse dünyada mevkilerindeki en iyi oyuncular .normaldir . ilk 11 deki en ucuz adam 19 milyon euro . _____________________________ -
benim izlediğim bayern barcelonayla fare gibi oynar tempoda 2.5 oran var yüzyılın bankosu şimdiden butun kuponlarıma koyuyorum _____________________________ Psn Kardeşliği Yaptığım Arkadaşlar
@stalker7777 @hayalet16 @Cngzhn20 @abdullahsen85
@EDIZ SARI @Mustafa @kilinchaci @tnrvrd1996 @mrtgcmn
@Daysgone @van doom @jakin33@SAYKOOO14 @TheMuyu -
Eee Peste Real-Barca alıyor millet sonrada onlar en iyi,onlar süper,onlardan başka takım yok,futbolu onlar oynuyor zannediyor.
Barca şu an formsuz.Bayernin de formu yerinde.Eğer Barca toparlamazsa
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
münih kupayı alacak, ne barca ne madrid dayanamaz.
bu sözün altına imzamı atarım
eğer şans yanında olursa ve sakatlık felan aksi durum olmaz ise Bayern mevcut formlara bakıılırsa barça yı kafa kafay bir oyunla... real'i ise güle oynaya eleyecek bir güçte şu an. Bayern-Barça maçlarını iple çekiyorum. şayet ilk maç Münihte ise bayern işi ilk maçta bitirecektir
bayern'in 2 farklı skorla her iki maçı bitireceğini düşünüyorum
_____________________________ Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı.
Galatasaray SK 1905-∞ -
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser şoze
takımdaki oyuncuların hepsi nerdeyse dünyada mevkilerindeki en iyi oyuncular .normaldir . ilk 11 deki en ucuz adam 19 milyon euro .
Hangileriymiş o mevkii deki en iyi oyuncular? Bana göre de tam tersi. Hiçbir oyuncuları mevkiilerinde dünyanın en iyisi değil ama çok iyi takım oyuncuları. Robben hariç.._____________________________ Gang Starr is in da house to get a rap... -
quote:
Orijinalden alıntı: Müendiz42
kendi sahasında arsenale 2-0 yenilen münihten bahsediyoruz değilmi
o maçta adamlar piknik yapti :) ciddiye bile almadılar ama hata yaptilar yusuf yusufa başlamışlardı_____________________________ -
bence yanlış düşünüyorsunuz. tamam münih bağırta bağırta yeniyor ama barcelona'nın iyi bir konsantrasyonla münihi zor da olsa geçeceğini düşünüyorum. orta sahası xavi-iniesta dinamosu ve önlerinde messi gibi yetenek ve ileri uçta david villa gibi gol makinası olan bir takımdan bahsediyoruz sonuçta. _____________________________ Eğer tüm evrende yaşam sadece Dünya'da varsa, bu çok büyük bir yer israfı olurdu ~ Carl Sagan -
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser şoze
takımdaki oyuncuların hepsi nerdeyse dünyada mevkilerindeki en iyi oyuncular .normaldir . ilk 11 deki en ucuz adam 19 milyon euro .
Hangileriymiş o mevkii deki en iyi oyuncular? Bana göre de tam tersi. Hiçbir oyuncuları mevkiilerinde dünyanın en iyisi değil ama çok iyi takım oyuncuları. Robben hariç..
ribery mi özilmi
gomesmi benzemamı
şıvaynşıtaygırmı alansomu.
vs vs
boateng ve bi tanede şıvaynşıtaygrımız olsa şimdi biz yarıfinaldeydik.ronaldo faktörü var.zaten piyasa dğerlerine balkarsan münihin değeri daha fazla ronaldoyu çıkarırsan tabi:)_____________________________
Benzer içerikler
- galatasaray antrenman izleme ücreti
- takım otobüsleri deplasmana nasıl gidiyor
- sezen aksu hangi takımlı
- formadan isim silme
- satılan bilet sayısı öğrenme
- fm 24 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı