Şimdi Ara

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.453
Cevap
67
Favori
227.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
  • Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve paket yükseltmesi yaptım 100  mbps  ye geçtim hattımın desteklediği max hızı(81 mbps) alıyorum herhangi bir kopma kesilme sorunu yaşamadım
    ÖNEMLİ NOT : şu ana kadar 18 kişiyi milenicomlu yaptım ve sınırsız kod kullanım yarışması bitmiştir her kullanıcının 12 adet kullanım hakkı vardır

GÜNCEL KALAN KOD SAYIM 11

8DD1955F

başvurunuzu 0850 333 0 336 yadawww.milleni.com.tr/ adresinden yapabilirsiniz 1 ay beraber bedava kullanmış oluruz

Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Millenicom 1 ay bedava kod: 62ABC1DE

İlk abonelik için arandığında bu kod verilmesi gerekiyor.

Destek için lütfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mahir Doğan

MİLLENİCOM PROBLEMSİZ ÇALIŞIR ÜZMEZ YORMAZ AĞRISIZ KEMİKSİZ İNTERNET SAĞLAR

BİR AYLIK ÜCRETSİZ İNTERNETTEN KARŞILIKLI FAYDALANALIM

İYİ GÜNLERDE KULLANIN.

Yeni Abonelik Başvurusu: 0850 333 0 336 

Kurumsal Çağrı Merkezi: 0850 333 0 444Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 

• Merhaba Millenicom AKTİF davetiye kodum;

9721CC72 (Dokuz-Yedi-İki-Bir-Ceyhan-Ceyhan-Yedi-İki)

Bu kod ile başvuru yaparsanız bir ay ben ve bir ay siz ücretsiz kullanıyorsunuz.

Ömer D.

9721CC72

Üyelik oluştururken mutlaka arkadaşını getir kampanyasından faydalanmak istediğinizi belirtmelisiniz.

Bu kodla beraber 08503330333'ü arayarak veya www.milleni.com.tr adresinden başvurulması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Davetiye kodum ile üye olanlar aşağıdaki dilediği indirimi seçebilir;

Getir 50/30

Getir Yemek 45/25

Getir Çarşı 65/30

YemekSepeti 50/25

NOT: Bölgeye göre indirimler farklılık gösterebilir.

• Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 1 ay ücretsiz internet hakki kazanma firsatini yakalayin! Üstelik arkadasiniza da 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu 48EE5EE6. Arkadasinizin bu kodla beraber, 'den veya 08503330333 cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir Detayli bilgi için:  

KOD: 48EE5EE6

Kalan Kod: 12/12

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba arkadaşlar telefon ile abone olmak istediğinizde 08503330336 numarasını arayarak, kodsuz üye oldu iseniz 0850333033 müşteri hizmetlerine promosyon kodunu söyleyerek 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.

Kod aktiftir.

Aşağıda davet kodumu paylaşıyorum:

Davetiye Kodum: E93C936E

Bağlantı:

E93C936E kodu ile beraber milleni.com.tr 'den veya 08503330334'u arayarak başvurmanız ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir. Başvuru yapıldıktan sonra kodu söylemeyin. Başvuru alınırken belirtin.

Turk Telekom Altyapılı Fiber 100mbits WI-FI ile aldığım hızı ve IDM hızını görebilirsiniz.

Evde 1 Akıllı TV, 2 mobil telefon, bir de Laptop bağlı durumda.

• Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 1 ay ücretsiz internet hakki kazanma firsatini yakalayin! Üstelik arkadasiniza da 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu 48EE5EE6. Arkadasinizin bu kodla beraber, 'den veya 08503330333 cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir Detayli bilgi için:  

KOD: 48EE5EE6

Kalan Kod: 12/12

Başvuru kodunuzun kullanım limiti dolmuştur uyarısı almamak için
    Tertemiz sıfır kod
    1F 7D 71 72
    Onur ÖZbay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Mahir Doğan

MİLLENİCOM PROBLEMSİZ ÇALIŞIR ÜZMEZ YORMAZ AĞRISIZ KEMİKSİZ İNTERNET SAĞLAR

BİR AYLIK ÜCRETSİZ İNTERNETTEN KARŞILIKLI FAYDALANALIM

İYİ GÜNLERDE KULLANIN.

Yeni Abonelik Başvurusu: 0850 333 0 336 

Kurumsal Çağrı Merkezi: 0850 333 0 444Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu 

• 2 senedir kullanıyorum ve paket yükseltmesi yaptım 100 mbps ye geçtim hattımın desteklediği max hızı(81 mbps) alıyorum herhangi bir kopma kesilme sorunu yaşamadım

ÖNEMLİ NOT :şu ana kadar 18 kişiyi milenicomlu yaptım ve sınırsız kod kullanım yarışması bitmiştir her kullanıcının 12 adet kullanım hakkı vardır

GÜNCEL KALAN KOD SAYIM 11

8DD1955F

başvurunuzu https://www.milleni.com.tr yada 0850 333 0 333 nolu çağrı merkezinden yapabilirsiniz isim soy isim gerekmemektedir başvururken kodu söylemeniz yeterlidir Bu sayede hem siz hemde ben 1 ay ücretsiz kullanmış oluruz

• Aktif Süresi Dolmamış 👉87 28 23 48👈 referans kodum. Hem size hem bana 1 ay bedava kullanım sağlar. Muşteri hizmetlerine abone olurken referans kodumu söyleyip abone olmanız yeterli. Faturalarım düzenli ödeniyor. Kullanan arkadaşlar teşekkürler.
    Kod: 👉87 28 23 48👈

Üyelik oluştururken mutlaka arkadaşını getir kampanyasından faydalanmak istediğinizi belirtmelisiniz.

Bu kodla beraber 08503330333'ü arayarak veyawww.milleni.com.tr adresinden başvurulması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Modem ücreti yok. Pakette taahhütsüz ayrıca.

0850 333 0 333 Müşteri hizmetlerine referans koduyla abone olmak istiyorum deyip aşağıdaki indirim kodunu söyleyin, beraber 1 ay bedava kullanalım

Bu kodu 11 arkadaş kullanabilir

kod: 01 DF 64 F4

Murat Y.

9721CC72 (Dokuz-Yedi-İki-Bir-Ceyhan-Ceyhan-Yedi-İki)

Bu kod ile başvuru yaparsanız bir ay ben ve bir ay siz ücretsiz kullanıyorsunuz.

Ömer D.

9721CC72

Bu kodla beraber 08503330333'ü arayarak veya www.milleni.com.tr adresinden başvurulması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Davetiye kodum ile üye olanlar aşağıdaki dilediği indirimi seçebilir;

Getir 50/30

Getir Yemek 45/25

Getir Çarşı 65/30

NOT: Bölgeye göre indirimler farklılık gösterebilir.

• DaNGeRouS__ D kullanıcısına yanıt

Kodu kullandım teşekkür ediyorum, indirimimiz hayırlı olsun. Getir'i unuttum :(

ENGELLİ TARİFESİ KULLANIYORUM BİRBİRİMİZE DESTEK OLURSAK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER

indirim kodu 6BD1F1C0 ( Altı-Bursa-Denizli-Bir-Fransa-Bir-Ceyhan-Sıfır)

SERDAR ÖZDEMİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminne2828 -- 10 Mayıs 2022; 15:16:18 >

C788992D

Eğer millenicom'a üye olacaksan,,

bu kodu kullanarak C788992D hem sen,hem ben 1 ay ücretsiz internet hizmetinden yararlanabiliriz.

şimdiden destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

C7 88 99 2D

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.