Şimdi Ara

Millenicom yüzünden CANLI DERSLERE GİREMİYORUM YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
8.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Doğrudur. Daha BTK’ya yazdım 1 arama olmadı inanın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KahveDüşkünü kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İlginiz ve yardımlarınız için.

• 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Doğrudur bunu biliyorum zaten fakat benim burada canımı sıkan asıl şey arıza kaydımı cevap bile vermeden kapatmaları. Daha bu konuda bir arama bile almadım. Demek istediğim bu.

• Hocam Merhabalar

Anlıyorum sizinki de zormuş.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Eğer hat değerleriniz iyiyse bunu direkt kapatırlar.İnternetin yavaş olması ISS lerden kaynaklanmıyor ne yazık ki.
  • ajira kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Onda giderek yapmamı gerektirecek bir şey var mı? Yürüyemiyorum evden oluyor mu tamamen?

• 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Öyle yapıyorlar. Yine de sizlerin desteği var sağ olun vallahi birde kod paylaşıyordum ne yapalım öğrenciyiz durumum yok belki bedava olarak idare ederiz diye. Bir daha yapmam. Bu konuda tek destek veren yer donanımhaber forum oldu :)

• Şu saate kadar nezaketen de olsa firmadan herhangi bir arama veya bilgilendirme almadım.

• Kardeşim sana yakın benzer durumlar bende de mevcut. Kendilerine ulaşamıyoruz. Bir de 109 TL fatura ödüyoruz ayda.
    50mbit tarife kullanıyorum. Bu hızı hiçbir zaman alamadığım için en azından 24mbit e düşürmek için telefon açtım. Hızı düşürebileceklerini ancak faturada değişim olmayacağını söylediler. Türkiye şartlarında vatandaşın, müşterinin hakkını alabilmesi zor zaten. Bunu kendileri de bildiği için bizi cevapsız bırakıyorlar. Müşteri memnuniyeti yok. Vodafone altyapı yaptı bizim buralara. Ben Vodafone'a geçeceğim bunlarla anlaşmam bitince.
  • Rahatı Kaçan Ağaç R kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Haklısınız. Ben bakın yavaşlık vs olabiliyor bunları zaten anlayışla karşılarım fakat daha bir arama bile yapılmadı konuyla ilgili. Umursanmamak beni üzüyor.

• Rahatı Kaçan Ağaç R kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Ek olarak rica etsem öne çıkarıp destek verebilir misiniz?

• Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.
    Başvurunuz Kurumumuzca işleme alınmış olup işletmeciniz ile yazışma yapılması suretiyle mevzuat kapsamında sonuçlandırılmasını müteakip tarafınıza bildirilmek üzere işletmecinize iletilmiştir.
    Kurumumuz mevzuatı çerçevesinde tüketici şikâyetleri; şikâyetlerin tasnifi neticesinde şikâyetlerin yoğunlaştığı ve/veya şikâyet konusunun yaygın abone mağduriyetlerine yol açtığının anlaşılması durumunda Kurumumuz tarafından yapılacak düzenleme ve denetlemelerde dikkate alınmaktadır.
    Ayrıca 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında yer alan parasal sınırlar içerisinde tüketici hakem heyetleri ve/veya tüketici mahkemelerine başvuruda bulunabileceği değerlendirilmektedir.
    Bilgilerinizi rica ederiz.
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Bu ne demek oluyor bilgisi olan var mı rica etsem? Firmaya iletilmiş anladığım kadarıyla.

• BTK'dan bir cacık olmuyor boşuna uğraşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle gözüküyor maalesef 😕

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Öyle gözüküyor maalesef 😕
    Bende TürkNet denen rezil firmayı şikayet ettim kopyala yapıştır cevap verip şikayeti kapatmışlar. Bu ülke de yolunda giden bir şey yok ne yazık ki.

• Maalesef.

Görüyorsun o kadar yazıyoruz ediyoruz sağ olsun forum da baya da yazan nezaketen de olsa bir cevap varmı yani görüyorsunuz ben uydursam hadi neyse. Resimleri de ekledim.

• Konuyu güncellemeye devam edeceğim duruma göre

• Arkadaşlar aklınıza şu gelebilir yahu cevap verse ne olacak işte yoğunluk var vs diye düşünebilirsiniz evet doğrudur kabul ediyorum. Beni üzen ve konuyu buraya taşımama neden olan kısım neden bir cevap (gerçek bir cevap modemi yeniden başlatmak değil) dahi verilmiyor. Millenicom u iyi bir şirket olarak bilirdim. Arkadaşlar yazmış özelden hani o kadar öneriyordun ne oldu diye vallahi cevap veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Arkadaşlar aklınıza şu gelebilir yahu cevap verse ne olacak işte yoğunluk var vs diye düşünebilirsiniz evet doğrudur kabul ediyorum. Beni üzen ve konuyu buraya taşımama neden olan kısım neden bir cevap (gerçek bir cevap modemi yeniden başlatmak değil) dahi verilmiyor. Millenicom u iyi bir şirket olarak bilirdim. Arkadaşlar yazmış özelden hani o kadar öneriyordun ne oldu diye vallahi cevap veremiyorum.
    Şu sıralar TürkNet, Millenicom ve Oris Telekom adına çok fazla şikayet var çözüm üretmiyorlar. Bu firmalara para vermeye gerek tok bence. Aboneliği olanlar kapatsın nasıl olsa taahhüt yok.

• Doğrudur ne diyeyim.

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler fiyat olarak iyi özellikle şu dönemde fakat insanı üzüyorlar. Desteğiniz ve sohbet için teşekkür ederim. Çevrenize de söyleyip öne çıkarıp destek olursanız çok mutlu olurum :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.