< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

4 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kodlama :BURSA-ADANA-SIFIR-CEYHAN-ADANA-ADANA-FATSA-ALTI
AD SOYAD : Yunus TUNÇER
Faturalarım otomatik ödemededir. Kod aktiftir |
|
Selamlar, Bende Millenicom Ailesine katılmış bulunmaktayım, Eğer sizde Millenicomlu olmak istiyorsanız benim referans kodumu kullanarak başvuru yaparsanız Aboneliğiniz başladıktan 4 ay sonra yani 5.aydan itibaren +5 Ay boyunca faturanıza +100TL İndirim yansıyacaktır. Toplamda 500 TL İndirim hakkına sahip olacaksınız. Yapmanız gereken tek şey başvururken müşteri hizmetlerine referans kodunuzun olduğunu söylemeniz. Söylemediğiniz takdirde başvurunuz normal olarak alınır ve indirim hakkı kazanamazsınız. Referans kodu: 9452D119 Kod Sahibi: Emre AKKAYA Kod her daim günceldir süresi yoktur. ![]() |
|
Karşılıklı toplam 500 TL indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz. Faturalar otomatik ödemededir sıkıntı çıkmaz. Kod: 5BE3DC23 Milleni.com.tr ya da 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezinden abone olurken kodu verebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 20 Ocak 2026; 22:27:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kodlama :BURSA-ADANA-SIFIR-CEYHAN-ADANA-ADANA-FATSA-ALTI
AD SOYAD : Yunus TUNÇER
Faturalarım otomatik ödemededir. Kod aktiftir |
|
Selamlar, Bende Millenicom Ailesine katılmış bulunmaktayım, Eğer sizde Millenicomlu olmak istiyorsanız benim referans kodumu kullanarak başvuru yaparsanız Aboneliğiniz başladıktan 4 ay sonra yani 5.aydan itibaren +5 Ay boyunca faturanıza +100TL İndirim yansıyacaktır. Toplamda 500 TL İndirim hakkına sahip olacaksınız. Yapmanız gereken tek şey başvururken müşteri hizmetlerine referans kodunuzun olduğunu söylemeniz. Söylemediğiniz takdirde başvurunuz normal olarak alınır ve indirim hakkı kazanamazsınız. Referans kodu: 9452D119 Kod Sahibi: Emre AKKAYA Kod her daim günceldir süresi yoktur. ![]() |
|
MİLLENİCOM ARKADAŞINI GETİR KODUMU PAYLAŞMAK İSTİYORUM KOD GÜNCELDİR KULLANMAK İSTEYEN OLURSA 500 TL FATURA TUTARINIZDAN DÜŞÜYOR Bu kodla beraber, 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezinden basvurmanız gerekli arkadaşlar PAYLAŞTIĞIM KODU İLETEBİLİRSİNİZ ÇAĞRI MERKEZİNE KASIM 2025 ABONESİYİM MİLLENİCOM GÜNCEL KOD : F72526FA FATURAM OTOMATİK ÖDEME TALİMATLI ÖDENİYOR QNB BANK ÜZERİNDE TANIMLI KULLANICI : A. AKDOĞAN SİZLERDE 500TL indirimli internet firsatindan yararlanabilirsiniz Güncel Kampanya indirim kodu F72526FA |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esozbir -- 21 Ocak 2026; 7:32:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Karşılıklı toplam 500 TL indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz. Faturalar otomatik ödemededir sıkıntı çıkmaz. Kod: 5BE3DC23 Milleni.com.tr ya da 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezinden abone olurken kodu verebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Karşılıklı toplam 500 TL indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz. Faturalar otomatik ödemededir sıkıntı çıkmaz. Kod: 5BE3DC23 Milleni.com.tr ya da 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezinden abone olurken kodu verebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba! Millenicom Davet Kampanyası İNDİRİM fırsatını kaçırmayın! Davet Kodu: 30C0CBDD (0 SIFIR) Kullanıcı Adı: Ahmet Cemil Millenicom’u 2 yıldır kullanıyorum ve memnunum. Faturam otomatik ödeme talimatlıdır. Kampanya Detayı:
Müşteri Hizmetleri: 0850 333 0 334 Görüşme sırasında davet kodunu mutlaka iletmelisiniz. Her türlü sorunuz için yardımcı olabilirim. |
|
527-DENİZLİ-516-DENİZLİ
AD SOYAD : Harun TAÇLI
Faturalarım otomatik ödemededir. Kod aktiftir
Başka oparatöre geçmeyi düşünmüyorum 6 ay gönül rahatlığı ile indiriminizi kullanabilirsiniz. Arkadaşlar faturanızı benim gibi otomatik ödemeye vermelisiniz yoksa 1 gün dahi gecikme olduğu durumda indirim tanımlanmıyor.
Arkadasinızı Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasınıza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu .527D516D Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir. |
|