Şimdi Ara

Millenicomu Değiştireceğim Hangisi sağlayıcıya geçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Hali hazırda internet saglayicim millenicom. Xboxta oyun oynarken ping artışları ve laf yasiyorum. Binanın girişinde kablonet kutusu var. Kablonette geçmeyi düşündüm ancak internetteki yorumlar pek iç açıcı değil. Hangi operatörü önerirsiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kablonet teknolojisi gereği ping odurumu pek verimli değil mevcud VDSL alt yapınızdan farklı bir İSS ile hizmet almanızı tavsiye ederim.


    İlgilenirseniz TürkNet ping ve stabilite yönünden gayet iyi durumda.

  • Senin evindeki bağlantıların kablolaların tesisatın berbat durumdaysa hangi sağlayıcıya geçersen geç o ping sorununu yaşayacaksın. Sadece ttnet'e geçersen ekip çağırıp tesisatını yaptırabilirsin. Diğer sağlayıcıların umrunda olmuyor.


    Kendimden örnek vereyim. Türknet kullanıyordum ve bağlantım çok kötüydü. Gelip bakmak için benden para istediler. Kabul ettim yinede gelen giden olmadı. Tam 3 kez tamam ekip yönlendirdik dediler ama gelen hiçkimse olmadı. Özel usta araştırdım ama yaşadığım yerde onuda bulamadım. Sonra 6 aylık tahhütlü (yazlık tarifesi) ttnet'e geçtim parası felan umrumda değildi internetim aşırı yavaştı. Geçiş yaptığım hafta 2 ayrı ekip geldi ve yanlış hatırlamıyorsan 80 tl civarı bi kablo ücretini faturama yansıttılar ve tüm tesisatımı onardılar. 6 Aylık tahhütüm bittikten sonra internet kutusuna geçtim şuan rahatım.

  • Bu yazıyı yazdıktan sonra ttnete başvuru yaptım. Kapınıza kadar yeni kablo çekeceğiz dediler. 1 saat sonra ttnetci arkadaş geldi elinde modemle, eski modemin kablosunu kullanıp yenisini koymaya çalıştı. İstemedim. "millenicomdan bir farkı olmaz ttnetin aynı alt yapı" diye de uyardı. Sonra aşağı indi, portumda sorun varmış. Kendi insiyatifiyle portumu düzeltip gitti. Sorunum düzelmiş olabilir yani. İnternet saglayicim değiştirmemiş oldum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun fiziksel altyapı yüzünden ise düzelmiş olabilir.

    Hat değerleriniz iyiyse ve sorun yaşamaya devam ederseniz düşük & stabil ping değerleri için Türknet'e geçmeyi düşünebilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.